@adytzu: merci de lamurirea din regulamentul auto legata de schimbarea benzii, acu' o sa-mi fac si mai mult sange rau cand n-o sa-mi de voie mitocanii sa schimb o banda

Moderator: Echipa Tehnica
T.rac3Er scrie:sunt putin in ceata cu articolul expus de adytzu
drum drept un sens 3 benzi eu circul pe mijloc iar in fata mea pe banda din stanga semnalizeaza unul ca vrea sa intre, io il las?
iulian_taranu scrie:sunt pe deplin de acord. nesimtirea romanului in trafic tinde catre infinit. aveam o parere foarte proasta de circulatia din bucuresti. insa am facut de curand un drum in buc. si am vazut ca se circula mai civilizat decat la noi in constanta. daca aveti drum in cta feriti pe urmatorii in ordinea: soferi de maxi taxi, taximetristi super nesimtiti care blocheaza traficul si parcheaza in dublura, si smecheri cu mertane si 2 kg de aur la gat ca asa au vazut ei ca se circula prin europa. sa nu mai vorbim de tot felul de blonde si nu numai care nu stiu cum si-au luat permisul de conducere....
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori