Manele si Manelisti

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

colegu
pasionat

Mesajde colegu » Lun 09-Oct-2006 13:41

ca Âşi Âşofer de dacie nu mĂŁ pot abĂžine.
nu e vorba de maÂşinĂŁ, e vorba de mentalitatea de tractorist.
o cârcã de gigei cu maºini luxoase fac fleºuri de neam prost chit cã-l localitate ori ba, sã mã dau eu din faÞa zmeului.
am avut ocazia sã conduc ºi-n alte Þãri ºi cu siguranÞã ca la noi nu se circulã niciunde.

am ĂŽncĂŁlcat Âşi eu regulile de circulaĂžie,nu-i vorbĂŁ, dar mĂŁcar m-am asigurat de 17 ori ĂŽnainte de manevrĂŁ, ca nu cumva sĂŁ-i ĂŽncurc pe alĂžii.
dar când Îi vãd pe diverºi cum vor sã facã stânga ºi sã taie dunga continuã(În spatele lor cârdul de maºini) nici eu nu suport :)
la fel nu suport pietonii care trec pe roÂşu.
ca sã nu mai spun de gagicile sau diverºii gigei care se Încadreazã sã facã stânga/dreapta de parcã ar conduce un imens tir.

Âşi ce-i la numĂŁru 7 din lista lui mituc mi se pare extrem de bun simĂž, eu cu asta aÂş fi ĂŽnceput.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 09-Oct-2006 17:44

ok, alta intrebare
eu inca n-am iesit din romania cu masina...
in alte tari (vorbim de CE) tot asa merg toti cu geamurile deschise si auzi numa muzici date tare? ca in romania la un stop auzi vreo 3 posturi de radio, o manea, un scooter si doua statii de taxi.asa e si la ei?
cum e-n finlanda, de exemplu? :P
ce e mai misto? pasareasca de finlandeza sau o manea? :lol:
Cosmin
high energy music expression

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 09-Oct-2006 18:00

am mai zis, daca imi merge bine in viitorul mediu/apropiat o iau pe urmele lu peste...nu la nivelul profi, dar sa ma simt bine...si ma simt bine TARE...dar am geamurile inchise, si nu stresez pe altii...ei, daca ma trezesc cu un manelsit, ii dau si io replica...nu de-alta dar am un mesaj pt ei:
STFU (shut the fuck up) e posibil ca unii sa inteleaga altceva

ce sa ii fac, urasc boratura de "muzica" agramata, furata, si repetata la nesfarsit...urletele alea de jale deja nu mai sunt sa zicem scopul lor initial de a-si exprima oful, ci o balarie de marketing (fara sa stie, incultii aplica reguli din economia de piata)
mai acu vreo 2 zile era la manelist TV (scuze, prima TV) reclama ca guta, *uta de maimuta ca se face impresar...si cu nu mai stiu ce alti dovlecari din astia ca fac concert, si au chemat un profesor de romana...ba dar nici macar o fraza nu au inchegat aia normal... :lol: :lol: :lol: as fi vrut sa am tuner tv sa inregistrez, si sa punem la divertisment general :lol:
scriu mult si poate alambicat, dar incerc sa inghesoi aici toate simtamintele mele super sictirite de prostia asta care nu se mai termina. cica muzica de petrecere. dar ce mama dre@q, pana sa ia amploare astea nu se dansa?, nu era discoteci?, nu erau fete si baieti la distractie?? daca vrei muzica orientala asculti originalele arabesti, care au totusi o muzicalitate, se leaga, perfect pt fetele alea sa se "buriceasca" 8)
pacat ca rave e asociat cu drogatii, si acolo iar o alta mana de vagabonzi strica imaginea respectivei muzici...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

colegu
pasionat

Mesajde colegu » Lun 09-Oct-2006 18:29

mamĂŁ mamĂŁ ce pĂŁreri antimaneliste acilea.
e doar un gen de muzicĂŁ, nimic mai mult.

adicĂŁ frate, gigel nu-i vinovat cĂŁ asculta muzica TARE, ci pentru cĂŁ asculta manele.
poate o fi o metodã sã stârpeºti greieraºii, eventual gângãniile din faÞa maºinii ca sã nu le mai iei cu spoilãru :twisted:

pe mine mã amuzã ãºtia cu (zic ei) hausu. mai trece câte unul d-ãsta de se aude de la 5 strãzi distanÞã. tre musai sã afle toatã lumea cã-n porbagaj la el e un gigel care sparge bolovani cu barosu.
sincer sĂŁ fiu n-aÂş vrea sĂŁ vĂŁd ce rezultate-i ies apoi la o banalĂŁ audiogramĂŁ

