Mesajde nitro_od » Mie 11-Oct-2006 23:00
deci un leader asteptam !?
atunci nu-mi pierd speranta! cam asta stim sa facem cel mai bine...sa asteptam...sa treaca raul, sa vina binele, sa o ducem mai bine, sa termine unii mandatul, sa capatam un salariu mai bun fara sa muncim...mai mult, sa se sature bogatii de hotii si sa ne dea si noua ceva, intram in NATO, sa intram in UE, sa intram intr-o casa mai mare.....etc
sa asteptam deci !
eu prezentam o stare de fapte tu cautai circumstante!
eu spuneam ca are basescu dreptate, suntem gaozari pt. ca am asteptat sa ajungem aici....tu cauti scuze ca nu puteam deveni altceva , decat gaozari, data fiind istoria si faptul ca suntem lasi.
ungurii ai iesit in strada pentru o amarata de taxa, dar au facut-o toti !
au trecut 17 ani, nu crezi ca trebuia sa ne treaca frica?
daca maine guvernul hotaraste ca cei care stau la curte trebuie sa plateasca echivalentul a 1/4 dintr-o intretinere lunar ca si taxa...ma intreb cati ar iesi in strada?
dar daca cei de la et. 9 si 10 trebuie sa plateasca dublu? cati le-ar sustine cauza?
suntem individualisti si limitati motiv pentru care sistemului ii este foarte usor sa aplice tactica ''dezbina si cucereste''.....jumatate e deja aplicata !
nu stiu ce varsta ai tu dar daca ti-am creat impresia ca as fi un adolescent puber cu vagi idei despre ce a insemnat ''epoca de aur'' si am idei preconcepute induse de povesti supte din deget...te inseli!
am trait buna parte din viata in perioada aceea si nu era chiar asha de gri cum o povestesti tu, in ce priveste frica de secu sau sistem.
una peste alta....suntem unde suntem pentru ca ne ascundem sub pat cand trebuie sa ne aparam ceva ce ni se ia,... ''revolutionarii'' inteleg ce vreau sa spun,... si suntem unde suntem nu pentru ca instinctul patriotic si simtul proprietatii au fost atrofiate de opresiune si frica ci pentru ca, ...psihologic vorbind...., suntem gaozari si nu ne putem depasi conditia oricat de mult am castiga si cate case ne-om face si cate masini am achizitiona in leasing ori tv plasma in rate !
degeaba stam intr-un palat si conducem un jaguar daca o facem intr-o tara plina de gropi, de munti de gunoaie la colt de strada, reclame luminoase in centru si blocuri gri si jegoase la periferie , haznale la margine de bucuresti....etc
dar rationamentul meu este pe aratura......
corect era sa dau un tun prin 90+ si acum traiam linistit intr-un apartament la et.8 intr-un bloc usor aplecat dupa '77 gandindu-ma doar la buzunarul meu fara sa ma roada ca poate copii mei au sa-mi ceara bani de gloante si kevlar la inceputul anului scolar si bani de seringa in vacanta !
macar daca imi indemnam parintii sa dea tunuri....sau ce spun eu...sa-i caftesc si sa-i trimit la furat ! gandim precum gaozarii, deci, existam !
..... frantuzoaica pretentioasa !!!