N-am mai intrat de mult pe aici. Semn bun ati zice, n-am mai avut probleme de mult inseamna!
Totusi, am o intrebare ce ma macina de mult timp. Am un BX 1,7 RD cu motor din '86.
I-am facut set motor acum vreun an si ceva, adica sengmenti noi, cilindrii honuiti, segmenti noi pe supape, rectificat chiulasa. Mai jos n-am coborat, cica erau destul de ok alealalte!

Totusi, masina se misca extrem de lent si de-abia urca peste 100 la ora. De ex, sa va faceti o idee, intre 100 si 120 la ora, cu pedala calcata la maxim, cred ca ii trebuie un minut sa ajunga!

La 140 la ora aproape ca ajunge, in final, cu pedala la fund, daca intalnesc o portiune de drum de vreo 2-3 km, libera si dreapta, poate si putin vant din spate!!

Ce poate fi?
mentionez:
-am schimbat deja filtru de motorina!
-motorina e tot timpul ok, lukoil sau moll.
Am dus azi pompa la verificat si mi-a zis ala ca scoate 300 adm si ar trebui sa scoata 500 si ca ar trebui sa-mi cumpar alt cap hidraulic. Eu mai am o pompa si aia scoate 400 adm cica, doar ca cu asta imi consuma vreo 10 litri/100km in oras. Asta ce e pe ea cunsuma rezonabil, 5% afara, circa 7,% in oras (doar ca n-are vlaga).
Ce pot sa fac? As vrea s-o fac sa mearga mai aprig, dar fara sa influentez consumul.