Salutare!
Posesor de Berlingo nou si la fel de nou si pe forum.
O intrebare am si eu dat fiind faptul ca inca nu am intrat in posesia masinii(2-3 zile max mai dureaza). Ce diametru au boxele din usi si ce marca/model imi recomandati.
Boxe Berlingo
Moderator: Echipa Tehnica
- gabi caragea
- pasionat
- gabi caragea
- pasionat
i-am oferit doua variante una mai ieftina si una mai scumpa ,depinde cat de meloman este omul,si cat vrea sa investeasca,un cd auto la alpine unul mediu este aprox.11mil,si nu este foarte mare diferenta pentru un necunoscator in ale sonorizari daca pune ceva de 5-6 mil sau 11mil
eu am fost cu un prieten la alpine dupa ce isi cumparase un 307 si vroia sa schimbe,scula de muzichie am facut o proba la ei cu un alpine ,dupa care se uita mirat la mine ca este scump alpine si nu se aude nici o diferenta,am incercat sa-ii explic ,dar foarte greu a fost convins,parerea mea este ca cel mai bine pune mai intii niste boxe bune (jbl,alpine) si daca ai cablarea facuta la masina poti sa probezi sculele care te avantajeaza material si fonic.
sunt o gramada de firme care se ocupa cu asa ceva,daca sunt inteligenti baieti nu este nevoie sa tai fire si alte chesti ,exista o gramada de mufe adaptoare dela masina la aparat.
gata cu srisul ca ma dor degetele
o zi buna
eu am fost cu un prieten la alpine dupa ce isi cumparase un 307 si vroia sa schimbe,scula de muzichie am facut o proba la ei cu un alpine ,dupa care se uita mirat la mine ca este scump alpine si nu se aude nici o diferenta,am incercat sa-ii explic ,dar foarte greu a fost convins,parerea mea este ca cel mai bine pune mai intii niste boxe bune (jbl,alpine) si daca ai cablarea facuta la masina poti sa probezi sculele care te avantajeaza material si fonic.
sunt o gramada de firme care se ocupa cu asa ceva,daca sunt inteligenti baieti nu este nevoie sa tai fire si alte chesti ,exista o gramada de mufe adaptoare dela masina la aparat.
gata cu srisul ca ma dor degetele
o zi buna
deci de 16 cm sunt boxele...asta ma interesa in primul rand.player am deja un alpine si boxe....
aici nush ce sa zic...sistemul o sa aiba boxe pe fata in usi
tweetere in bord
si un sub+amplif in portbagaj...acum ramane sa ma hotarasc asupra marcilor/modelelor...aici as avea nevoie de nishte sfaturi...impresii
multumesc
ps. masina vine maine sau luni
aici nush ce sa zic...sistemul o sa aiba boxe pe fata in usi
tweetere in bord
si un sub+amplif in portbagaj...acum ramane sa ma hotarasc asupra marcilor/modelelor...aici as avea nevoie de nishte sfaturi...impresii
multumesc
ps. masina vine maine sau luni

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”