NUP pentru Motoriceanu

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 14-Sep-2006 21:26

Ntz!
Fidel nu mai e ce-a fost...a slabit 20 de ocale!
Poate Venezuela...Chavez e la inceput de drum. :lol:

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 14-Sep-2006 21:27

sa inteleg ca urmatoarea intalnire o facem in Cuba... k pretext :lol:
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Joi 14-Sep-2006 21:29

Ati vrea voi...cubanezele au niste cururi mai mari decat C6 :D

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Joi 14-Sep-2006 21:51

Paco, de unde stii? :roll:
Fun Citroen

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Vin 15-Sep-2006 09:42

expresia "vatamare corporala din culpa" se refera chiar la el cred, la Tariceanu
chiar si in astfel de cazuri, cand singurul vatamat este chiar cel ce a produs accidentul, parchetul se sesizeaza si incepe urmarirea
cum s-ar zice, chiar impotriva ta, ca ti-ai produs rau singur
eu asa stiu, dar poate cunoscatorii de pe forum in ale legislatiei romanesti ne-ar putea lamuri mai bine
normal ca, intr-un asemenea caz, verdictul final e NUP
stima!

PS
cat despre jurnalisti, stim f bine cum se scriu articolele din presa (no ofence, pt eventualii jurnalisti de pe forum)
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Vin 15-Sep-2006 10:03

Din ce am inteles eu aici, se pare ca solutia corecta e chiar cea de NUP. Daca am gresit, va rog sa ma corectati.
@Draku: articolul ala din ziar era chiar foarte sec scris, era prezentata stirea si doar atit. Tocmai de-aia am editat mesajul si am pus articolul intre ghilimele. Stim si noi cum e cu presa in RO: http://www.hotnews.ro/articol_49335-Sta ... palaga.htm
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Vin 15-Sep-2006 14:24

Draku scrie:chiar si in astfel de cazuri, cand singurul vatamat este chiar cel ce a produs accidentul, parchetul se sesizeaza si incepe urmarirea
cum s-ar zice, chiar impotriva ta, ca ti-ai produs rau singur

Da, asta e cea mai penibila faza pe care o poate face politia romana. Daca esti pe o motocicleta sau pe un scuter si iti pierzi echilibrul si te ranesti, in clipa in care te-ai dus la politie pentru dovada iti retine automat permisul pentru "autovatamare". Sau daca prin absurd iti rupi mana si ajungi la urgenta, vin politistii sa te ia pe sus de la spital.... tot "autovatamare". Iar singura scapare e sa "muti" locul accidentului undeva pe o proprietate privata (parcare de supermarket, curtea unei fabrici etc)... Altfel, permisul la militie pana la finalizarea cercetarilor :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mie 20-Sep-2006 00:25

hm, ciudat, eu cand am intrat (ca prostu) prin gropi si apoi m-am oprit cu masina in parapet, la politie s-a chemat autotamponare, dar nu s-a lasat cu nici o sanctiune contraventionala/administrativa.
e drept 1.ca le-am dat spaga (era sambata seara, la postul din glina) 2.oricum ma batuse dumnezeu destul cu accidentul :evil: 3.in definitiv trebuiau sa se supere pe gropile nesemnalizate intai si apoi pe mine (ca eram 2fast2furious)
Cosmin
high energy music expression

Înapoi la “Diverse”