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 09-Oct-2006 18:41

colegu? de unde vii? din cuza voda cumva?
sunt n manelisti cu jeguri de subwoofer in portbagaj (tub de bass nenorocit) asa ca sa stii ca nu numai party people va zgaltaie geamurile.
sa inteleg ca bassul deranjeaza? nasol :lol: .
i love bass! in your face :twisted:
Cosmin

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 09-Oct-2006 18:57

bezz scrie:ok, alta intrebare
eu inca n-am iesit din romania cu masina...
in alte tari (vorbim de CE) tot asa merg toti cu geamurile deschise si auzi numa muzici date tare? ca in romania la un stop auzi vreo 3 posturi de radio, o manea, un scooter si doua statii de taxi.asa e si la ei?
cum e-n finlanda, de exemplu? :P
ce e mai misto? pasareasca de finlandeza sau o manea? :lol:

In week-end e jale aici, care mai de care cu geamuri deschise, multi cu muzica house, altii cu rap, altii cu idiotenii finlandeze, altii cu muzica din anii 80, sud americanii cu muzica latino etc etc...Bine acum a venit frigul si nu prea mai au cum sa se manifeste.
Statii de taxiuri nu se aud, pt ca astia nu au asa ceva...
Sincer as prefera orice manea in loc de muzica lor finlandeza de 2 lei, combinata si cu limba extraordinar de frumoasa. Sa nu mai zic, de marea formatie rock Lordi :lol: .

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Lun 09-Oct-2006 21:55

Sa ma vedeti pe mine la stopuri cum opresc langa BMW-uri cu manele si ii acopar cu Don Omar & Tego Calderon - Bandaleros ... Si mai le arunc si privirea aia de anti-manelist.. Dupa ce s-a facut eye-contact, ma uit la jegu de la aripi si noroiu de pe roti, sa se simta oamenii! Si cand plecam de la stop, ma uit la el cum isi rupe masina... Apoi, cand o lasa mai moale, il ajung si trec linistit asa, sa vada si el, sa sufere in prostia lui...
Merge mereu episodu' si se ataca de nu mai pot manelistii astia... 8)
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 09-Oct-2006 22:10

ce multe se pot ascunde dupa zicala cu gusturile. ok gusturile nu se discute...dar se EDUCA. nici nu poate fi considerata muzica in primul rand.
de fapt pot sa definesc cat de clar. daca ma va cenzua matrixu ok, dar o zic pe fata.
satisface nevoile primare umane. exact ca si nevoia la toaleta (incerc sa cosmetizez putin :D) peste acest nivel, cand vorbim de alte nevoi la un nivel superior (e normal, fiecare fiinta umana, peste nevoile primare are altele, nevoia de comunicare cu semenii, sentimente, delectare AV, etc) avem alte pretentii. ei manelistii se opresc doar la prima treapta. prea putin bajbaie catre altceva. partea dureroasa e ca noile generatii sunt infectate. la noi in tara e o mare problema, se vorbeste de UE si alte alea, dar haturile sunt scapate de sub control. e o problema sociala grava. si nu se corecteaza nimic, nici macar nu se baga de seama. de fapt manelele nu sunt o cauza, doar un semn al problemelor existente in mediul nostru social. si se extinde. vagabonzeala, si scaderea gradului de civilizatie/cultura. din ce in ce mai rau stam la bac si la adminiterea la liceu.
of, am deviat offtopic. dar problema e corelata. copii sunt indrumati de astia mai mari, pe astia am eu boala...ca perpetueaza ceva rau...in timp ce "dark ones" se imbuiba pe prostia multimii... :roll:
asta, f bine, unora le place muzica tare, accentul pe cuvantul muzica
iar nu sarim capra in partea cu muzica simfonica (mai ales in masina..asta e snobism pur, sau ca sa iti bati joc de un manelist la stop) aia se asculta in casa la un hi-fi de > 1000 euro...in masina tre o muzica ritmata, cu viata
cant despre investitia in sisteme audio nu cred ca e nevoie sa criticam..asta poate unii au multi bani, sau pasiune, sau ce vreti voi, si considera investitia in ICE peste orice altceva (poate pt competitii)
cat costa un dvd player cu ecran (calitate nu SONII, PIONERR, sau alte falsuri) un amplif pt boxe, unul dedicat sub, 4 boxe component, sub...material izolant fonic...deci, 4000 nu e chiar asa exagerat...cel puti la un nivel mediu...
daca stau pe trotuar, seara, numar din 10 masini cu muzica sa se auda si afaara 8 manelisti, un Khaos si un altceva...hai, minim 7 manelisti in unele ocazii...si surpriza, 5 dacii sau rapciugi de prin <'95...deci sarantoci, care nu au altceva mai bun de facut decat sa se faca groghi la o destrabalare in alcool si sa umple de bani niste neaveniti...
si din infiniti si lexus am auzit manele, deci incultura nu e localizata pe anumite paturi sociale..de fapt astia sunt dinter aia de le ciordesc (scuze, compun)

