Manele si Manelisti

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 10-Oct-2006 16:46

eh, mai gasim o bucata de tabla dar ce ne facem dak e cabrio? :)
da ce ne facem ca ashtia au nemtzoaice cu ditamai portbagaje pe langa c4-ul nostru si chiar ca au loc de autonoma si tabla... sa nu ne inchida ei muzica :twisted:
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 10-Oct-2006 18:09

:lol: :lol: :lol:
nu..al asteptam la un drum cu stopuri si cu macara il ridicam
e destul de simplu de fapt. ce ne trbuie e una bucata macara mobila (sunt destule care pot ridica 2t)
se creeaza o "zona de constructii" in apropierea unei intersectii, care va sugruma putin circulatia (astfel incat daca se prinde nu va putea fugii)
bratul deja are atasat corzile alea metalice. orcine a vazut un santier si macarelele care ridica cupele elea pline de beton, prinse in 4inele cu cablurile de care vorbest)
2 placi metalice care se vor insera sub masina victima exact la locurile folosite si pe rampa din service...binenteles muncitorii care le vor monta se vor apropia de tinta si chiar ii vor cere permisiunea (sau baga direct) pe sub masina. il vor asigura ca e pt siguranta lui
cablurile vor fi deja prinse de inelele celor 2 placi, atasarea de macara facandu-se doar de carlig, dintr-o miscare undeva in lateral spate dreapta in unghi dificil pt sofer.
cu putin noroc 30 sec, cat e necesar pt asigurarea unei prize optime pe masina a placilor, manelistul nu va fi atent...o data ridicata in aer masina nu mai iese nici ala..si se izoleaza astfel fonic zona...el ridicat le vreo 30m
:lol: :lol: :lol:
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 10-Oct-2006 19:23

ati observat voi oare la acesti patetici manelisti o chestie? :

si anume, indiferent de masina, de sistemul ei audio, ca o fi domotec sau bose, manelele tre' sa se auda tare, dincolo de punctul de distorsionare, pe care il are orice sistem. imi place de pulifricii astia cand ii vad intr-o dacie berlina, d'aia cu dungi si pe mijloc si pe jos si pe capota, in care efectiv distorsioneaza guta & co cu toti decibelii si ohmii disponibili in difuzoare. eu sincer, nu am auzit manele date incet.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Mar 10-Oct-2006 19:32

jgr1001 scrie:Unul din noi vine cu idea: punem un cablu cu ambele capete in priza de pe perete, in felul asta sigurantele se vor praji, vom ramane fara curent dar vor ramane fara curent (si fara manele) si cei de alaturi.

Cool!:)
Voi stateati in regie in acelasi camin cu aia care cind voau sa stinga lumina in camera detonau cite o grenada defensiva si plecau in oras? :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Mar 10-Oct-2006 20:31

offtopic

noi eram mai linistiti...cand ne relaxam pe balconul hotelului, la mare, ramanea lumina aprinsa in camera si cand trebuia s-o stingem, de lene, aruncam in intrerupator pe rand cu papuci, alte incaltari, sticle de PET si ce mai gaseam pe balcon...era dificil de nimerit pentru ca aruncam pe spate :oops: :oops: :oops:
there were no complaints

mituc: aia cred ca erau racheti din chisinau veniti la noi la studii :lol:
Cosmin
high energy music expression

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 10-Oct-2006 20:52

bezz scrie:cand ne relaxam pe balconul hotelului, la mare, ramanea lumina aprinsa in camera si cand trebuia s-o stingem, de lene, aruncam in intrerupator pe rand cu papuci, alte incaltari, sticle de PET si ce mai gaseam pe balcon...era dificil de nimerit pentru ca aruncam pe spate :oops: :oops: :oops:

offtopic...

si ne mai miram de calitatea camerlor de hotel de pe litoral. pai si eu sa fiu patron si nu m-as agita pentru asa turisti...

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Mar 10-Oct-2006 22:53

M-as baga si eu la un All Inclusive, la Mamaia, fara manele... Dar cum nici All inclusive nu exista si nici fara manele nu e plaja...

La anu o iau pe 'Monica' mea si o duc in tari straine...
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mar 10-Oct-2006 23:01

Vezi sa nu ajungi in Halkidiki, ca o sa te intrebi daca nu cumva esti tot la Mamaia, cand o sa auzi "muzica romaneasca" si ii vei vedea pe ai nostrii ca brazii :lol:

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 10-Oct-2006 23:50

@Matrixu: nu recomand nordul si centrul Greciei pentru ca dai de muuult prea multe specimene. Best: creta... super soseaua, nu tu manele, nu tu fitze de romanas, clima excelenta, servicii super, preturi ok
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Mie 11-Oct-2006 07:59

mituc scrie:
jgr1001 scrie:Unul din noi vine cu idea: punem un cablu cu ambele capete in priza de pe perete, in felul asta sigurantele se vor praji, vom ramane fara curent dar vor ramane fara curent (si fara manele) si cei de alaturi.

