ce multe se pot ascunde dupa zicala cu gusturile. ok gusturile nu se discute...dar se EDUCA. nici nu poate fi considerata muzica in primul rand.
de fapt pot sa definesc cat de clar. daca ma va cenzua matrixu ok, dar o zic pe fata.
satisface nevoile primare umane. exact ca si nevoia la toaleta (incerc sa cosmetizez putin

) peste acest nivel, cand vorbim de alte nevoi la un nivel superior (e normal, fiecare fiinta umana, peste nevoile primare are altele, nevoia de comunicare cu semenii, sentimente, delectare AV, etc) avem alte pretentii. ei manelistii se opresc doar la prima treapta. prea putin bajbaie catre altceva. partea dureroasa e ca noile generatii sunt infectate. la noi in tara e o mare problema, se vorbeste de UE si alte alea, dar haturile sunt scapate de sub control. e o problema sociala grava. si nu se corecteaza nimic, nici macar nu se baga de seama. de fapt manelele nu sunt o cauza, doar un semn al problemelor existente in mediul nostru social. si se extinde. vagabonzeala, si scaderea gradului de civilizatie/cultura. din ce in ce mai rau stam la bac si la adminiterea la liceu.
of, am deviat offtopic. dar problema e corelata. copii sunt indrumati de astia mai mari, pe astia am eu boala...ca perpetueaza ceva rau...in timp ce "dark ones" se imbuiba pe prostia multimii...
asta, f bine, unora le place muzica tare, accentul pe cuvantul
muzicaiar nu sarim capra in partea cu muzica simfonica (mai ales in masina..asta e snobism pur, sau ca sa iti bati joc de un manelist la stop) aia se asculta in casa la un hi-fi de > 1000 euro...in masina tre o muzica ritmata, cu viata
cant despre investitia in sisteme audio nu cred ca e nevoie sa criticam..asta poate unii au multi bani, sau pasiune, sau ce vreti voi, si considera investitia in ICE peste orice altceva (poate pt competitii)
cat costa un dvd player cu ecran (calitate nu SONII, PIONERR, sau alte falsuri) un amplif pt boxe, unul dedicat sub, 4 boxe component, sub...material izolant fonic...deci, 4000 nu e chiar asa exagerat...cel puti la un nivel mediu...
daca stau pe trotuar, seara, numar din 10 masini cu muzica sa se auda si afaara 8 manelisti, un Khaos si un altceva...hai, minim 7 manelisti in unele ocazii...si surpriza, 5 dacii sau rapciugi de prin <'95...deci sarantoci, care nu au altceva mai bun de facut decat sa se faca groghi la o destrabalare in alcool si sa umple de bani niste neaveniti...
si din infiniti si lexus am auzit manele, deci incultura nu e localizata pe anumite paturi sociale..de fapt astia sunt dinter aia de le ciordesc (scuze, compun)
EDIT: Adrian are o alta abordare, poate de om inteligent, dar eu pur si simplu ma implic sufleteste in orice fac...si ma ataca anumite lucruri, si logic ca ma cobor la nivelul unora, numai din dorinta de a se intelege ca ei gresesc...dar stiind ca am dreptate nu pot sa stau deoparte sa vad cum unii oameni sunt chinuiti de propria indolenta si sufera; trebuie treziti
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::