Service Bucuresti care lucreaza direct cu Allianz

Forum de discutii generale despre Citroen C3 (2002-2009). Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Joi 05-Oct-2006 08:40

B25BUY scrie:@phantom390:
Si deci , nu e adevarat ca pierzi garantia daca o repari in alta parte, nu ?!
Merci frumos de informatie, dar spune-mi te rog, au facut-o calumea ?
Fac ei rost de piese in caz ca este necesar ?
Cat ti-a tinut-o la reparatie ?

Nu ai dc pierde garantia. Si da...ai dreptul sa iti alegi la ce service vrei sa faci reparatia pe CASCO. Odata ajunsa masina in service ei comanda piesele de schimb (pe hartia de daune a asiguratorului apar avariile si piesele ce se inlocuiesc, singura chestie este ca pretul la care ti le coteaza service-ul in care faci reparatia sa nu fie mai mare ca pretul ATS) direct de la ATS evident. La mine a fost de schimbat usa (aveam o zgarietura si era infundata si era prea noua sa ii dau ciocane...m-am inteles cu asiguratorul sa o schimb desi el vroia la inceput sa ii dea ciocane), bandoul si de indreptat putin aripa spate dar a iesti foarte bine! Totul a durat vreo 3-4 zile parca. Usa s-a comandat in culoarea ei naturala, deci a trebuit sa fie vopsita. Nu au fost probleme nici la ATS (am fost la revizia mica de 2500) desi nici nu au observat.
_/\_ negru onyx metalizat_/\_

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Lun 09-Oct-2006 14:59

Pana la urma m-am dus la un service de pe Viilor de pe undeva... pe o straduta prin spate...
Mi-au comandat piesele si m-au programat pentru joi cand vin piesele...
Cei de la Allianz au fost super de treaba si au fost de acord sa schimbe capota, masca, spoilerul , deci toata fatza...

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Mar 10-Oct-2006 10:10

acum sunt curios cat va fi prima de asigurare pt anul viitor (in caz ca nu vrei sa creasca rata casco ...ceva de genul asta). Daca stie careva cam cum se calculeaza prima de asigurare e rugat sa posteze :D

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Mar 10-Oct-2006 10:50

Daca vorbesti despre Allianz, deschzi un Internet Exploder (din pacate doar cu asta merge) si ii dai: http://www.allianztiriac.ro/produse/index.html
Apoi apesi "Cat ma costa asigurarea CASCO?"
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mar 10-Oct-2006 10:51

Nu mai e rezonabil sa faci Casco la Allianz - cand am fost pentru asigurarea la casa am rugat-o pe doamna de acolo sa imi faca o simulare pentru ce ma va astepta la anul, la a 3-a asigurare consecutiva la Allianz: intre 31 si 44 de milioane, prima anuala la masina din semnatura! :shock:

Iar pretul minim (31 milioane) presupunea si o fransiza suficient de mare cat sa platesti din buzunar orice daune gen strambat tabla la viteza mica, rupt oglinda, spart parbrizul sau gasit masina zgariata in parcare!

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Mie 11-Oct-2006 09:25

Merita la Omniasig... acolo inca sunt prime de valori normale, adik 400-450 EUR / an, dar numai pentru la anu' , dupa aia se face o baza mare comuna si degeaba incerci sa fugi de la un asigurator la altul pentru ca apari in baza aceea (cam cum e Centrala Riscurilor Bancare la credite restante) si vei plati peste tot prima suplimentara de risc in caz ca ai avut dauna.
Incepand cu 2008, va fi mai rau, cam cum este in occident, adica sa dai undeva la 1000-1200 EUR / an la o masina gen C3, este deja f.mult.Acum se explica de ce vedem in marile orase occidentale multe masini lovite pe toate partile si nereparate...

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mie 11-Oct-2006 11:33

B25BUY scrie:Acum se explica de ce vedem in marile orase occidentale multe masini lovite pe toate partile si nereparate...

