C4 Navi + Multimedia Add-On

personalizarea masinii, de la styling pana la tuning extrem

Moderator: Echipa Tehnica

SAMmy
pasionat

C4 Navi + Multimedia Add-On

Mesajde SAMmy » Dum 22-Oct-2006 16:54

Ce parere aveti de un sistem multimedia portabil integrat pentru C4-ul vostru?
Eu mi-as dori asa ceva - un sistem DivX/MPEG4/MP3 + Games + Navi cu modulator FM (pentru a putea transmite audio prin instalatia masinii...)

Am vazut pe net un filmuletz in care un tip prezinta cum si-a tras el PSP pe C4...
Prinde PSP-ul cu ventuza pe parbriz, din PSP trage cablu audio cu jack intr-un modulator FM,
modulatorul FM e in priza de 12V de sub cotiera, iar radio CD-ul masinii e tunat pe frecventa pe care emite modulatorul...

E super cool, dar mi-ar placea sa gasesc o solutie integrata mai elegant, fara prea multe cabluri and stuff, si eventual care sa contina si GPS Navi...
PSP-ul e un device ok, dar e mai mult pentru joace decat pentru multimedia...

Eu as opta pentru un PocketPC cu GPS... ala are multimedia, GPS, net, etc, dar ramane problema cu cablul pentru modulator si cu battery life-ul...
Cred ca dupa ce asculti 1h de MP3 moare... iar priza este ocupata deja de modulator...

Care aveti asa ceva sau ati investigat problema, postati solutii pls...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Dum 22-Oct-2006 17:58

Solutia PDA o am si eu + un GPSlim pe bluetooth care se leaga cu pda-ul pe bluetooth.. modulator gasesti daca dai search pe forum In afara de asta PDA-ul il conectezi si la net dak vrei. In timpul traficului, ev. pe autostrada cand mergi pe navigatie pui si un film sa ai cu ce sa iti pierzi timpul.. Sincer faza cu DIVx-ul m-a distrat, e ceva sa conduci si sa te mai uiti si la film ... Doamne fereste!
Dintre toti consumatorii, PDA-ul consuma cel mai mult, deci pe el il conectezi la priza, in cazul in care ai o singura priza. Cred k exista pe net si solutii sa pui doi consumatori
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Dum 22-Oct-2006 18:05

Nu prea inteleg ce vrei tu, dar eu pe C4 am pus un PocketPC si un GPS Holux 236 si imi merge fara probleme.
Pentru Pocket PC am cumparat un Proclip, un mini clip si un holder activ de la www.tottal.ro. Alimentarea se face de la priza de 12V.
GPS-ul il incarc la nevoie de la priza brichetei.
In cel mai rau caz (PDA + GPS descarcate) am intinse 2 cabluri prin masina, dar nu ma incomodeaza.

Pe forum exista 2 pagini unde explica cum poti "convinge" radio-CD-ul de pe C4 sa "vada" un dispozitiv extern care se va conecta pe o mufa AUX.

Postez eu linkurile iar aici:
http://homepage.mac.com/robegian/EnPass ... bum23.html
http://www.doeuv.com/ipod-for-Citroen-C4-314853.html

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Dum 22-Oct-2006 18:12

Arise scrie:Pe forum exista 2 pagini unde explica cum poti "convinge" radio-CD-ul de pe C4 sa "vada" un dispozitiv extern care se va conecta pe o mufa AUX.

Postez eu linkurile iar aici:
http://homepage.mac.com/robegian/EnPass ... bum23.html
http://www.doeuv.com/ipod-for-Citroen-C4-314853.html

o intrebare: cum se va selecta intrarea de AUX sa se auda? il recunoaste automat sau trebuie mers la ats sa se programeze intrarea de aux?

( cumva din SOURCE = cd - radio - aux )

Arise
pasionat

Mesajde Arise » Lun 23-Oct-2006 13:37

Habar nu am. :D
Ori ori...

De remarcat ca in poze este displayul de tip C si nu A cum avem majoritatea.

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 23-Oct-2006 14:30

danalarm scrie acolo despre aux
mergi la citroen sati programeze aux, si apoi il selectezi din source
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Lun 23-Oct-2006 15:00

Poate o sa-mi sariti in cap...Dar deja sunt obisnuit :lol:

1.Ca sa faceti imaginea sistemului sa se vada pe ecran va cam trebuie ecranul care prevede navigatia.
2. Iar in momentul in care sa zicem ca reusiti sa combinati toate legaturile, ce faceti daca se opreste imaginea de la 1km/h? Eu am incercat pe masina mea, si atunci cand te deplasezi, se intrerupe imaginea..

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Lun 23-Oct-2006 15:46

cel mai simplu e cu emitatorul fm, plus pda... ai ecranul unde vrei tu, eu cel putin il am in stanga si e super comod. Cu priza trebe sa existe un 'triplushtecher ' si pentru priza de la masina. Nu te apuca sa improvizezi k nu e ok.
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 23-Oct-2006 15:57

Am gasit eu niste poze, prin care si-a mai tras unu inca o priza, undeva jos in stanga langa volan. Daca sunteti interesati le pot cauta si pune..

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 24-Oct-2006 00:02

De improvizat nu m-as apuca...
Nu se stie ce idei isi va face ATS-ul daca uit vre-un "indiciu" in masina cand o duc la revizii...
In plus, nu sunt genul... mi-e imi place sa exploatez device-ul pana la capat,
de-abia dupa aceea ma apuc io sa-l "imbunatatesc"... ;)

Ce mi-ar fi placut mie?... un modulator FM cu acumulator propriu, care sa se infiga direct in PDA sau multimedia player cu un jack audio
sau cu o mufa miniUSB, astfel incat sa nu fie niciun cablu permanent, ci doar cablul de alimentare al PDA-ului,
cand este cazul...

Cat despre player... l-am gasit... compania producatoare se cheama Archos si CITROEN scrie pe el!!! De ce?
Pentru ca e made in France, arata super (oricat de mult as ura cuvantul asta, in acest caz e foarte potrivit... :) )
si, nu in ultimul rand, e cel mai capabil player multimedia... check it out... www.archos.com
Citroën C6 Exclusive

Citroën C4 Coupé VTR

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 24-Oct-2006 08:19

si navigatia unde ramane? :)

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 24-Oct-2006 09:20

Dap... aici e o problema... Ce alegi? Un PDA cu capacitati multimedia limitate dar cu GPS, , sau un player multimedia deosebit fara GPS, sau amandoua? :twisted:

De-asta mi-ar placea modulatorul FM stand alone... e mai elegant...
Cand vrei navi iti pui PDA-ul si de bine de rau asculti si un MP3, iar cand vrei multimedia mai tare iti pui Archos-ul, iar cand vrei sa "rupi stilul", le pui pe amandoua... LOL, ce expresie ;)

Ideea e ca abordarea asta e foarte sanatoasa (fara compromisuri), dar e si foarte scumpa... :roll:
PDANavi + iGO Europe 2006 = cca. 20 mil. (on the lower side of the price range)
Archos 604 = cca. 14 mil (in Fr, ca in Ro e mai scump, daca e)
Ma rog, fiecare dupa posibilitati... oricum, problema stringenta pentru mine e modulatorul FM stand alone...
Citroën C6 Exclusive

Citroën C4 Coupé VTR

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 24-Oct-2006 10:34

daca vrei sa rupi stilul iei dvd-player de masina nu achros...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

:: LED designs ::

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 24-Oct-2006 15:45

pai iti poti pune modulator mese, dar te duce la 3 mil si ala...

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 24-Oct-2006 16:38

@t.rac3r
da man, de acord... DVD de masina Pioneer si sonorizare Bose si marmota invelea... :)
In primul rand n-am cum sa-mi pun "dvd de masina" fara sa-i comisionez serios pe bietii de la ATS,
iar in al doilea rand pe mine ma pasioneaza mai mult DivX decat DVD...
N-o sa ma apuc sa iau DVD-ISO-uri de pe net ca sa-mi ard eu DVD-uri pentru sistemul meu auto de bizon... ;)

@silvius
da-mi un exemplu :?:
Citroën C6 Exclusive

Citroën C4 Coupé VTR

Înapoi la “Tuning/Audio C4”