Cool!:)
Voi stateati in regie in acelasi camin cu aia care cind voau sa stinga lumina in camera detonau cite o grenada defensiva si plecau in oras? :lol:

Eu am facut facultatea (politehnica - AR :twisted: ) in Brasov. Deci nu aveam treaba cu regia

Si acum sa explic cum am facut "experimentul":

Am luat o bucata de cablu de la un resou, l-am belit de cauciuc si l-am lipit in forma de U, pe partea metalica a unui ciocan

Cel mai inalt dintre noi a fost desemnat ca "test engineer" :twisted:
De ce cel mai inalt ? - Pt ca avea mainile cele mai lungi si ne era teama de flama :D

Pt siguranta si-a infasurat incheietura mainii si coada ciocanului cu o carpa. I-am spus sa se uite in alta parte decat la priza pt a evita flama

Apoi...ignition! :chain: :snakeman:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 11-Oct-2006 08:48

silvius scrie:@Matrixu: nu recomand nordul si centrul Greciei pentru ca dai de muuult prea multe specimene. Best: creta... super soseaua, nu tu manele, nu tu fitze de romanas, clima excelenta, servicii super, preturi ok

Offtopic...dap,pacat ca e cam departe pentru mersul cu masina...insa odata ajuns acolo, nu ai parte de atmosfera gen mamaia,neptun etc..

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Lun 30-Oct-2006 23:19

@matrixu
daca ai vre-un comentariu legat de mine sau de masina mea te rog sa il faci pe PM. este absolut problema mea ce muzica ascult in masina (si nu sunt manele) si cati bani bag\am bagat in sistemul audio pana acum. Sistemul meu a fost si va fi unul de competitie, pt calitate a sunetului nu pt SPL sau SQL.
ca fapt divers eu ascult diana krall in masina in general, dar nu se exclud nici alte cduri, in general softrock, blues si jazz.

imi pare rau ca am reactionat asa dar refuz sa fiu asociat in vre-un fel cu acele animale care fac scandal in oras cu muzica lor (oricare ar fi ea)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 30-Oct-2006 23:33

Nu am stat sa caut unde am facut referire la tine....insa sigur nu te-am comparat cu animalele de care vb tu, sau am facut vreo legatura intre tine si manele.
Am facut referire la sisteme audio in care se baga mii de eur si te-am dat exemplu pe tine cu cei 4000 pe care ai zis ca ii bagi. Citeste cu atentie ;)

Later Edit:

Tracer zice asta
De aceea am propus aceasta tema, pentru ca este unul care nu stie cum sa se lafaie cu noua lui achizitie...si eu ascult muzica tare (TARE) dar in masina mea...nu tre sa stau seara cu geamu deschis (12 grade celsius afara) sa ma asculte toti...de fapt sa se uite toti supa mine..uite ma p-ala ce masina misto are, cine-o fi....sincer C4 chiar e o masina misto, cu personalitate...

Eu zic asta@Tracer....dar de baietii astia care baga mii de euro in sisteme audio ce mai zici(pesteimputit zicea ca vrea sa bage 4000)? Si ei se lafaie cu noua achizitie nu??? Ca doar nu dai 4000 de EUR si lasi volumul la sfert...... :?:
Sau lafaiala inseamna doar daca urla manelele din masina?

Imi pare rau daca ti-am dat de inteles prin ce am scris ca ai tu vreo legatura sau te compar cu cei care asculta manele :roll:
Doar am vrut sa subliniez ca daca ai muzica pe masina si se aude si in exteriorul masinii, asta nu inseamna ca te lafai...;)
Ultima oară modificat Lun 30-Oct-2006 23:48 de către Matrixu, modificat de 3 ori în total.

pesteimputit
pasionat

Mesajde pesteimputit » Lun 30-Oct-2006 23:41

in sfarsit poate am inteles eu gresit. oricum parerea mea despre cei in cauza ramane neschimbata

Alex Motan
pasionat

Mesajde Alex Motan » Mar 31-Oct-2006 00:14

Ia uite ce bine de mine ca am geamuri laminate si nu ma aude NIMENI de afara si aud si eu mult mai bine inauntru desi imi dau jbl-urile la MAXIM.
Pt manelisti am numai urari de bine pt ca sunt si ei oameni nu animale (privati de cultura poate dar nu animale) dar pentru iubitorii de muzica electronica daca ma vede-ti prin trafic dat-mi un semnal sa las putin geamul jos sa ascultati ce mai e nou in domeniu. :D

Înapoi la “Diverse”