Kerekash_KRK scrie:Deci... incerc sa ma fac inteles, daca nu voi reusi astept intrebari aditionale. Daca masina a fost stationata mai mult de 1-2 ore la plecarea de pe loc se aude un scartzait ebsolut enervant de carauta, se aude cand cuplez, cand decuplez viteza, se aude in frana de motor, se aude daca dau trepidatii pedalei de acceleratie (apas, dau drumul, apas, dau drumul). Zgomotu asta se aude doar vreo 5 minute dar e deranjat pentru ca imi spune clar ca e ceva care nu e in regula mai ales ca e destul de noua (29 mai 2006 cu 6000 km la bord). Mai face si un zmotot tot in acea perioada daca masina e cuplata in vit1 sau marsarier si fara sa turez ridic usor picioru de pe ambreiaj face un zgomot asemator cu al unui arc (de asemea f deranjant).
Aceeasi problema am remarcat-o si eu azi (12000 km). Nu se aude tare, nu intorc oamenii capul sa vada cine merge cu caruta pe bulevard, dar se aude cind cuplez in treptele 1, 2 sau 3 si in frina de motor (la a 4-a nu se ma aude, probabil pentru ca cuplul transmis la roti e mai mic in treptele superioare). Cred ca e de pe la ambreaj/placa de presiune/ceva pe acolo.
In seara asta am vrut sa-i arat si nevesti'mii cum face (tre' sa merg cu ceamurile deschise si cu radio-cd-ul pe mute ca sa se auda) insa nu a vrut sa mai scirtiie.
Dimineata inainte de a pleca din parcare am sa-mi amenint masina (verbal pentru inceput) sa vad daca o sa mai aiba curaj. Daca o sa mai aiba atunci asa cum m-am dus la service sa cer socoteala pentru greieri am sa cer si pentru scirtiit.
Anyway masina e superba si n-as da-o pe nici o alta compacta, am mers az' cu var'su Peugeot 307HDI starline si in afara de niste asemanari pe la display-ul cu consumul instantaneu/temperatura/etc si pe la clima buvonica nu am mai gasit nimic: nici tapiserie, nici finisari, nici calitate plastice bord, nici macar pozitia pe scaunul pasagerului (care, la fel ca la C4-ul meu, nu are reglaje lombare, inaltime si alte cucuri, insa la C4 e muuult mai confortabil).
De un singur lucru imi pare rau: ca astia ce la citroen nu au nici un turbo benzinar pe C4 deocamdata, si daca-mi iau o turbo benzinara tre' sa ma uit la seat cupra sau FR, la renault bicorp sport, la subraru impresa wrx (eventual sti), evo9, etc. Dar sa mai asteptam un an sa vedem...