http://www.ziarulcn.com/index.php?pid=article&aid=39810

Moderator: Echipa Tehnica
Lucica scrie:catalin, eu cred ca cei care incalca regulile de circulatie sunt in ambele tabere! daca nu ai mers niciodata cu o motocicleta nu ai de unde sa stii cum te simti pe asa ceva!!!
Draku scrie::lol:
lasati-l bre, nu va uitati in gura lui, ca e motorist ca si mine
dar e aburitor....![]()
stie el cu ce se mananca mobrele, dar mai putin stie cu ce se mananca citroenul
cum a fost duminica, cand "crosetai" printre masini pe DN1 si mergeai si pe trotuar? erai "miez" nu?
da' cand ai venit in freza pe linia de tramvai in stanga refugiului?
Matrixu scrie:Cataline tu de pasiune ai auzit?
Pacat ca exista multi, prea multi zmei, care se cred invincibili cand au motorul intre picioare...si rezultatele sunt de cele mai multe ori devastatoare.
Eu n-am avut nimic cu ei, pana cand nu am fost deranjat de 2,3 astfel de specimene care se intorceau de la o parada moto, si au uitat ca sunt pe drum public continuandu-si exercitiile acrobatice(mers pe 1 roata), pe la aproximativ 100km/h pe sosea cu 4 benzi, blocand total cele 2 benzi ale sensului de mers, pe contrasens nu se puteau depasi pt ca era coloana de masini..
Totul se intampla pe litoral, in mijlocul verii, duminica dupa amiaza, in sensul de mers spre Bucuresti etc...Claxoane, flashuri, nimic..nesimtitii isi faceau numarul fara ca macar sa dea 2 bani pe ce se intampla in spatele lor...unde cred ca se facuse destula coloana...
catalin_lupu scrie:.Nesimtitu'i nesimtit indiferent de mijlocul de deplasare care-l foloseste.
bezz scrie:catalin: un gsa crem cumva![]()
![]()
chiar ma gandeam io cine sa aibe gsa si sa-i spurce pe rideri
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori