Mesajde T.rac3Er » Mar 10-Oct-2006 10:29
sentimentul provine de la faptul ca era un C4... e normal ca sentimentele avute fata de "muzica" asta, la modul general, sa iasa la iveala...
pe altii ii ignor, treaba lor, dar intre posesorii de c4 totusi sper sa gasesc oameni...o comunitate, chiar daca neoficiala, neatinsa de flagel...
si acum vine partea cea rea...tocmai ignorarea lor ii face mai puternici..pt ca lumea e prea apatica, si prea inchisa, si nu ia atitudine. zice ca daca se face ca nu vede/aude va disparea. tocmai asa, cedand putin cate putin ne-am trezis asaltati la toate stopurile de masini ce lalaie in astfel de ritmuri...normal, ca e o lume civilizata si incerci prin metode sofisticate sa apostrofezi pe respectivii...
daca se doreste un topic separat de manelisti/antimanelisti nu ma deranjeaza sa creeze cineva. oricum aici vad ca sunt cam contra toata lumea, si nu are rost sa ne chinuim degetele spunandu-ne oful..il stim deja...dar macar sa luam atitudine, sa nu inchidem geamul si sa ne facem ca ploua...
am bagat niste spatii sa nu para asa mare postul meu :P
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::