Cum e si nomal incep eu...

Model: C4 Coupe 1.4 X
Data achizitiei: 28.06.2005
Km: ~18 000
Cost Revizie/Service: ~5mil - Alpha Motors Constanta
Probleme,problemute,nemultumiri:
1. Numarul din fata rupt de vreo 3 sau 4 ori pana acum...deh, prostia se plateste.
2. In decembrie 2005/ianuarie 2006 schimbat kit ambreiaj + volanta + boxe fata totul pe garantie...in afara de boxe restul le pot numi ghinion, pt ca au fost destul de rare cazurile cu schimbat ambreiaj si volanta, dar ramane totusi o problema
3. Tot in ianuarie tacanit in partea dreapta fata, rezolvat prin reglarea nu stiu carei supape(~20 min a durat totul)
4. Iunie 2006, bateria moarta asa deodata...schimbat baterie pe garantie, nici pana acum nu se stie cauza, motivul invocat fiind alarma
5. Becuri schimbate de cei de la service pe motiv ca ar fi arse...dar sa zicem si asta o mica problema
6. Usa indoita din prostia mea, reparata tot in iunie 2006
7. Atinsa in partea dreapta de o mare desteapta cand a iesit din parcare.
8. Niste greieri nemernici unul in spate care a fost dintotdeauna, si unul din cand in cand la usa din dreapta.
Tragand o linie dupa toate cele, pot sa zic ca sunt multumit de banii care i-am dat pe ea, si felul cum s-a comportat.
Sper ca si la anu' pe vremea asta lista de probleme sa fie cel putin la fel de mica ca cea de sus.
PS: Am modificat titlul in ideea ca exista situatia sa nu ai un an si sa ai mai mult de 20 000km.

Va rog insinstent ca pe acest topic sa faceti doar sinteza problemelor, restul aspectelor gen intrebari, alte probleme ale masinii daca nu are 1 an sau 20 000, se pot discuta pe topicul "Problemute C4"
Mesajele off-topic sau cele care nu respecta modelul de mai sus vor fi sterse !