paco scrie:Alexd, te bagi?
Ma bag, ca doar e iz de scandal si off topic. Dar numai ca aici incercam sa comparam 2 masini total diferite. Sunt diferite si dpdv conceptual cat si dpdv al clasei de care apartin.
Mie imi place bx-ul si imi place si 25-ul. Ambele au plusurile si minusurile lor. Eu am avut noroc de BX-uri care s-au comportat bine, cat si de 25-uri fara cusur. Am fost cu 25-ul la drumuri extrem de lungi, dar la fel de bine am mers si cu bx-ul. Bine, nivelul de dotari este superior 25-ului meu, dar comentez aici facand abstractie de aceste "accesorizari extreme".
In orice moment pot pleca la orice fel de drum atat cu bx-urile cat si cu 25-ul, fara sa-mi fie frica de ce se poate intampla. Adevarat ca BX-ul este mai zgomotos dar traiesti mai aproape de sosea, are un aer mai sportiv, te "tine" in trafic. 25-ul este mai suveran, te separa de ceea ce se petrece in jur, uiti ca sofezi la drum lung (in cazul dotarilor mele, pt ca am mers si cu 25 piele goala care nu este cu nimic mai presus de un bx foarte bun- sorry paco) .
Mai bine am compara bx-ul cu reno 21, concurente drecte la vremea respectiva. Am mers si cu 21, si daca acesta nu este "medallion" - adica facut in canada sub marca "eagle"- nu imi inspira nimic superior bx-ului, ci doar egalitate.
Ceea ce pot spune foarte clar si in cunostiinta de cauza este ca bx-ul este mult mai stabil, iar 25-ul mult mai confortabil. Fiabilitatea deja la varsta masinilor noastre este un fapt particularizat, dependent de istoria fiecarui exemplar in parte.