manual c5 in engleza-are cineva?
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
manual c5 in engleza-are cineva?
are cineva?am manualul in franceza si nu inteleg nimic
-
- de-abia inscris
manual c5
Buna ziua,
As dori, daca se poate sa-mi trimiteti mie manualul, chiar daca este in franceza, pentru ca al meu este in germana si chiar nu inteleg nimic din el.
Dupa ce il traducem, vi-l retrimitem impreuna cu traducerea in romana.
Multumesc.
As dori, daca se poate sa-mi trimiteti mie manualul, chiar daca este in franceza, pentru ca al meu este in germana si chiar nu inteleg nimic din el.
Dupa ce il traducem, vi-l retrimitem impreuna cu traducerea in romana.
Multumesc.
- mesersmith
- Moderator - C5
- Masina: C5 III
- 2: C5 II
- 3: Peugeot 308
-
- de-abia inscris
Sunt din Arad, numarul de telefon pe care pot fi gasit este 0722 211 167, sau 0727 846 486.
Mi se pare corecta observatia cu returnarea manualului. Aici nu pot decat sa
promit solemn ca ma tin de cuvant.
Ar mai fi o solutie - paginile scanate sau fotografiate digital si trimise pe e-mail, ori xeroxate si trimise pe fax (chit ca ultima varianta e cam grobiana).
E imposibil sa nu gasim o varianta functionala si lipsita de emotii.
O zi buna,
Dacian Selegean
Mi se pare corecta observatia cu returnarea manualului. Aici nu pot decat sa
promit solemn ca ma tin de cuvant.
Ar mai fi o solutie - paginile scanate sau fotografiate digital si trimise pe e-mail, ori xeroxate si trimise pe fax (chit ca ultima varianta e cam grobiana).
E imposibil sa nu gasim o varianta functionala si lipsita de emotii.
O zi buna,
Dacian Selegean
-
- de-abia inscris
Pai daca ai pedefeuri, cel mai istet ar fi sa ni le trimiti pe contact@inarad.ro, in transe mici (cate unul sau doua fisiere deodata) si am rezolvat problema fara mari batai de cap. Multumesc anticipat !
Nici eu nu sunt un VIP. Dar uite o sugestie: scrie de pe o adresa care sa nu o mai aiba, sa nu mentionezi nimic de forum si sa scrii ca vrei sa scrii sa cumperi un C5 (aici scrii modelul de la care vrei manualul) si cu un ton cat se poate de oficial.
Eu asa am facut. Dar la telefon ce zic? Ca manualul se da doar cu o masina noua? Ma intreb daca un proprietar pierde manualul... ce atunci?

Cu siguranta ca cei de la ATS Bucuresti au trimis manualul de utilizare al masinii, adica cel cu " de aici se aprinde faru`, de dincolo se schimba roata," etc. Este foarte usor de gasit chiar in format electronic si pe gratis.
Manualul de reparatii, asta e alta poveste, inca nu a aparut. Daca aveti frati la reprezentanta Citroen sa va printeze de pe CD-urile lor asa ceva, dar eu unul inca nu am auzit. Mai e o posibilitate, sa luati pe bucati, exista manual de reparatie la Peugeot 406 care cuprinde si motoarele noastre, eventual ce se mai nimereste sa aiba in comun.
Manualul de reparatii, asta e alta poveste, inca nu a aparut. Daca aveti frati la reprezentanta Citroen sa va printeze de pe CD-urile lor asa ceva, dar eu unul inca nu am auzit. Mai e o posibilitate, sa luati pe bucati, exista manual de reparatie la Peugeot 406 care cuprinde si motoarele noastre, eventual ce se mai nimereste sa aiba in comun.