C4 manelisti

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

T.rac3Er
pasionat

C4 manelisti

Mesajde T.rac3Er » Dum 08-Oct-2006 22:51

Deschid acest subiect cu mare oftica si durere in suflet. Astazi mi-a fost dat sa trec pe langa cel mai mare cosmar al meu. Un C4 coupe negru imprastia in jurul lui pe o raza importanta (seara, deci cand e mai liniste) oracaieli de mi s-a ridicat parul pe spinare. Imi venea pur si simplu sa ii stric omului cd-playerul.
Daca il cunoasteti, sau nu recomandati unor astfel de posesori sa se reprofileze pe un autoturism german (suna mai "bine" decat din C4 astfel de urlete)

Cartonas rosu din partea mea
B 54 ***

Eventual aici sa cream o baza de date cu persona non-grata...manelistii pe C4...sa stim cu cine avem de a face

De asemenea am initiat, sa zic, un sistem de salutari cu ceilalti participanti la trafic posesori de C4. Ca o mare familie, un blitz e bine-venit, nici nu zic de sarit in ajutor... 8)

Matrixu: Am cenzurat eu nr de inmatriculare...nu mi se pare normal sa fie public, mai ales ca mai jos au inceput destule injurii asupra respectivului, prin diverse comparatii
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Dum 08-Oct-2006 23:14

heh, asta cu blitz-ul..... am spus si eu si altii.... am pus si numarul masinii, doar, doar....
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Dum 08-Oct-2006 23:22

de multe ori m-am trezit privit cu uimire (majoritatea femei) ... cine stie, or fi zis ca sunt vreun disperat...dar poate trezesc constiinta in ele...in fine e offtopic...
aici vreau sa semnalizam MANELISTII....sa lase C4 in pace...e ca o femeie frumoasa spurcata de un aurolac din ala...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

dac55
simpatizant

Mesajde dac55 » Lun 09-Oct-2006 08:31

Parerea mea despre cei din aceasta categorie este ca sunt slabe sperante ca vre-odata sa acceseze forumul nostru.In cel mai rau caz au un "calculator"de buzunar pe care-l folosesc la transformarea leilor in euroi.In rest sa auzim de bine ....

mituc
pasionat

Re: C4 manelisti

Mesajde mituc » Lun 09-Oct-2006 09:30

T.rac3Er scrie:Eventual aici sa cream o baza de date cu persona non-grata...manelistii pe C4...sa stim cu cine avem de a face

Masa populara din care sa se aleg parlamentarii/politicienii si ratatii va exista in totdeauna :minigun: . Din nefericire chiar si categoria asta destul de vasta de ratati au suficient creier in git (ca ei nu au cap, iar in git le-a fost implantat <stim noi cum>) cit sa-si dea seama ca astia de la citroen fac masini suficient de aratoase si de competente ca sa fie demne sa le pui linga niste masini germane de peste 100kEUR bucata . :vom:

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 09-Oct-2006 09:39

Eu spun ca manelele nu se pot asculta decit dintr-o masina de minimum minimorum 50k euroi si germana bineinteles :wink:
Asta o fi fost un manelist mai amarit :lol:
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 09-Oct-2006 10:27

Eu cred ca voi exagerati cu totii....ce-aveti domnle cu omu ca asculta in masina lui personala ce vrea muschiu lui?

Persoana non-grata, ca detii C4 si asculti manele???? Nu mai catalogati lumea dupa ce muzica asculta...si din posturile voastre vad ca si voi sunteti din tabara care asociaza niste marci de lux si de prestigiu cu niste tuciurii si/sau manelisti.

Fratilor prea sunteti radicali, ca sa nu ma exprim altfel....Cu ce va deranjeaza astfel de persoane, cu C4 si cu manele, ce va fac astia? Va pateaza imaginea(care imagine), va dau in cap, va fac la buzunare....???

