Super idee, securitate in masina si hobby in acelasi timp

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

MaxiTechnicus
simpatizant

Super idee, securitate in masina si hobby in acelasi timp

Mesajde MaxiTechnicus » Lun 23-Oct-2006 18:45

Fiti atenti ce m-a sfatuit un fost coleg de liceu devenit acum politist.
Daca te prinde politia ca ai o bata de baseball in masina iti iei amenda de nu te vezi, ca n-ai voie cu arme albe....
Dar daca de prinde polutia cu bata de baseball, minge de baseball si manusa de basball??? Nu-ti face nimica. Daca il mananca unde nu-l bate soarele sa iti bage vreo amenda pe sub nas, o contesti si ai scapat.

Colegul asta al meu a patit-o personal, deci nu cred ca n-ar merge si la alti politisti.
Va doresc bafta la joc!
:D
_/\_ Don't drink and drive! You may spill some..._/\_ Proud owner of a C3 1,4 HDi 2006, bleu lucia

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 23-Oct-2006 19:09

Nasol! eu am un cutit in masina, ce ma sfatuiti, sa imi iau si o paine?

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Lun 23-Oct-2006 19:09

Eu zic sã nu mai scrii cu asemenea font, ºi aºa de colorat - atât la propriu cât ºi la figurat! Chiar daca "U" este langa "I" pe tastatura, a-propos de "politia"!

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Lun 23-Oct-2006 20:02

@alex: da, o paine dar si un pateu :!: :supz:

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 23-Oct-2006 21:50

mdeah, idee asta o aveam si eu... daca dai banii pe o bata (60ron nu mai conteaza 30ron pt celelalte doua) dar eu nu am de dat 100ron pt distractia asta....din acelasi ciclu un topor in masina trebuie insotit de un gratar (domne am fost in weekend la gratar si astea un ramas in portbagaj :lol: ) eventual o drujba :lol: :wink:
sincer vorbind, nici macar un spear-gun de la divers nu ai voie sa tii (e considerata arma, si ai nevoie de permis port-arma
PS daca practici tir-ul sportv asta nu cred ca iti dsa dreptul sa ai in masina vreo arbaleta sau vreun pistol cu aer comprimat :roll:
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

MaxiTechnicus
simpatizant

Mesajde MaxiTechnicus » Lun 23-Oct-2006 22:01

Poate ar merge atunci o crosa??? de hochei... :))
Io spuneam ce i s-a intamplat la om... n-avea de ce sa ma minta, mai ales ca citeam o oarecare tristete in ochii lui LOL!!! . Daca mergem pe ideea ca tot omu' e rau atunci betele de la schiuri tre sa ti le trimiti inainte prin posta la hotel daca ai chef de schiat nu?
_/\_ Don't drink and drive! You may spill some..._/\_ Proud owner of a C3 1,4 HDi 2006, bleu lucia

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 23-Oct-2006 22:07

Eu cred ca ma apuc de golf ... ce facem insa cu cei pasionati de exemplu de ping pong? :D

ce-mi plac glumele mele :-#
please no ban today!
Cosmin
high energy music expression

MaxiTechnicus
simpatizant

Mesajde MaxiTechnicus » Lun 23-Oct-2006 22:30

DanCld scrie:Eu zic sã nu mai scrii cu asemenea font, ºi aºa de colorat - atât la propriu cât ºi la figurat! Chiar daca "U" este langa "I" pe tastatura, a-propos de "politia"!

Man, no harm intended, da uite-te si tu cum se mai destinde lumea... Io unu m-am saturat sa citesc forumurile despre ATS si alte belele... In fine, daca tie ti s-a parut ca am parodiat "politia" romana pe nedrept, sorry, dar totusi ... hear my story...

e putin off-topic da va povestesc la toti.
Am luat masina de la ATS (Alpha motors in CT) in 8 zile de la plata, si asta cu masina in prima zi fiind la Curtici. Cred ca e vre-un record ca n-am mai auzit pe altcineva sa se laude cu asta... ;)
In fine, masina a fost luata cu putine impunsaturi din partea mea, pt ca daca luni am achitat masina, joi ea tot la Curtici era, in conditiile in care mi se promisese ca mai mult de 2 zile nu are ce se vamui la ea.
Am plecat cu masina de la ei ... si auns acasa am constatat cu stupoare ca numarul provizoriu din fata disparuse cu tot cu masca... Evident, mesterii de la service probabil au omis sa mai puna si niste saibe si/sau piulite la suruburile care fixau numarul. A doua zi dimineata am zis ca rezolv problema cu un drum la politie (na ca nu mai scriu "colorat"), dar avand in vedere ca numai politia rutiera CT elibereaza numere rosii in Cernavoda nam reusit sa rezolv nimic. Asta nu i-a impiedicat pe exact politistii cu care vorbisem atunci sa ma opreasca la o zi distanta si sa-mi faca teorie cum ca vreau sa scap de radar ca d-aia mi-am scos numarul & stuff. Repet, erau aceeasi politisti. Faza cu radarul era scoasa din basme pt ca aveam in bord numai vreo 100 km, din care 70 cu drumul spre casa cand am adus-o, iar drumul de la si spre servici are vreo 3 km unde mai mult de a 3a n-ai ce viteza sa bagi. Degeaba am incercat eu sa le explic ca numerele nu sunt ale mele si ca sunt ale ATSului si ca o sa ma duc sa inmatriculez masina, ca uite chitanta de la primarie, uite chitanta de la BCR, uite certificatul de inmatriculare completat. Nu si nu si nu. Pana nu le-am bagat in buzunar o compensatie n-au vrut sa cadem la pace. Asa ca scuza-ma daca atunci cand scriu politia, mai incurc cate o litera care se afla atat de bine plasata pe tastatura...

Cu tot respectul.

Înapoi la “Diverse”