Accidentul lui Tariceanu...si motocilistii in general

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Dum 17-Sep-2006 19:24

ÂŞi pentru a rezolva misterul Âşi a adĂŁuga un nou cor de ĂŽnjurĂŁturi,...

http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=39810

:wink:

catalin_lupu
simpatizant

Mesajde catalin_lupu » Mar 19-Sep-2006 12:33

Acu vad si eu topicul asta..se vede ca n-am mai intrat de mult pe forumul citroen,cum de fapt nu mai intrasem demult nici in citroen,cam zace de ceva vreme saracutu'.Nici eu nu-i suport pe motoristi din simplul motiv,precizat si de cineva mai inainte, ca incalca toate regulile de circulatie si pe deasupra merg mai repede decat masinile si ajung in fata la semafor.Draku@ vezi ca sunt si mobre care consuma si 10,in caz ca ai uitat.Ce consum inutil de carburant...sa se dea pe strasse un singur mascarici, eventual 2.Cu benzina aia carai cu conserva minim 5 persoane si un portbagaj de cartofi.

Lucica
simpatizant

Mesajde Lucica » Mar 19-Sep-2006 13:17

catalin, eu cred ca cei care incalca regulile de circulatie sunt in ambele tabere! asa ca nu trebuie sa fi impotriva motoristilor. eu merg si cu masina si cu motorul. in functie de vreme sau ce treburi am prin oras.
Tocmai am avut un eveniment neplacut cu un sofer amabil ce s-a gandit sa treaca pe rosu si am intrat in el. norocul meu a fost ca tocmai plecasem de la stop si nu aveam viteza (tocmai imi taiase altul calea si am pus frana). Ideea e ca omul s-a gandit sa treaca si el din moment ce cel din fata lui trecuse. asa a rezultat o aripa lovita la el iar motorul meu cazut cu mai multe avarii. bine ca am scapat si nu m-au lovit ceilalti soferi ce veneau din spatele meu. omul a incercat sa spuna ca nu a vazut semaforul...pai daca nu l-a vazut atunci nu respecti nici drumul cu prioritate? sau cei care veneau pe acelasi sens cu mine treceau de nebuni?
Am invatat ca daca esti motociclist trebuie sa-ti pazesti pielea ca cei din masini (nu toti) nu te feresc, crezand ca ai timp sa eviti sau sa franezi. In realitate lucrurile nu stau asa.
concluzia: daca treci pe rosu macar asigurate ca nu lovesti pe nimeni si nu incurci pe nimeni. nu ca as fi de acord cu trecutul pe rosu, dar cateodata se mai intampla.
daca nu ai mers niciodata cu o motocicleta nu ai de unde sa stii cum te simti pe asa ceva!!!
Imagine

catalin_lupu
simpatizant

Mesajde catalin_lupu » Mar 19-Sep-2006 13:41

Lucica scrie:catalin, eu cred ca cei care incalca regulile de circulatie sunt in ambele tabere! daca nu ai mers niciodata cu o motocicleta nu ai de unde sa stii cum te simti pe asa ceva!!!

Exista o diferenta majora: conservarul incalca legea din motive bine intemeiate (se grabeste,vizibilitate redusa,oboseala,neatentie,da explicatii la telefon sefului sau nevestei/sotului etc) pe cand motoristul o face ca asa-i el, miez.

