Livrare C3

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

guest

Livrare C3

Mesajde guest » Mie 05-Mai-2004 14:13

O intrebare pentru cei ce au cumparat de curand un Citroen:
In cat timp v-a fost livrata masina?

Mi mi s-a dat un termen de aporx. 2 luni :shock:

Merci anticipat

nero
pasionat

Mesajde nero » Mie 23-Mar-2005 23:10

Daca masina e in stoc (in vama) dureaza cam 2 saptamani (la mine a durat 10 zile). Daca faci comanda, ei zic ca dureaza intre 1-3 luni (de obicei nu se ajunge la 3 luni dar ala e termenul maxim).
[b:b162e590d3][size=8:b162e590d3]C4 1.6HDi '05[/size:b162e590d3][/b:b162e590d3]

AlexC
pasionat

Mesajde AlexC » Vin 01-Apr-2005 10:54

La mine a durat o luna si vreo 2 saptamana

CFC
de-abia inscris

Mesajde CFC » Dum 17-Sep-2006 15:53

Salut la toti cei ce participa pe acest Forum.
Informatii postate sunt interesante si m-au ajutat la decizia de a-mi comanda un C3 1.4i benzina 75 CP.
Nu am gasit nicaieri specificat cu ce dotari ar trebui sa se livreze masina conform normelor Citroen (roata rezerva, cric, stingator, triunghi refloctorizant). Din cate am inteles situatiile difera de caz la caz, iar eu nu vreau nici sa fac scandal (nici nu cred ca as fi genul) pentru ceva ce nu se livreaza, dar nici sa fiu luat de fraier.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Dum 17-Sep-2006 18:43

Trebuie sĂŁ ĂŽĂži dea cel puĂžin roata de rezervĂŁ Âşi cricul :lol: TotuÂşi Citroen nu e Fiat, unde am ĂŽnĂželes cĂŁ trebuie sĂŁ plĂŁteÂşti ĂŽn plus pentru a primi accesoriul opĂžional numit roatĂŁ :lol:

Oricum verificĂŁ sub mocheta din portbagaj. :roll:

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Dum 17-Sep-2006 19:16

DanCld scrie:Trebuie sĂŁ ĂŽĂži dea cel puĂžin roata de rezervĂŁ Âşi cricul :lol: TotuÂşi Citroen nu e Fiat, unde am ĂŽnĂželes cĂŁ trebuie sĂŁ plĂŁteÂşti ĂŽn plus pentru a primi accesoriul opĂžional numit roatĂŁ :lol:

Oricum verificĂŁ sub mocheta din portbagaj. :roll:

Dan, ai uitat de coarba... :D . Ca sa recapitulam, accesoriile cu care vine standard C3 sunt urmatoarele:

1) roata de rezerva de dimensiuni normale (janta de tabla)
2) cric
3) coarba
4) daca masina e echipata cu jenti de aliaj cu antifurt, se ofera bineinteles antifurtul si o cheie de desfacut capacul pentru acces la prezoane

Toate acceriile de mai sus, pot fi gasite, dupa cum a spus si Dan, sub mocheta din hayon.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Dum 17-Sep-2006 19:19

CFC scrie:Salut la toti cei ce participa pe acest Forum.
Informatii postate sunt interesante si m-au ajutat la decizia de a-mi comanda un C3 1.4i benzina 75 CP.
Nu am gasit nicaieri specificat cu ce dotari ar trebui sa se livreze masina conform normelor Citroen (roata rezerva, cric, stingator, triunghi refloctorizant). Din cate am inteles situatiile difera de caz la caz, iar eu nu vreau nici sa fac scandal (nici nu cred ca as fi genul) pentru ceva ce nu se livreaza, dar nici sa fiu luat de fraier.

Ma indoiesc ca vei reusi sa-i convingi sa-ti ofere triunghiurile, trusa medicala si stingatorul pe gratis. Dar eu zic ca merita sa-ncerci. Ia-i cu cu frumosul, nu zice nimeni sa te certi cu ei. Eu am luat masina din Bucuresti. Poate dealer-ul din Craiova e mai "maleabil". Incercarea moarte n-are, asa ca abordeaza subiectul cu ei.

laremia
simpatizant

Mesajde laremia » Lun 18-Sep-2006 14:36

vldst scrie:
CFC scrie:Salut la toti cei ce participa pe acest Forum.

Ma indoiesc ca vei reusi sa-i convingi sa-ti ofere triunghiurile, trusa medicala si stingatorul pe gratis. Dar eu zic ca merita sa-ncerci. Ia-i cu cu frumosul, nu zice nimeni sa te certi cu ei. Eu am luat masina din Bucuresti. Poate dealer-ul din Craiova e mai "maleabil". Incercarea moarte n-are, asa ca abordeaza subiectul cu ei.

CFC sa ne comunici cum te-ai descurcat. Si, pentru a sta linistit , nici dealer-ul de la Constanta nu a livrat masina cu reflectorizant , trusa medicala si stingator. Oare dupa 20 sept sa avem de furca cu "Noul cod rutier" ? M-am cam saturat sa zaca prin portbagaj fara a fi folosite. Bine, nu contest utilitatea lor in caz de nevoie. Dar ma deranjeaza sa am grija de valabilitatea stingatorului tinand seama de "secolul vitezei" in care traim :wink: .

