NUP pentru Motoriceanu

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

NUP pentru Motoriceanu

Mesajde nicum » Joi 14-Sep-2006 10:35

Preluare din EVZ: http://www.evz.ro/comment.php?artid=272 ... tid=211714

"Premierul Calin Popescu-Tariceanu nu a savarsit nicio infractiune acum o luna si jumatate, cand a lovit cu motocicleta o masina care venea din sens opus.
Parchetul General a anuntat ieri ca procurorii care s-au ocupat de acest caz au dat solutie de „neinceperea urmaririi penale” in dosarul in care Tariceanu a fost cercetat pentru vatamare corporala din culpa.
„S-a constatat ca in sarcina lui Popescu-Tariceanu Calin nu se poate retine savarsirea infractiunii de vatamare corporala, fapta sa nefiind prevazuta de legea penala”, precizeaza un comunicat remis ieri de Parchet."

Poate sint printre noi juristi/avocati, etc. Mie unul imi suna clar a musamalizare, ca nu cred ca vatamarea corporala nu e prevazuta in lege. Asta trecind peste faptul ca desi a facut praf o motocicleta si o masina, i-au luat carnetul doar pentru o luna.
Si ca sa citez dintr-un comentariu din EVZ: "cind mi-e dor de tara mea, citesc presa si imi trece" ](*,)
Ultima oară modificat Joi 14-Sep-2006 10:47 de către nicum, modificat 1 dată în total.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Joi 14-Sep-2006 10:45

Daca un biker obisnuit ar fi fost in locul lui era de mult mazilit. Bun comentariul din EVZ.

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 14-Sep-2006 10:49

Am pus intre ghilimele continutul articolului, unul foarte sec, care nu face nici un fel de comentariu. Comentarii au facut bineinteles cititorii.
Stau si eu si ma intreb, ce s-ar fi intimplat daca in locul lui motoriceanu ar fi fost colegul nostru draku.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Joi 14-Sep-2006 10:53

Cand am inceput sa scriu mesajul chiar vroiam sa fac referire la Narcis dar m-am gandit sa nu cobesc.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Joi 14-Sep-2006 13:43

Adrian Musat scrie:Daca un biker obisnuit ar fi fost in locul lui era de mult mazilit. Bun comentariul din EVZ.

Asta e legea in Romania, daca accidentezi pe cineva, si acel cineva ajunge la spital pentru investigatii, se deschide dosar de cercetare penala. Si de aici sunt 3 posibilitati:

1) medicina legala decide ca persoana accidentata are nevoie de mai putin de 30 de zile de ingrijiri medicale, se da NUP (cazul lui Tariceanu)

2) -,,- intre 30 si 59 de zile - se continua cercetarea penala numai la plangerea partii vatamate, altfel NUP;

3) -,,- 60 de zile si peste, intra in penal cu vatamare corporala de diverse grade si ajunge in fata judecatorului care pentru accident auto ii da max 1-2 ani cu suspendare.

In cazurile (2) si (3) se poate lua si decizia suspendarii pe perioada mai mare si chiar a anularii permisului de conducere in cazurile foarte grave.
Ultima oară modificat Joi 14-Sep-2006 13:44 de către DanCld, modificat 1 dată în total.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 14-Sep-2006 13:43

Adica ce, nu merita sa cobesti sa ajunga prim-ministru?
Chiar cu un picior in ghips, parca tot ar fi o investitie pentru club. :D

nicum
Moderator

Mesajde nicum » Joi 14-Sep-2006 14:55

@DanCLD: sa inteleg ca in acest caz Tariceanu chiar a meritat un NUP?

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Joi 14-Sep-2006 14:59

nicum scrie:@DanCLD: sa inteleg ca in acest caz Tariceanu chiar a meritat un NUP?

Da. Avea RCA la motocicleta iar soferul masinii a plecat de acolo pe propriile picioare si n-a stat nici macar o zi in spital. Singura pedeapsa e probabil amenda de la politie si permisul suspendat pe 30 de zile. A, si ca si-a trimis motorul in dauna totala :lol:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 14-Sep-2006 15:25

Mie mi se pare corect ce s-a intamplat cu el...ce vatamare corporala ca ala din masina nu avea nimic, singurul vatamat a fost el(taricica).
Ala cu masina n-a tipat mai mult decat trebuie, si aia a fost, toata lumea e fericita, si tariceanu d-abia asteapta cred sa se urce pe motor..

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Joi 14-Sep-2006 15:25

Fapta lui Tariceanu nu este considerata infractiune. Ce spunea @DanCld este adevarat. Medici i-au dat doar 10 zile spitalizare (parca) lui nenea care conduce Fordul, astfel absolvindu-l pe Tariceanu de infractiune.

Aici totul tine de cati bani/functii a primit nenea soferu e Ford ;)

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 14-Sep-2006 16:08

Daca fordistul n-a avut nimic, e corect. Eu pe Basescu l-as baga la racoare, sa nu mai bea in vazul lumii si sa plece la volan, e un exemplu prost pentru tineret!
Ce presedinte! Cum dracu l-am ales pe betivanu asta paliu?

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 14-Sep-2006 17:30

asta ma intreb si eu...preferai un bonbonel? :lol: sau un rudotel? sau un jigodel?
din pacate dupa calculele actuale nu am ales raul cel mai mic :) .
Cosmin
high energy music expression

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 14-Sep-2006 20:00

pai conform vechiului si noului cod rutier nu este considerata infractiune.
la cate accidente cu intrare pe contrasens, neacordarea prioritatii si cate si mai cate sunt doar in bucuresti zilnic, ar trebui sa fie mii de dosare penale. COnform codului rutier nu s-a produs un accident cu victime omenesti si nici macar cu acele zile de spitalizare. Tot cf codului rutier permisul i-a fost suspendat pentru ca in urma intrarii pe contrasens s-a produs un accident.... si bla bla, dak era unul obisnuit se rezolva cazul probabil fara suspendare de permis, dar fiind vb de premier si presa.....
Parerea mea este ca s-a facut prea multa valva pe subiect. Mai degraba presedintelui trebuia sa i se suspende carnetul pentru condus cu o alcoolemie peste cea legal admisa. Chiar daca nu i s-a luat, pe baza inregistrarii video. In state de ex. condusul sub influienta alcoolului este o infractiune. Din nou si presedintele a scapat pentru ca stie omul sa conduca si a avut si bafta ca nimeni nu l-a bushit....
non sens cu acest topic
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 14-Sep-2006 21:07

Mai frate, eu il regret pe Iliescu, sa dea dracii. Pe-ala nu l-am vazut la Potcoava, in Giulesti (auzi!), discutand probleme politice importante...
Daca mai vad ca Basescu domina in sondaje, imi dau foc...
Trebuie sa facem ceva 8)

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Joi 14-Sep-2006 21:25

Cumpara un bilet dus spre Cuba. :P
Fun Citroen

Înapoi la “Diverse”