Ce-i asa interesant sa mergi cu motoreta?Ca din ce vad nu-i asa mare placere.Nu ti se acorda prioritate,intra romantismul in oase,consum mare,cand e cald te coci,cand e frig si ploua ingheti si te uzi, instabilitate...si nu uita: carnea la conserva se strica mai greu!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 19-Sep-2006 14:37

Cataline tu de pasiune ai auzit?
Pacat ca exista multi, prea multi zmei, care se cred invincibili cand au motorul intre picioare...si rezultatele sunt de cele mai multe ori devastatoare.
Eu n-am avut nimic cu ei, pana cand nu am fost deranjat de 2,3 astfel de specimene care se intorceau de la o parada moto, si au uitat ca sunt pe drum public continuandu-si exercitiile acrobatice(mers pe 1 roata), pe la aproximativ 100km/h pe sosea cu 4 benzi, blocand total cele 2 benzi ale sensului de mers, pe contrasens nu se puteau depasi pt ca era coloana de masini..
Totul se intampla pe litoral, in mijlocul verii, duminica dupa amiaza, in sensul de mers spre Bucuresti etc...Claxoane, flashuri, nimic..nesimtitii isi faceau numarul fara ca macar sa dea 2 bani pe ce se intampla in spatele lor...unde cred ca se facuse destula coloana...

Draku
pasionat

Mesajde Draku » Mar 19-Sep-2006 15:18

:lol:
lasati-l bre, nu va uitati in gura lui, ca e motorist ca si mine
dar e aburitor.... :twisted:
stie el cu ce se mananca mobrele, dar mai putin stie cu ce se mananca citroenul
cum a fost duminica, cand "crosetai" printre masini pe DN1 si mergeai si pe trotuar? erai "miez" nu?
da' cand ai venit in freza pe linia de tramvai in stanga refugiului? :wink:
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.

catalin_lupu
simpatizant

Mesajde catalin_lupu » Mar 19-Sep-2006 15:57

Draku scrie::lol:
lasati-l bre, nu va uitati in gura lui, ca e motorist ca si mine
dar e aburitor.... :twisted:
stie el cu ce se mananca mobrele, dar mai putin stie cu ce se mananca citroenul
cum a fost duminica, cand "crosetai" printre masini pe DN1 si mergeai si pe trotuar? erai "miez" nu?
da' cand ai venit in freza pe linia de tramvai in stanga refugiului? :wink:

Nu complica lucrurile!Treaba este extrem de simpla: citroenul se mananca iarna!Mai departe...bre,eu nu crosetez...impletesc. :lol: Pe trotuar merg,ca oricum conservarii te considera pieton,asa ca nu vad ilegalitatea.Eram Miez Rider. :lol: In freza pe linia de tramvai n-am venit in stanga refugiului,ca la Hala Traian e statie fara refugiu...altfel mai mult ca sigur eram in stanga lui.Nu uita depasirea in Romania se face pe partea stanga cu exceptia vehiculelor care vireaza la stanga.Cum refugiul nu face niciodata la stanga consider ca-l depasesc regulamentar.Sageata de obligare din capatul lui se refera strict la conserve! :lol:

PS.Topicul era si despre mociclisti in general.Nu ti-ai expus parerea.Eu raman pe pozitie: nu-i suport...deci nu ma mai suport. :lol: Asta da comportament de miez.

catalin_lupu
simpatizant

Mesajde catalin_lupu » Mar 19-Sep-2006 16:12

Matrixu scrie:Cataline tu de pasiune ai auzit?
Pacat ca exista multi, prea multi zmei, care se cred invincibili cand au motorul intre picioare...si rezultatele sunt de cele mai multe ori devastatoare.
Eu n-am avut nimic cu ei, pana cand nu am fost deranjat de 2,3 astfel de specimene care se intorceau de la o parada moto, si au uitat ca sunt pe drum public continuandu-si exercitiile acrobatice(mers pe 1 roata), pe la aproximativ 100km/h pe sosea cu 4 benzi, blocand total cele 2 benzi ale sensului de mers, pe contrasens nu se puteau depasi pt ca era coloana de masini..
Totul se intampla pe litoral, in mijlocul verii, duminica dupa amiaza, in sensul de mers spre Bucuresti etc...Claxoane, flashuri, nimic..nesimtitii isi faceau numarul fara ca macar sa dea 2 bani pe ce se intampla in spatele lor...unde cred ca se facuse destula coloana...