PS: Nu ascult manele, nu sunt manelist (pt mine cuvantul asta nici nu exista), insa va asigur ca veti ramane de-a dreptul surprinsi cand veti vedea destule persoane care mai asculta asa ceva, si care nu sunt nici tuciurii, nici bisnitari, nici "valutari" sau ce mai tot ziceti voi acolo....

colegu
pasionat

Mesajde colegu » Lun 09-Oct-2006 11:11

de acord cu matrixu.

eu ca sĂŁ fiu cinstit mai bag o manea ĂŽntre un rangstrĂśm , un pink floyd sau un nørgård , dar volumul rar depĂŁÂşeÂşte "cifra" 15,aÂşa cĂŁ nu vĂŁd cum i-aÂş deranja pe restul participanĂžilor la trafic.

pe mine mã deranjazã ãia care lasã o imensã dârã de fum negru În urma lor precum ºi mentalitatea de tractorist.

Âşi sĂŁ fim cinstiĂži, manelarii cei mai mulĂži loganuri au.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Lun 09-Oct-2006 12:46

Matrixu scrie:Eu cred ca voi exagerati cu totii....ce-aveti domnle cu omu ca asculta in masina lui personala ce vrea muschiu lui?

Da, se exagereaza intr-adevar. Pe de alta parte unii se simt frustrati cind isi vad semenii ascultind tot felul de dejectii si plagiaturi muzicale. Atit categoria interpretilor de manele cit si publicul lor (ma refer aici care au ca prim sau unic gen preferat manelele, nu la cei care ocazional mai baga si cite o manea) sint la pamint cu gusturile, simtul muzical, intelectul, capacitatea de a vorbi/cinta/crea ceva/etc cit si cu respectul fata de alte categorii de oameni decit cei din clasa lor.

Deci ce v-as recomanda eu in calitate de posesor de C4, voua in calitate de posesori ai aceluiasi model de masina sint urmatoarele:
1. nu mai fumati (mai ales in lifturi si alte locuri publice);
2. mincati sanatos, nu orice timpenii pline de E-uri, F-uri, G-uri si H-uri;
3. nu ascultati muzica de 2 lei cum ar fi manelele;
4. comportati-va civilizat;
5. executati oral si nazal parlamentarii de fiecare data cind aveti ocazia;
6. nu conduceti precum pilotii de dacie;
7. respectati pe cei de linga voi, respectati-le munca;
8. nu vorbiti anagramat (precum manelistii);
9. respectati legile indiferent de cum procedeaza manelistii sau hotii care ne conduc tara (tot niste manelisti, ca la nuntile lor de ckt numai asta auzi);
10. puii mei, nu mai gasesc nimic sa fac un decalog :!:

Cum multe din cele de mai sus nu sint posibile am sa fac apel la latura mea omeneasca si-am sa va inteleg indiferent la care sau la cite dintre punctele dati gres (desi pe aia care fumeaza in lift si pe hotii care ne conduc tare i-as mai zvirli sub tren...) :twisted:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 09-Oct-2006 13:31

De acord cu tine, dar de unde se cunoaste informatia ca individul cu C4, face parte din aceasta categorie?Doar pt simplul fapt ca unul din colegii nostri de forum a auzit o manea din masina respectivului trebuie sa venim aici pe forumul asta public, sa ii facem public numarul de inmatriculare, ca si cum ar fi calcat 3 pietoni pe trecere, si sa il denigram?

Eu zic sa va ganditi mai bine, inainte de a incepe a denigra si cataloga diverse persoane pe un forum public.

