Kerekash_KRK scrie:Corect nu ma refer la tuning de putere si cai. Ma refer strict la afisarea consumului cu adevarat instant(ca la VW, apesi pedala la podea iti arata 99%, dai drumu, iti arata 0) fara sa fie nevoie de media pe ultimele 3-4-5 secunde, si sa arate si in vitezele sub 30/km pe ora ca nu ma sperie... Eventual daca ar adauga o optiune cu consumul / ora..... Ideea e simpla, e o chestie de soft care cu siguranta a fost facuta la inceput dar nu au mai pus-o, motivul numai francezii il stiu. Si mi se pare uimitor cum masinile gen VW, SEAT, Skoda care multe dintre ele in interior(bord) arata ca un tractor vechi sunt capabili sa faca chestia asta, pe cand francezii de la citroen care sunt axati mai mult pe computere, design si gadgeturi sa nu fie in stare.
cred ca este prea mare cerinta.
sau poate francezii nu gandesc la fel ca tehnicienii de la Skoda.
Iti mai aduci aminte cum mergea indicatorul de benzina de la Dacia 1300? dupa ce ii dadeai un pumn incepea sa oscileze. Asta este o problema care ii procupa pe francezi. Ce rost ar avea sa apesi o sec pe acceleratie si sa iei piciorul, iar in secunda aceasta sa iti arate pe ecran ceva ce oricum nu intelegi sau nu iti foloseste? Cred ca este foarte important faptul ca la un Citroen consumul mediu afisat este veridic, iar la o skoda poti avea erori de peste 1l/100km.
Si iti mai dau o veste: la Subaru este identic cu cel de la Citroen... S-ar putea ca asta sa fie calea viitorului, iar pana se va prinde VW ca trebuie asa, mai dureza. Sa iti dau un exemplu? Pejo si Citroen face motor common rail de vreo 8 ani, VW de abia in 2012 va trece complet la TDi cu common rail...