EDIT: Adrian are o alta abordare, poate de om inteligent, dar eu pur si simplu ma implic sufleteste in orice fac...si ma ataca anumite lucruri, si logic ca ma cobor la nivelul unora, numai din dorinta de a se intelege ca ei gresesc...dar stiind ca am dreptate nu pot sa stau deoparte sa vad cum unii oameni sunt chinuiti de propria indolenta si sufera; trebuie treziti
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Lun 09-Oct-2006 22:24

Da frate, da tie iti place sa scrii mult, eu am obosti cu ochii pe randurile alea :lol:

Acum, intre noi fie vorba, la o betie nu asculti o manea?
PS: Avand in vedere ca ultima oara am fost beat in liceu in a 11a.... :lol: Nu dati cu pietre!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 00:34

FRATE la o betie as asculta numai Bregovic, The No Smoking Orchestra si daca sunt pulbere si m-am certat si cu femeia as da-o in Nelu Ploesteanu si G. Dinica :wink:
Manele NEVER!

ps am gasit prin casa acu ceva cu zaraza (nu lori, ceva gen poveste).merge... si-l mai avem si pe margineanu :lol: .
pps inutil sa mai spun ca o prind pe gagica cu un ochi pe taraf si unul pe etno (in casa ei, la mine nu are programele astea) dar asta e :lol: incurcate-s caile domnului :roll: .
Cosmin

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 10-Oct-2006 07:22

sorry Adrian...iese poetu din mine...poate ma fac si io cantaret... :lol: ca nu imi trebuie valoare ca sa am succes... putina lalaiala

OPUS Workshop

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mar 10-Oct-2006 09:50

stiti care e culmea ... manelistii sunt mult mai toleranti decat sunteti voi, si in doar fix in pix de ce asculati voi, rock, rap si alte chestii care pentru ei nu inseamna prea mult. ei isi pun pe guta al lor, si zambesc si sunt fericiti, lucru pe care voi, anti-manelistii nu puteti sa-l faceti pentru ca in trafic trebuie sa-i vanati si sa le aruncati priviri urate celor care sunt altfel decat voi. aveti o doza de infantilism adolescentin crasa iar zambetul sincer al unui manelist tuciriu ma face mai fericit decat incrancenarea voastra. nu imi plac manele si nu ascult asa ceva, dar nu imi place nici atitudinea voastra.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 10-Oct-2006 12:25

T.rac3Er scrie:
si acum vine partea cea rea...tocmai ignorarea lor ii face mai puternici..pt ca lumea e prea apatica, si prea inchisa, si nu ia atitudine. zice ca daca se face ca nu vede/aude va disparea. tocmai asa, cedand putin cate putin ne-am trezis asaltati la toate stopurile de masini ce lalaie in astfel de ritmuri...normal, ca e o lume civilizata si incerci prin metode sofisticate sa apostrofezi pe respectivii...

:P

Eu unul cred ca mai bine ar trebui sa luam atitudine vis a vis de lucrurile care ne afecteaza pe toti in mod direct:
- ce parere aveti ca pretul benzinei/motorinei a scazut in toate tarile,mai putin la noi???
- ce parere aveti de taxele NESIMTITE impuse la cumpararea masinilor SH si chiar si noi,dupa2007???
Exemplele ar putea continua,dar astea sint exemplele care ma enerveaza cel mai tare in momentul de fata!
Scuze de OFF!

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 10-Oct-2006 12:37

hai dom'le ca s-a ieftinit si la noi, de la 41 de mii litrul la 40 de mii :shock:
halal
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 13:05

Asa suntem noi romanii, prea ne (bip) grija altora...atata timp cat nu ma deranjeaza pe mine direct/indirect, sa-si puna si funie de gat ca tot nu-mi pasa....
Prea mult ne intereseaza ce fac altii, si uite asa ajungem sa uitam ce trebuie sa facem noi.
In mintea mea nu pot sa inteleg cu ce ma deranjeaza pe mine, ca unu cu un C4 trece pe langa mine cu manele la maxim, sau ca trec pe langa o terasa si se aud manele, sau ca Ionesc de la et1 asculta manele la el in casa...eu locuind la et 10...
Sa luam atitudine impotriva carui lucru? Impotriva manelelor? Pai poate voi aveti timp pentru asa ceva, insa si cu tot timpul din lume...ce aveti fratilor de castigat din asta??Aici nu incepeti cu binele tarii si etc....
O sa fac un split mai pe seara .... cu un nou subiect la diverse.

Înapoi la “Diverse”