Manele si Manelisti

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 13:07

@regedit : uita-te pe youtube la raspunsurile manelistilor la comentariile sarcastice (nu direct injuraturi) pe marginea clipurilor penibile cu manelisti; o sa te scarbesti de atitia morti, f_t, m__e etc, las-o balta ca nu raspund agresiv, raspund cand si cum pot, doar ca nu-i duce capul s-o faca fin sau WOW inteligent...e peste puterile lor
adu-mi un manelist cu doctorat sau baremi cu master si nu mai zic nimic.
pe de alta parte mergi intr-o puscarie si vezi cati sunt manelisti si cati asculta un gen muzical mai "cosmopolit".

chiar nu vad de ce am tolera niste tigani imputiti sa ne polueze sonor (asta-i doar inceputul)...
tracer 10x
Cosmin
high energy music expression

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 10-Oct-2006 13:20

suna deja a amargedon, sau a 2 fast 2 furious bucharest drift (ep 4 ca ala cu tokyo e nada) :lol:
cer drepturi de autor pentru 'WOW' la colegu' :twisted:
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 13:20

Nu toti manelistii sunt tigani, iar tiganii(nu toti bineinteles,ci aia care ne-au dus faima peste tot) fac ei altele mult mai rele, decat ca asculta manele..si va polueaza fonic...
Eu m-as gandi mai intai cum sa scap de astia care iti dau in cap pe strada, si dupa sa ii iau la intrebari ce muzica asculta...

Dar nu mai bagati romanii si tiganii in aceeasi oala cand vine vorba de ascultat manele...

PS: cititi rromi in loc de tigani, sa nu parem ca discriminam....

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 13:26

ok, in definitiv problema este lipsa de civilizatie/educatie si din pacate solutii de genul Bug-Nistru sau zyklon b nu mai sunt acceptabile.
dar ce faci cu ei ca nu vor nici sa invete, nici sa munceasca?

@matrixu: totusi nu e nici o legatura intre nenorocitul care-ti da in cap pe strada si manelele cu texte de genul : sa moara dusmanii, sa fac bani, sunt smecher, am pistol (am valoare :lol: ), lumea-i rea etc etc etc
citez din ce vad pe net sau ce aud din pacate pe strada, pe geamul deschis al casei (toata vara am avut vecini care ascultau la statie manele, intre 17.00-22.00, cel putin respectau programul de liniste), la munte/mare in orice camping, in autobuz (sa nu-mi spuneti ca nu ati prins pustani care ascultau manele pe speaker) si exemplele pot continua
Cosmin

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 13:44

ai mei au doua case, cand nu mai suportam atmosfera de la bloc plecam la tara "la relaxare", numai ca acolo sunt intre doua familii de tarani care asculta NON STOP manele la maxim, in curte, asa ca zi-mi si mie cum sa nu am pica pe manelisti? daca ma duc la ei sa le zic sa dea sonorul mai incet imi rad in fata, daca le fac probleme nu mai stiu la ce sa ma astept, ori sa dea foc la casa/sa otraveasca cainele etc
uneori m-am gandit la un gard inalt zidit, dar din pacate asta doar estompeaza putin, si cu banii aia fac altceva la casa.
deci acasa manele, la tara manele, la munte manele, la mare manele, in trafic manele, unde dracu' om scapa de manele?
Cosmin

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 13:47

Pai mai bezz aia te afecteaza direct, eu ziceam de aia care nu ne afecteaza direct...ce treaba avem noi cu ei? Asta nu pot eu sa inteleg...Ca toata discutia asta despre manele a plecat de la unu cu un C4 care a trecut cu manele la maxim...

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 10-Oct-2006 14:05

ok, tu esti departe..hai ca sa nu te atac sau sa fiu necvilizat (a fost un raspuns cu putin, f putin substrat rautacios)
pe mine m-a afectat, in primul rand trecand pe langa el, si nu stiam cum sa o tulesc mai repede (trebuia sa vorbesc putin mai tare ca sa ma inteleaga cei din gasca ce spun in acele momente)
apoi m-a afectat sufleteste, ca un astfel de exemplar are o masina identica cu a mea (numai nr de inmatriculare difera)...el sigur va mai face la fel si prin alte parti. si ma voi trezi si eu catalogat de altii dupa modelul lui de comportament ("uite inca unu cu c4 coupe, alt manelist"...ce apar astia ca ciupercile...la noi in oras chiar asa e...eram 2 c4 negre...cand am fost la revizia 1500+ km erau deja 4 care asteptau clienti...deci riscul unei catalogari nedrepte a mea si a altor proprietari oameni (masina asta eu o platesc din munca mea, mai dau si bani in casa, nu sunt de bani gata)
nu am primit pe tava cadouri, vile distractie, si sunt frustrat, asta e...macar sa ma simt decent in masina mea
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 14:38

Da sunt departe, dar nu sunt rupt de ce se intampla in tara, mai ales ca in vreo 2 luni sunt inapoi...nu sunt ca altii plecati de 10 ani, care stiu mai bine decat cei din tara ce se petrecere in Romania.