CFC
de-abia inscris

Mesajde CFC » Lun 18-Sep-2006 17:55

Multumesc de informatii. O sa postez peste cateva saptamini in ce conditii voi receptiona C3-ul.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 18-Sep-2006 17:57

daca nu ti le ofera bonus (trusa, triunghi, stingator) sa nu cumva sa le cumperi de la dealer-ul citroen, le gasesti mai ieftin intr-un cash&carry sau hipermarket.
Cosmin
high energy music expression

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 18-Sep-2006 18:07

bezz scrie:daca nu ti le ofera bonus (trusa, triunghi, stingator) sa nu cumva sa le cumperi de la dealer-ul citroen, le gasesti mai ieftin intr-un cash&carry sau hipermarket.

Foarte corecta observatia. Eu am iesit cam pe la 100 RON cu accesoriile de mai sus luandu-le dintr-un hypermarket. Daca te hotarasti sa le iei de la dealer, cu siguranta o sa iesi mai scump. Atentie si la covorase. Eu m-as zdrobi mai mult sa storc de la dealer covorasele pe gratis decat restul calabalacului. Covorasele originale costa cam 200 RON la dealer, dar parca-s mai bune decat alea universale care te scot undeva pe la 100 RON, dar nu sunt sigur ca se potrivesc fara probleme in fata. Partea buna cu cele originale este ca acopera in spate si partea centrala (umflatura aia de deasupra evacuarii), dar asta unii ar putea zice ca-i chestie de moft.

ancadogaru
simpatizant

Mesajde ancadogaru » Sâm 23-Sep-2006 17:12

Salut, eu tocmai mi-am luat un C3 exact modelul care zici tu, desi initial mi s-a zis ca vine in 3 sapt a ajuns intr-o luna si 2 sapt...
Cat despre covorase eu mi=am luat de la petrom ... unele pe care scrie ceva cu race.. care cica sunt ajustabile (poti sa tai niste bucati din ele) si se potrivesc f bine.. intr-adeva nu au bucatia aia de mijloc pt in spate.. dar azi cand m-am uitat la ATS nici alea vandute de ei nu pareau sa aiba.
So bafta la asteptare... si s-o stapanesti sanatos :)

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Sâm 23-Sep-2006 18:00

desi nu prea intru pe la c3, totusi acum am faczut o exceptie. si am vazut subiectul acesta.
pe unde am activat un singur sfat am dat. nu va lasati impinsi de dealeri la nici o masina. ei castiga substantial la fiecare masina, si pt un 1-2% pe care voi il obtineti nici nu comenteaza. negociati orice. cel mai bine ar fi sa va ganditi in procente discutia (undeva la 5% ar fi un target bun pt omul de rand, care nu cunoaste vreun director de vanzari) dar nici 1,2,3% nu strica nimanui. aceste procente le primiti gratuit in plus, nu cred ca se scad din valoarea masinii.
si cel mai simplu se abordeaza discutia cu reprezentantul de vanzari in procente. tot ce inseamna vanzarile, profitul, promotiile,etc stie clar ce procent poate sa ofere.
depinzand de la dealer si promotie ei au profit de ~15-30%, deci cu vf si indesat sa lase catre un client care stie sa ceara.
nu este singurul vanzator, si daca nu se comporta bine cu tine te pierde. asta tre sa il faceti sa inteleaga. cumparatorul decice in orice negociere. documentati-va din timp despre ce vreti sa cumparati, si apoi cand vizitati dealerii verificati si cunostintele reprezentantilor de vanzari, un motiv in plus la care ii taxati.
am intalnic caz care si-a negociat prima revizie platibila sa ii fie oferita degeaba. orice se poate obtine. depinde de cine cumpara sa isi pastreze pozitia, si sa nu fie tratat ca un nimic. 10k euro pot face diverenta sa isi atinga si ei targetul, si sa ai aiba parte de o bonusare..
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 23-Sep-2006 23:50

ancadogaru scrie:Salut, eu tocmai mi-am luat un C3 exact modelul care zici tu, desi initial mi s-a zis ca vine in 3 sapt a ajuns intr-o luna si 2 sapt...
Cat despre covorase eu mi=am luat de la petrom ... unele pe care scrie ceva cu race.. care cica sunt ajustabile (poti sa tai niste bucati din ele) si se potrivesc f bine.. intr-adeva nu au bucatia aia de mijloc pt in spate.. dar azi cand m-am uitat la ATS nici alea vandute de ei nu pareau sa aiba.
So bafta la asteptare... si s-o stapanesti sanatos :)

Covorasele de la ATS au sigur bucata aia care se pune in spate pe mijloc. Stiu treaba asta pentru ca eu am facut "prostia" sa-mi iau covorasele de la ei. Setul de covorase original trebuie sa aiba obligatoriu 5 piese. Acum e decizia fiecaruia daca merita sa plateasca in plus pentru a avea covorasele originale. Sau daca e un bun negociator le poate obtine pe gratis de la dealer. Chiar sunt curios daca va reusi cineva sa-i convinga. Ii rog pe norocosii castigatori ai unor accesorii luate ca bonus odata cu masina, sa ne anunte si pe noi de reusita lor...

maddan
de-abia inscris

Mesajde maddan » Joi 28-Sep-2006 20:00

Stie cineva cam cat mai e timpul de asteptare pentru un C3?

Multam mult de info.

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”