Club Citroen in Chile - Filmulet prezentare masini
Moderator: Echipa Tehnica
- ms_nick2006
- just curious
Club Citroen in Chile - Filmulet prezentare masini
Acesta este un filmulet care prezinta masini ale clubului Citroen din Chile. Mie mi-a placut si d-aia m-am hotarat sa va dau si voua link-ul. Sper sa va placa si voua. http://youtubech.com/test/read.cgi/tKD3 ... itroen/l50
-
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@Arise: in primul rind masinile alea pareau bine intretinute. In al doilea rind tartorul a fost la mai multe intilniri decit ai fost tu
Mie filmuletul asta mi-a lasat impresia ca sintem in epoca de piatra
Pina si aia din Chile par sa stea mai bine decit noi. Am vazut vreo 2 2CV, vreo 2 GSA. Noi nu avem in club decit un 2CV, tinut in garaj ce-i drept.

Mie filmuletul asta mi-a lasat impresia ca sintem in epoca de piatra

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
mi-a placut catzelu
nimic spectaculos la masini, ba chiar slaba reprezentarea la bx-cx, xsara doar un picasso
si straduta noastra de langa academia de politie parca e mult mai frumoasa decat parcarea aia trista (cu conditia sa nu mai fie santier la noi :P )
deci atat nick, cat si silvius, va asteptam la urmatoarea noastra intalnire, sa vedeti ceea ce vedeti deocamdata doar in filme
.

nimic spectaculos la masini, ba chiar slaba reprezentarea la bx-cx, xsara doar un picasso

deci atat nick, cat si silvius, va asteptam la urmatoarea noastra intalnire, sa vedeti ceea ce vedeti deocamdata doar in filme

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Inca un film din Chile. In final se poate vedea si un Xm in 3 roti
http://www.youtube.com/watch?v=75_Fde3ReIs
LE: se muta la diverse ca nu are nici o legatura cu Adrese utile de mecanici

http://www.youtube.com/watch?v=75_Fde3ReIs
LE: se muta la diverse ca nu are nici o legatura cu Adrese utile de mecanici

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!