Moderator: Echipa Tehnica

)
)

(31mpg scrie la ei..cred ca am transformat corect)
 (31mpg scrie la ei..cred ca am transformat corect)paco scrie:Cu cat creste capacitatea motorului, cu atat renteaza mai mult un diesel.
Un Touareg V10 TDI, de 313 cai si 5000 cmc consuma cat un BX pe benzina cu motor de 1600 cmc. Sa nu-mi spuneti ca placerea la condus e mai mare la o asa benzina...

Si sa nu-mi spui ca la Toureg-ul ala poti sa ii pui motorina furata (de-aia de bateai la cap pe cineva din club sa iti aduca) ca nu te cred.
  Si sa nu-mi spui ca la Toureg-ul ala poti sa ii pui motorina furata (de-aia de bateai la cap pe cineva din club sa iti aduca) ca nu te cred. 

adevarat romaneste. fara o fundamentare stiintifica lucrurile luate dupa ureche se cam pierd in ziua de azi. merg, merg, pana vine unul care si stie ce zice si ce face si iti ia fata.
 adevarat romaneste. fara o fundamentare stiintifica lucrurile luate dupa ureche se cam pierd in ziua de azi. merg, merg, pana vine unul care si stie ce zice si ce face si iti ia fata.Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 7 vizitatori
 Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Mesaje PARTENERI
 PARTENERI Link-uri utile
 Link-uri utile Statistici
 Statistici