Sa fim seriosi la capitolul nesimtire cred ca suprematia o detine detasat conducatorul de SUV.Oricum,am mai spus-o si pe alte forumuri, consider ca nesimtirea,prostia si snobismul ar fi trebuit puse embleme pe drapel la romani asa ca....oricum sunt optimist.Am observat o civilizare usoara in ultima vreme.A inceput in sfarsit rumanu sa faca loc la motociclete, sa le fereasca, sa le acorde prioritate si tind sa cred ca din bun simt si din ratiune si nu in urma evenimentelor nu tocmai europene(vezi impuscarea taximetristului,ceva scandaluri cu pumni si oglinzi date jos pe DN1 etc).
PS.Si nu generaliza!Nu-i vina tuturor motoristilor ca in Romania orice meltean a ajuns sa-si permita sa aiba masina,motocicleta.Aceasta categorie de "bogati" probabil ca in viitorul apropiat or sa perturbe si traficul aerian nu numai cel terestru.Nesimtitu'i nesimtit indiferent de mijlocul de deplasare care-l foloseste.

cristian_v
pasionat

Mesajde cristian_v » Mar 19-Sep-2006 17:10

catalin_lupu scrie:.Nesimtitu'i nesimtit indiferent de mijlocul de deplasare care-l foloseste.

true...

Am patit odata ca ma claxona din spate sa-i fac loc, in oras, doar pentru ca eu eram pe motocicleta. Era ea mica ce-i drept, un MZ 125, dar totusi, se circula in coloana.

Tipul credea ca eu pot merge si pe trotuar si sa-i cedez locul pe strada

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 19-Sep-2006 17:16

sa nu generalizam, am vazut motoare conduse cum trebe dar si javre.... javre insa am vazut si in masini dar si pietoni
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 19-Sep-2006 17:27

Eu nu am generalizat nimic, departe de mine acest gand...numai ca pana la acel incident, ma durea in 14 de nesimtiti...
Am vreo 2 prieteni cu motoare, care din fericire inteleg cand trebuie sa dea in motor, cand trebuie sa mearga pe o roata, si cand nu...
Odata ce iti iei motor iti iei pentru senzatiile care le poti avea...daca iei o sportiva, o supersportiva nu vei avea parte de senzatiile astea niciodata la 80-100km/h, insa senzatiile astea chiar daca vor fi maxime nu ar trebui traite in trafic, cu slalomuri, si vit >200...parerea mea..
Siguranta e un lucru prea mic, odata ce te-ai urcat pe motor...asa ca totul depinde de ceea ce ai pe umeri...si bineinteles de noroc..

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 19-Sep-2006 23:42

catalin: un gsa crem cumva :?: :lol:
chiar ma gandeam io cine sa aibe gsa si sa-i spurce pe rideri :lol:
Cosmin
high energy music expression

catalin_lupu
simpatizant

Mesajde catalin_lupu » Mie 20-Sep-2006 09:02

bezz scrie:catalin: un gsa crem cumva :?: :lol:
chiar ma gandeam io cine sa aibe gsa si sa-i spurce pe rideri :lol:

:^o Te rog frumos,e maro in acte.Trebuie sa intelegeti un lucru: eu cu draku narcis trebuie sa-l sprijinim pe Moliceanu,vorba aia e si mobrist si e si citroenar.Si acum serios vorbind imi pare rau ca nu am fost la spital cand a avut buleaua.Chiar vorbeam cu prietena mea in timp ce vedeam stirea la TV ca ar fi frumos ca motoristii sa se duca la el la spital.O fi el ca premier varza,ca citroenar nu stiu cum e, dar ca mobrist e cat se poate de Ok( e pasionat, saluta si raspunde la salut, lucru care de multe ori nu-l face cate o rapandula de scuterist, eu d'aia nici nu-i mai salut,le raspund dar atat! venirea pe la Arc zic unii ca a fost politica,dar personal am apreciat gestu').

Înapoi la “Diverse”