In cat timp v-a fost livrata masina?
Mi mi s-a dat un termen de aporx. 2 luni

Merci anticipat
Moderator: Echipa Tehnica
DanCld scrie:Trebuie sĂŁ ĂŽĂži dea cel puĂžin roata de rezervĂŁ Âşi criculTotuÂşi Citroen nu e Fiat, unde am ĂŽnĂželes cĂŁ trebuie sĂŁ plĂŁteÂşti ĂŽn plus pentru a primi accesoriul opĂžional numit roatĂŁ
![]()
Oricum verificĂŁ sub mocheta din portbagaj.
CFC scrie:Salut la toti cei ce participa pe acest Forum.
Informatii postate sunt interesante si m-au ajutat la decizia de a-mi comanda un C3 1.4i benzina 75 CP.
Nu am gasit nicaieri specificat cu ce dotari ar trebui sa se livreze masina conform normelor Citroen (roata rezerva, cric, stingator, triunghi refloctorizant). Din cate am inteles situatiile difera de caz la caz, iar eu nu vreau nici sa fac scandal (nici nu cred ca as fi genul) pentru ceva ce nu se livreaza, dar nici sa fiu luat de fraier.
vldst scrie:CFC scrie:Salut la toti cei ce participa pe acest Forum.
Informatii postate sunt interesante si m-au ajutat la decizia de a-mi comanda un C3 1.4i benzina 75 CP.
Nu am gasit nicaieri specificat cu ce dotari ar trebui sa se livreze masina conform normelor Citroen (roata rezerva, cric, stingator, triunghi refloctorizant). Din cate am inteles situatiile difera de caz la caz, iar eu nu vreau nici sa fac scandal (nici nu cred ca as fi genul) pentru ceva ce nu se livreaza, dar nici sa fiu luat de fraier.
Ma indoiesc ca vei reusi sa-i convingi sa-ti ofere triunghiurile, trusa medicala si stingatorul pe gratis. Dar eu zic ca merita sa-ncerci. Ia-i cu cu frumosul, nu zice nimeni sa te certi cu ei. Eu am luat masina din Bucuresti. Poate dealer-ul din Craiova e mai "maleabil". Incercarea moarte n-are, asa ca abordeaza subiectul cu ei.
bezz scrie:daca nu ti le ofera bonus (trusa, triunghi, stingator) sa nu cumva sa le cumperi de la dealer-ul citroen, le gasesti mai ieftin intr-un cash&carry sau hipermarket.
ancadogaru scrie:Salut, eu tocmai mi-am luat un C3 exact modelul care zici tu, desi initial mi s-a zis ca vine in 3 sapt a ajuns intr-o luna si 2 sapt...
Cat despre covorase eu mi=am luat de la petrom ... unele pe care scrie ceva cu race.. care cica sunt ajustabile (poti sa tai niste bucati din ele) si se potrivesc f bine.. intr-adeva nu au bucatia aia de mijloc pt in spate.. dar azi cand m-am uitat la ATS nici alea vandute de ei nu pareau sa aiba.
So bafta la asteptare... si s-o stapanesti sanatos
Înapoi la “Citroen C3 - Hatchback, Pluriel, Picasso”
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator