Viitor posesor de 1.6i Urban Jungle
Moderator: Echipa Tehnica
-
- Pro Motor Rm.Valcea
MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:Geamuri electrice pe spate nu sunt decat in versiunea SX PK in standard.
La SX sun optionale si, din pacate, nu avem masini disponibile pe stoc cu geamuri pe spate. Eu consider ca nu e chiar un impediment aceasta optiune.
mugurel
Asa am zis si eu, insa m-am convins ulterior ca ar fi fost bine sa le am. Copiii se mai joaca sau doar ating manivela si geamurile pot ramine intredeschise. Trebuie sa tot verific in timpul mersului si e destul de siciitor...
http://www.c4.citroen.com/ro/
poti sa intri pe aici sa vezi toate culorile
poti sa intri pe aici sa vezi toate culorile
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
Loli, luasem site`ul oricum de`a fir a par si am cam vazut culorile. Dar am vazut verdele ala in fata facultatii si am ramas
... si Bleu Oriental mai e frumos si Blanq Banquise, dar pur si simplu se vad altfel cand sunt in fata ta...
Si eu vreau geamuri spate electrice nu din cauza copiilor, dar da, sunt mult mai practice

Si eu vreau geamuri spate electrice nu din cauza copiilor, dar da, sunt mult mai practice

SALUT
Sunt nou pe aici si astept pe la sfarsitul lunii Octombrie - Noiembrie sa imi vina c4-ul, 1.6 HDI 110 CP. Am citit multe pe aici si vad cam multe probleme. Dar ma mir, ca majoritatea mi-a spus ca e masina buna C4 si totusi aici vad ca sunt alte pareri. Totusi mi-am dorit Citroen C4 de cand a aparut si sper ca totusi am facut o alegere buna.
probleme au toate masinile. mie mi se spunea, ca citroen sunt proaste. dar am aflat ca TOATE sunt la fel de proaste
multumiri speciale:
"drumurile noastre toaate /se vor intalni vreodaata..."

multumiri speciale:
"drumurile noastre toaate /se vor intalni vreodaata..."
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop
asa este! fuzz are dreptate ... o exploatare rationala a ei aduce satisfactii !
biz, nu te speria prea tare, muti oameni de pe acest forum sunt mult prea pasionali si atunci amplifica de multe ori problemele aparute.
cei 10.000km si 6 luni de exploatare imi confirma mie ca nu am facut o alegere rea !
biz, nu te speria prea tare, muti oameni de pe acest forum sunt mult prea pasionali si atunci amplifica de multe ori problemele aparute.
cei 10.000km si 6 luni de exploatare imi confirma mie ca nu am facut o alegere rea !
MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:sper sa apara un galben turbat!
Ha! Au facut o miscare, o schimbare, o ceva! Poate fac si o berlina pentru mine, ca sa nu ma mai uit la aspiratele de la honda sau la turbo benzinarele din alte parti.
P.S.: nu sint offtopic, sint doar un viitor posesor de c4 berlina cu motor de 180CP

MUGUREL PIRSCOVEANU scrie:S-a scos din fabricatie pur si simplu.
sper sa apara un galben turbat!
Stiu ca sunt OFFTOPIC dar va rog sa imi permiteti sa zic doar .....

pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
Am vazut pe www.citroen.ro ca la Urban Jungle au optional mp3, de ce s-au trezit deabia acum sa bage optinea asta si dece numai pe Urban ? Sincer cred ca sefii de la Citroen de la noi sunt putin cam comfuzi si aduc azi ceva maine altceva , pana la urma o sa avem vreo 10 variante de echipare la c4
salut scriu si eu pe acest topic deoarece sunt intr-o dilema:as vrea sa cumpar un C4 Urban Jungle sau un C2 Chic,as dori mai multe informatii despre aceste 2 modele C4 cu motor de 1,6 benzina este vorba,momentan detin un BMW 323i din 1985 care ar trebui sa-l dau pt a avea macar avans la una din masinile de mai sus,inteleg din ce s-a scris pe aici ca serviceul din Bucuresti ar fii mai slab?consumul la 1,6 am inteles ca ar fii pe la 10-11 in Buc m-ar mai interesa suspensia cum este la C4 unul din motivele pt care dau BMW-ul ar fii faptul ca are garda la sol destul de joasa si nu pot mertge cu el pe drumuri mai accidentate.Am vazut pe aici ca oferta Urban Jungle nu ar fii o afacere foarte buna,de ce?
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@alex230ro: intre C2 si C4 exista niste diferente de clasa si de pret. Spune-ne care sint cerintele tale fata de masina si o sa putem sa iti facem niste recomandari pertinente.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”