Nu sunt sigur cã dacã te duci la ITP cu o maºinã lovitã În toate pãrÞile Îl mai ºi iei. E destul de delicatã problema, iar mãrirea primelor de asigurare la valori aberante nu va duce decât la pierderi mari de profit pentru asiguratori ºi la creºterea violenÞei În trafic - cã accidente se vor Întâmpla oricum, iar cearta pe tema vinovãÞiei va fi muuult mai aprigã decât acum :lol:

phantom390
simpatizant

Mesajde phantom390 » Joi 12-Oct-2006 10:39

31 milioane?? :lol: deja ma sperie...si din pacate sunt obligat!

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Joi 12-Oct-2006 13:39

Heh, deja schimb postul cand vad reclama aia la tv cu "soferii buni primesc reducere la asigurare la Allianz" :lol: Probabil ca a iesit asa mult la mine fiindca am fost obligat sa o pun si pe nevasta-mea ca sofer si softul acela al lor o fi considerat-o de risc maxim fiindca e prea tanara si are carnet de numai un an :lol:

Oricum, din cate am eu impresia intrebarile legate de "cazierul auto" (amenzi de viteza, prioritate sau bautura) sunt doar pentru a decide valoarea fransizei - in sensul ca nu ti se mai ofera asigurare full Casco cu fransiza 0 daca "ai comis-o" in ultimul an.

B25BUY
pasionat

Mesajde B25BUY » Dum 29-Oct-2006 13:55

SALUT !

am avut si eu masina la reparat sapt trecuta...
toate bune, am luat-o fericit ca a iesit calumea la culoare...
dar spre seara a venit un amic la mine si a observat cum ca-mi lipseste grila din gura aceea (zambitoare) a C3-ului...
Pe langa asta am observat si ca spoilerul (fata bineinteles) se misca daca trag un pic de el in sus... precum si masca cu sigla Citroen...si ea are joc la mana...de aproape poti pleca cu ea...
Pe la langa toate astea, unul din faruri s-a aburit prinauntru dupa spalatorie.... Si mai mult gemuletzul mic lateral stanga...este zgariat rau de tot...de smirghelul cu care a fost reparat stalpul lovit de un pumn mai vechi al unui cretin... :( :( :(
Sunt suparat rau de tot...
ce ma sfatuti sa fac ?! Nu s-a facut proces verbal de predare/primire a masinii in service...si acum mi-e teama ca imi vor spune ca zgarieturile de pe geam asa au fost iar farul nu au ce sa-i faca...

Gemuletzul ala mic, are cineva idee cam cat costa ??!?!

Multumesc mult...

prafuit
pasionat

Mesajde prafuit » Lun 30-Oct-2006 09:30

B25BUY scrie:SALUT !

am avut si eu masina la reparat sapt trecuta...
toate bune, am luat-o fericit ca a iesit calumea la culoare...
dar spre seara a venit un amic la mine si a observat cum ca-mi lipseste grila din gura aceea (zambitoare) a C3-ului...
Pe langa asta am observat si ca spoilerul (fata bineinteles) se misca daca trag un pic de el in sus... precum si masca cu sigla Citroen...si ea are joc la mana...de aproape poti pleca cu ea...
Pe la langa toate astea, unul din faruri s-a aburit prinauntru dupa spalatorie.... Si mai mult gemuletzul mic lateral stanga...este zgariat rau de tot...de smirghelul cu care a fost reparat stalpul lovit de un pumn mai vechi al unui cretin... :( :( :(
Sunt suparat rau de tot...
ce ma sfatuti sa fac ?! Nu s-a facut proces verbal de predare/primire a masinii in service...si acum mi-e teama ca imi vor spune ca zgarieturile de pe geam asa au fost iar farul nu au ce sa-i faca...

Gemuletzul ala mic, are cineva idee cam cat costa ??!?!

Multumesc mult...

Dute la service si spunele sa iti repare klumea masina. Nu incape discutie!

Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”