In linkul de mai jos este forma finala a legii noului cod fiscal
http://discutii.mfinante.ro/static/10/M ... 8_2006.pdf
Paginile 100-101, pt taxele la prima inmatriculare in Romania
Paginile 106-107, pt impozitele locale
Taxe si impozite pt autovehicule, forma finala
Moderator: Echipa Tehnica
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3196
-s-a mai deschis alt topic !! mai verificati si voi inainte de a deschide noi topicuri legate de taxe !!
-s-a mai deschis alt topic !! mai verificati si voi inainte de a deschide noi topicuri legate de taxe !!
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
se pare ca noi, cei cu cx-uri suntem oarecum salvati deoarece au facut grupa de la 2600 in sus
; in orice caz, suma e de 4-5 ori mai mare decat anul asta asa ca nu e totusi prea corect, dar de, vorba romanului 'merge' in rest pot sa spun ca de la 2600 la 3000 e destul de tragic, dar, de la 3000 in sus
DEZASTRU.
de taxele de inmatriculare nu mai comentez nimic pentru ca ma ia durerea de cap. aveam de gand sa imi aduc o masina dar vad ca sunt fortat sa renunt la idee.

de taxele de inmatriculare nu mai comentez nimic pentru ca ma ia durerea de cap. aveam de gand sa imi aduc o masina dar vad ca sunt fortat sa renunt la idee.
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
pai pana la urma cred ca solutia va fi sa pastrezi masina inmatriculata in statul in care este ea de fapt ..
si acum ma gandesc la o masina inmatriculata la unguri sau la austrieci ...
ca daca e la unguri distanta este relativ decenda si iti poti permite sa te deplasezi acolo ...
off topic: senzatia pe zi ce trece este ca va fi MUULT mai rau in UE decat in afara ...
si acum ma gandesc la o masina inmatriculata la unguri sau la austrieci ...
ca daca e la unguri distanta este relativ decenda si iti poti permite sa te deplasezi acolo ...
off topic: senzatia pe zi ce trece este ca va fi MUULT mai rau in UE decat in afara ...

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- dj01fad
- demolition man
- Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
- 2: C5 tourer 2.2 204
- 3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!
tot off topic: daca stam sa ne gandim bine, noi ne cramponam de toate taxele astea si ne plangem ca dam bani colo, dam colo.... cred ca pana la urma cel mai bine ar fi sa ne concentram sa muncim si sa lasam vaicarelile. @matrixu: ai dreptate, pe termen scurt va fi foarte greu, dar daca ne mobilizam ne va fi mult mai bine. in orice caz, o sa se cam termine cu toate rablele de circula zi de zi pe sosele. da, nu e nici o problema sa ai o vechitura, dar sa o ai intr-o stare decenta, nu ca unele de le stim cu totii de cad tablele din ele si au si 15 metrii de fum
[/list]

- DanT
- Moderator
la faza asta dj01fad are dreptate ... pana la urma sa ai o masina veche asa ca vrei tu musai este doar o chestiune de stil de viata ...
si de asta sunt si preturile care sunt pentru cele veche tind sa devina greu de intretinut .... si din ce in ce mai scump ...si sa nu ajungi sa tii masini cu tablele cazande ... ii cresti toaqte taxele ...eu un fel de masura de siguranta din partea statului si UE...
si de asta sunt si preturile care sunt pentru cele veche tind sa devina greu de intretinut .... si din ce in ce mai scump ...si sa nu ajungi sa tii masini cu tablele cazande ... ii cresti toaqte taxele ...eu un fel de masura de siguranta din partea statului si UE...
Dan
-
- RETRAS LA PENSIE
- DanT
- Moderator
partea interesanta, eugen, este ca ar trebui de citit, si partea de impozitare ca incidenta asupra vehiculelor istorice ...
eu as fi interesat de un DS20 sau DS21 care sa intre in etapa de restaurare, sau unul gata facut ... ;-)
cat pentru ale noastre, si aici ma refer si la BX-ul meu cred ca ajung lejer (asta ca si estimare) la aproximativ 5000E!!! enorm ... ;-)
eu as fi interesat de un DS20 sau DS21 care sa intre in etapa de restaurare, sau unul gata facut ... ;-)
cat pentru ale noastre, si aici ma refer si la BX-ul meu cred ca ajung lejer (asta ca si estimare) la aproximativ 5000E!!! enorm ... ;-)
Dan