Mesajde marius_eugen » Vin 11-Aug-2006 12:31
Eu va recomand MP3-urile Clarion . Sunetul si puterea sunt super . Singurul punct negativ ar putea fi ca sunt urate cu spume . Mie nu-mi pare rau de alegerea facuta . Eu am HU Clarion 588 parca ( 4 x 52 mosfet , telecomanda , 2 iesiri neamplificate , o intrare ... se schimba si culorile interfetei ) + 2 x 40 w Jensen pe fata - in usi ( 13 cm - 2 cai ) + 2 twetere ( fata - pe stalpi ) + 2 x 60 w Jensen 6x9 + amplif 2x120w ( cu mosfet ) + condensator 1 F Pile + Subwoofer Jensen 450 W ( trapezoidal , cu plexiglas + leduri ) + doua filtre Clarion pe fata pentru boxe si twetere . Sunt multumit cum se aude pentru banii investiti . Mentionez ca masina am insonorizat-o usile fata , pedalier , portbagaj complet si hayon .
Sfatul meu : ganditi-va de la inceput cu ce schimbari incepeti si la ce performanta vreti sa ajungeti !!! O buna alegere ar fi sa incepeti cu HU-ul , apoi cu sistem boxe fata . Apoi vedeti daca vrei boxe amplificate pentru spate sau normale . In cazul boxelor amplificate va ganditi si la un amplificator care sa tina acele boxe + un subwoofer daca doriti asa ceva . Cablajul conteaza fosrte mult si sa nu mergeti pe improvizatii pentru ca mai devreme sau mai tarziu vre-o "bucurie" tot se va intampla , astfel incat nu va zgarciti ca este vorba despre siguranta voastra si a masinii dragi . Apoi faceti socoteala si de un condensator . In principiu orice statie are nevoie de un condensator pentur o viata mai lunga a bateriei . Si eu am zis ca nu e necesar , dar dupa cateva zile am vazut ca basul nu se mai auzea la fel si cand dadeam mai tare cu basul imi varia relantiul . Dupa instalarea condensatorului nu am mai avut astfel de probleme si stau linistit ca vad si voltajul in baterie cand ascult muzica in aer liber mai tare . Altceva ... vad ca vorbiti de muzica , dar nu si de insonorizarea masinii ... oare credeti ca veti avea calitate buna a sunetului fara a izola vibratiile si zdranganelile tablelor si a altor zgomote neplacute ?