Cat m-ar costa?
Moderator: Echipa Tehnica
MARIAN scrie:Teoretic uleiul ars nu face bine decat pe un gard de lemn deoarece contine acizi.Pana la urma care sunt etapele si care sunt materialele necesare?
-dezechipat masina pt. a nu lua ceva foc pe acolo
-flex sau fierastrau electric pt. a decupa ce este ruginit
-bucata de podea care trebuie inlocuita sau o tabla din care se va confectiona aceasta
-un aparat de sudura (de preferat un mig-mag)
-vopsea de zinc
-lavete si diluant
-grund
-antifon
-e bine sa faci operatiunea intr-un service specializat
he he
as vrea sa vad si eu service-ul ala care face sudura cu ap. mig-mag la tinichigerie....
ar fi ideal asa ceva, dar cred ca atelierele astea le numeri pe degetele de la o mana in tara noastra multilateral dezvoltata...
PS
despre uleiul ars, tot asa stiu si eu, e cam acid...
Eu stiu ca sunt prost, dar cand privesc in jurul meu, prind curaj.
daca podeaua ta este totusi si sanatoasa catre marginile vizuinii de care ai dat, eu iti recomand sa aplici un petec de tabla sudat electric in puncte apropiate. este mai sanatos decat autogenul pt. ca nu arde tabla pe suprafata mare.
iar uleiul ars este, intr-adevar, acid .
eu am folosit la podea si interioare de usa vaselina diluata cu ...diluant. se poate folosi orice solvent in principiu, inclusiv benzina dar pentru usi e de preferat sa folosesti ceva foarte volatil si putin mirositor.
chiar si in praguri se poate aplica cu sonda.
dupa evaporarea solventului ramane vaselina cu praf si tine boboc 4-5 ani la exterior (podea) iar interioarele.....macar sa traim noi!
iar uleiul ars este, intr-adevar, acid .
eu am folosit la podea si interioare de usa vaselina diluata cu ...diluant. se poate folosi orice solvent in principiu, inclusiv benzina dar pentru usi e de preferat sa folosesti ceva foarte volatil si putin mirositor.
chiar si in praguri se poate aplica cu sonda.
dupa evaporarea solventului ramane vaselina cu praf si tine boboc 4-5 ani la exterior (podea) iar interioarele.....macar sa traim noi!
..... frantuzoaica pretentioasa !!!
-
- pasionat
- tase.cristi
- pasionat
- Masina: Ctiroen C5 II 2,2hdi 2005
- tase.cristi
- pasionat
poti incerca si la Ciocarlan pe cutitul de argint
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
- tase.cristi
- pasionat
Tinichigii
Salutare,
personal n-am avut nevoie de tinichigiu pana acuma, dar, din cate imi aduc aminte, Ionut State (mecanicul din Giulesti) zicea ca are unu' bun de tot cu care colaboreaza el la reparatii.
Give it a try...
personal n-am avut nevoie de tinichigiu pana acuma, dar, din cate imi aduc aminte, Ionut State (mecanicul din Giulesti) zicea ca are unu' bun de tot cu care colaboreaza el la reparatii.
Give it a try...
Relu