ajutati-i pe novici !
Moderator: Echipa Tehnica
-
- just curious
Cel mai fericit om de pe pamant!
Vineri m-a sunat omul de la Citroen sa imi zica, ca masina este in vama. Azi ma duc sa platesc toti banii. Modelul este C4 SX tot tacamul. Nu mi-a zis ca pot sa o iau azi..asa ca aveti idee cam in cat timp pot sa o iau ca sincer nu mai pot sa dorm ca stau numai cu gandul la masina 

- Alex Motan
- pasionat
Mie mi-a venit in exact 2 saptamani... pe ceas... vineri la 12:00 am platit, vineri peste doua saptamani la 13:30 masina era gata! (in sambata de la mijloc s-a ajustat ceasul pentru daylight savings... so 12:00 platit 12:30 ridicat).
PS: De fapt am ridicat-o la 16:30 ca atunci am convenit cu dealer-ul sa ne intalnim.
PS: De fapt am ridicat-o la 16:30 ca atunci am convenit cu dealer-ul sa ne intalnim.
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Buna ziua. Sunt proaspat posesor de C4 Coupe 1.6 Benzinar Urban Jungle. As vrea sa-l felicit pe Matrix pentru tot ce a facut pentru forumul asta. Citesc de vreo luna-doua si pot sa spun ca tot ce s-a scris aici m-a ajutat foarte mult in alegerea masinii.
Am stiut foarte bine la ce ma inham. Am luat masina in fix 2 saptamani de cand am depus actele si asta.
Am probleme foarte mari cu perioada de rodaj. Mi-am propus ca vreme de vreo 3000 de km sa fiu mai bland cu ea, imi vine ffff greu. Spre rushinea mea o cam scap peste 4000 de ture, ca sincer nu prea ai cum sa nu o faci, este o masina care cere si are si un sunet placut cand o faci.
Nu sunt genul de persoana care isi ia masina si dupa asta se uita la consum, dar dupa 3 zile de vreme urata in Bucuresti, cand toata lumea a iesit in trafic, si am mers cu o medie de 9-10 km la ora, sincer sunt putin ingrijorat de consum, se duce pe la 18 la suta. Cred ca am deviat de la subiect, dar sunt putin emotionat, pentru ca astept de vreo 2 luni sa pot sa scriu si eu ceva pe forumul asta.
Salut.
Am stiut foarte bine la ce ma inham. Am luat masina in fix 2 saptamani de cand am depus actele si asta.
Am probleme foarte mari cu perioada de rodaj. Mi-am propus ca vreme de vreo 3000 de km sa fiu mai bland cu ea, imi vine ffff greu. Spre rushinea mea o cam scap peste 4000 de ture, ca sincer nu prea ai cum sa nu o faci, este o masina care cere si are si un sunet placut cand o faci.
Nu sunt genul de persoana care isi ia masina si dupa asta se uita la consum, dar dupa 3 zile de vreme urata in Bucuresti, cand toata lumea a iesit in trafic, si am mers cu o medie de 9-10 km la ora, sincer sunt putin ingrijorat de consum, se duce pe la 18 la suta. Cred ca am deviat de la subiect, dar sunt putin emotionat, pentru ca astept de vreo 2 luni sa pot sa scriu si eu ceva pe forumul asta.
Salut.
Felicitari si tie ! Frumos cadou de Craciun
...de felicitat ar fi alti oameni , si as incepe cu "intemeietorii" forumului (WLD , Adytzu , MARIAN ...etc - sper sa nu fi uitat pe cineva (vezi OSCAR
))
si binenteles totutor membrilor pentru impartasirea informatiilor.
PS : nu te mai rushina cu 4000 de ture. Tine-o tot asa !

As vrea sa-l felicit pe Matrix pentru tot ce a facut pentru forumul asta
...de felicitat ar fi alti oameni , si as incepe cu "intemeietorii" forumului (WLD , Adytzu , MARIAN ...etc - sper sa nu fi uitat pe cineva (vezi OSCAR

si binenteles totutor membrilor pentru impartasirea informatiilor.
PS : nu te mai rushina cu 4000 de ture. Tine-o tot asa !
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”