Preturi piese noi pt. BX
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
- gabi caragea
- pasionat
adrian nu lua in seama ce spune paco
daca ti la misina aceea si crezi ca dupa investitie te mai tine vreo 3 ani atunci merge sa bagi ceva bani daca nu atunci ii sustin ceea ce au spus si ceilalti colegi "vinde-o"
eu spre ex am cumparat xantia de un an de zile si am bagat in ea aproape 1600 euro,acum vreau sa o vind,probabil nu voi scoate pretul cerut ok asta este atunci nu o vind,si incerc sa o tin intr-o stare cat mai buna
trebuie sa calculezi urnatoarele :ce bani iei pe ea in strea care este +bani care vrei sa ii bagi=x bani ,vei putea oare sa iei o masina mai buna??
nu se va sti niciodata
daca ti la misina aceea si crezi ca dupa investitie te mai tine vreo 3 ani atunci merge sa bagi ceva bani daca nu atunci ii sustin ceea ce au spus si ceilalti colegi "vinde-o"
eu spre ex am cumparat xantia de un an de zile si am bagat in ea aproape 1600 euro,acum vreau sa o vind,probabil nu voi scoate pretul cerut ok asta este atunci nu o vind,si incerc sa o tin intr-o stare cat mai buna
trebuie sa calculezi urnatoarele :ce bani iei pe ea in strea care este +bani care vrei sa ii bagi=x bani ,vei putea oare sa iei o masina mai buna??
nu se va sti niciodata
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
paco scrie:Nu bagati bani in piese noi la BX! E o masina proasta si nu merita
...zise marele cunoscator in distrus masini. Pai daca nu ii pui piese noi, cum dracu sa fie masina buna?

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- WLD
- Admin CITROclub
- Masina: BX 16v '88 si 89
- 2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
- 3: Xsara 2.0hdi stage 1+
Pe mine chiar ma distreaza "paco"
mai ales pt ca una scrie si alta vrea sa spuna in realitate.
De fapt el a avut 5 Bx-uri pt ca ii plac foarte mult si a tot cautat unul bun, dar nu prea a avut noroc
Pe cel care merita pastrat l-a dat pt ca era pe benzina si consuma mult, iar restul...
De ce credeti ca mai sta pe la noi? Cauta o ocazie sa scape de R25

De fapt el a avut 5 Bx-uri pt ca ii plac foarte mult si a tot cautat unul bun, dar nu prea a avut noroc

De ce credeti ca mai sta pe la noi? Cauta o ocazie sa scape de R25

-
- pasionat
Aseara nu am mai avut timp de planificat cu Cristi. Cat de curand vreau sa-i fac o toaleta completa a casetei de directie si a pompei hidraulice. Dupa asta in functie de comportare voi vedea ce ramane de facut. Ce sa va zic, cum aud ca bate ceva, sau are o comportare ciudata, hop telefon Cristi. Se pare ca felul in care am ingrijit-o se cunoaste. Catalin poate sa confirme cum merge masina (din postura de pasager in spate). Chiar m-am simtit bine cand mi-a laudat-o.
- gabi caragea
- pasionat
-
- pasionat
Pentru ca am aflat ce aveam de aflat propun o concluzie a topicului dupa care cred ca poate fi inchis.
Concluzia ar fi ca daca vrei sa-ti mearga masina trebuie sa o tii din scurt cu verificarile si cand trebuie schimbat ceva e bine sa pui piese noi. Din ce am schimbat pana acum am pus totul nou mai putin corector inaltime (pus Cristi unul de la el, al meu fiind zgariat) si butonul care aprinde la bord becul indicator ca e trasa franade mana. Este un efort financiar considerabil dar confortul din masina compenseaza.
Numai bine tuturor si multumesc celor care mi-au rapuns la intrebari sau mi-au dat sfaturi.
Concluzia ar fi ca daca vrei sa-ti mearga masina trebuie sa o tii din scurt cu verificarile si cand trebuie schimbat ceva e bine sa pui piese noi. Din ce am schimbat pana acum am pus totul nou mai putin corector inaltime (pus Cristi unul de la el, al meu fiind zgariat) si butonul care aprinde la bord becul indicator ca e trasa franade mana. Este un efort financiar considerabil dar confortul din masina compenseaza.
Numai bine tuturor si multumesc celor care mi-au rapuns la intrebari sau mi-au dat sfaturi.