Scuza-ma ca iti zic, dar esti prea sufletist, daca te intereseaza si te doare, ca niste idioti,frustrati etc incep sa te catalogheze drept manelist, sau sa asocieze C4 cu manele...la fel cum multi fac asta cu masinile de lux... Si parca si aud un coleg, nu-mi iau BMW ca toti manelistii si tuciurii au, Mercedes nici atat, si-a luat un chrysler 300 pana la urma..:chain:..
Problema acestor oameni care incep sa catalogheze este mult mai mare decat aceia care asculta manele...Parerea mea...

Daca s-ar pune in balanta cati tuciurii manelisti cum le ziceti voi, au masini ca BMW,Mercedes etc si restul posesorilor, poate veti fi surprinsi in ce directie se indreapta balanta.. Dar noi romanii, ii vedem doar pe aia care ies in evidenta, si tocmai d-aia credem ca sunt majoritari...

Am mai zis eu si mai sus....prea ne doare de ce fac,zic altii.....

@bezz...pai atunci ajungem la altceva, de versurile muzicii rock(sunt destule care incita la lucruri mai "periculoase" decat o manea amarata) ce mai zici?
Ce zici de comportamentul rockerilor la concertele dedicate lor? Ce zici de aia care au venit la Bucuresti la arenele romane si au inceput sa urineze unii pe altii? Ce zici de Stuff Stock(sau cum s-o scrie), de ce se intampla zilele alea la vama veche etc etc
Pai daca tot stam sa analizam versuri, hai sa o facem si pt celelalte genuri muzicale
Muzica neagra, videoclipurile cu acest gen de muzica, la ce incita? dar versurile?

PS: Am mai observat si pe alte forumuri, cand vine vorba de manele, fiecare care contesta acest gen de muzica, trebuie sa aiba neaparat minim un vecin care da manelele la maxim....eu ca si multi dintre prietenii mei se pare ca suntem ai naibii de norocosi...
PS1: Bezz nu vreau sa insinuez nimic la faptul ca tu ai asemenea vecini....chiar iti doresc bafta multa sa scapi in vreun fel sau altul de muzica lor...

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 10-Oct-2006 14:52

offtopic:
desi poate nu e asa noua merita de luat in seama solutia
cand am citit prima oara m-am cracanat de ras
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 63774.html
nu mai gasesc site-ul initial, dar e aici citat integral
arata mafiot rau de tot chrysler 300..eu poate as opta pt un lexus...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

:: LED designs ::

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 15:11

Ideea nu e rea, numai ca prea suna a poveste ce zice acolo....plus de asta metoda poate fi folosita si impotriva vecinilor cu alte "vicii" decat manelele :D.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 15:25

sf
un amic si-a luat amenda ca i-a scos siguranta de la cofretul de pe scara unui manelist nenorocit ( e drept ca s-a judecat cu politia si cica ar fi castigat si n-a mai platit nimic) si astia abereaza ca au construit un zid noaptea si s-au distrat de nu se poate??? noaptea la bloc se aude si cand se pisa o pisica si aia au facut mortar si zidarie? nu cred... desi mi-ar placea :tonqe:
si eu visez noaptea ca ma urc pe stalp la vecinii de la tara si le inversez nulul cu o alta faza...dar dup-aia ma trezesc si-mi trece :twisted: cred ca deja e o psihoza sau cum s-o chema...ooooffff
Cosmin

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Mar 10-Oct-2006 15:41

Faza pe bune - executata de subsemnatul si colegii sai de camera, cand eram in facultate:
(asta apropo de sigurante, cofrete, nuluri si alte glume in curent alternativ :D )

In camera de alaturi era un chef cu manele (si nu numai) dar noi vroiam sa dormim. Ce sa facem ?
Unul din noi vine cu idea: punem un cablu cu ambele capete in priza de pe perete, in felul asta sigurantele se vor praji, vom ramane fara curent dar vor ramane fara curent (si fara manele) si cei de alaturi.
Zis si facut (cu mari emotii), iese un bum + flama din priza si apoi intuneric la noi in camera si in alte camere si pe hol, la baie....dar surpriza: in camera alaturata nimic deosebit
Erau legati pe alt circuit :evil: :twisted:

Sau plictisit in cele din urma...si au terminat ei cu manelele :D

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 15:45

Super Tare! :lol:
Cosmin

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 10-Oct-2006 16:07

@T.rac3Er acum propui sa mergem cu aparatul de sudura autonom si cu niste table in portbagaj si cand prindem pe unu' sa ii sudam usile, geamurile parbrizul si luneta? :snakeman: :lol:
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 16:19

ai uitat trapa! aer ii vine destul prin sistemul de ventilatie :twisted:
Cosmin

Înapoi la “Diverse”