PS: Nu eram eu ala cu C4 :lol:

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 09-Oct-2006 16:16

manelisti se numesc toti care improasca cu asa ceva urechile celor din jur... daca tinea geamurile inchise (c4 fiind asa etans nu s-ar fi auzit) nu aveam nimic cu omul..dar pe o raza impresionanta nu se auzea decat ragaitura unui afon...nu tre sa fie tuciuriu sa fie manelist, nu ma intelegeti gresit...taranoii frustrati care nu au valoare in sine si incearca sa se atraga priviri prin diverse metode (claxoane & stuff included)
de aceea am propus aceasta tema, pentru ca este unul care nu stie cum sa se lafaie cu noua lui achizitie...si eu ascult muzica tare (TARE) dar in masina mea...nu tre sa stau seara cu geamu deschis (12 grade celsius afara) sa ma asculte toti...de fapt sa se uite toti supa mine..uite ma p-ala ce masina misto are, cine-o fi....sincer C4 chiar e o masina misto, cu personalitate...
si comparatia cu o femeie frumoasa spurcata e valabila la zgomotele respective...mai ramanea sa puna stikere cu nike si need for speed...

OPUS Workshop

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 09-Oct-2006 16:25

@ mituc
10. spalati-va pe maini inainte de masa si pe dinti dupa ce mancati :lol:
10x
eu cred ca-s mai multi manelisti cu citroen...dar i-a pedepsit dumnezeu indeajuns ca sa mai faca obiectul oprobiului public pe diverse forumuri (nu e primul si nici ultimul forum pe care se rade de manelisti).
ar fi fost interesant sa intre un manelist adevarat aici si sa inceapa polemica, nu unu' infiltrat ca matrixu' :lol:

ps glumeam :wink: sper sa nu-mi iau vreun ban ceva :twisted: .

dar acum stau si ma gandesc, eu ascult house sau muzica alternativa, la maxim (sau aproape) pe ~500W (cu geamurile inchise ce-i drept, in rare ocazii crap putin geamul la sofer sa intre aer)...cu ce-s eu mai breaz ca unu care asculta manele in trafic? astept pareri, ca deja unii mi-au facut semn ca nu-s zdravan la scufitza :roll:
Cosmin
high energy music expression

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 09-Oct-2006 17:32

Pai cica daca se asculta muzica rock,house,tehno, mama,tata etc, tare, nu deranjeaza urechile celor din jur....daca insa se asculta manele...jale fratilor..jale mare...la zid cu ei si executati ca pe nea Nicu...

Atata timp cat ala nu imi face nimic, de ce sa imi bat eu capul ca asculta manele, mai ales daca e intr-o masina...si cand zic masina poa sa fie de la lastun pana la Murcielago..
Cu ce se pateaza imaginea lui C4 de leu al junglei daca se aud manele din el?

@Bezz... M-ai dat de gol acum, si doar te-am rugat sa pastrezi tu secretul [-X
@Tracer....dar de baietii astia care baga mii de euro in sisteme audio ce mai zici(pesteimputit zicea ca vrea sa bage 4000)? Si ei se lafaie cu noua achizitie nu?? Ca doar nu dai 4000 de EUR si lasi volumul la sfert......
Sau lafaiala inseamna doar daca urla manelele din masina?

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Lun 09-Oct-2006 21:01

Fratilor! Sa inteleg ca unii dintre voi vor sa creeze o noua generatie "generatia C4" :lol:
Eu unul sant antimanelist convins dar...exista o vorba: "nu poti sa te ... in gustul omului !" Trebuie sa intelegeti ca nu poti sa determini un docher spre exemplu sa asculte si sa-i si placa Bach,fiind valabila si reciproca.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Lun 09-Oct-2006 21:01

Matrixu scrie:@Tracer....dar de baietii astia care baga mii de euro in sisteme audio ce mai zici(pesteimputit zicea ca vrea sa bage 4000)? Si ei se lafaie cu noua achizitie nu?? Ca doar nu dai 4000 de EUR si lasi volumul la sfert......

4000EUR in sistem audio pe masina??
Ma rog, fiecare cu gustul lui, insa decit sa-ti spulberi timpanele in masina si sa dai si 4000EUR pentru asta mai bine bagi 1500EUR intr-un sistem audio in casa, si de restul mai bagi un tunning la motor sau look tunning.

Înapoi la “Diverse C4”