Da...nu vrea nimeni sa puna punctul pe i si sa recunoasca...Adevarata problema o constituie "artistii" care canta manele...de fapt originea lor "intunecata"...(lucru la care subscriu).
Hai sa fim seriosi,cati nu v-ati destrabalat pe "Of viata mea"-C. Ionita sau "Ochii tai..."-L.A.,insa erau de-ai nostri...mai "luminati" la tegument...
Eu recunosc...am facut-o,pana cand a inceput invazia "intunecata",moment in care am zis STOP pentru totdeauna,revenind la "sentimente" mai bune...
Asa ca nu mai dati dovada de ipocrizie si recunoasteti,eu am facut-o si sustin oricand cele afirmate.
P.S. "Matrixu" a fost foarte la obiect,exemplificand cu rationamentul prietenului domniei sale care a optat pt. chrysler in defavoarea marcilor populare printre niggaz,asa ca...
Manele si Manelisti
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
Eu nu suport manelele ca gen muzical, imi zgarie timpanul iar versurile nu mai spun, atat ca tematica cat si ca rima si ritm fortate/inexistente!
Iar mai presus de asta ma scoate din sarite faptul ca cei mai multi dintre "interpreti" nu au calitati vocale si au nevoie de efecte computerizate pt a se auzi cat de cat.
Nu conteaza cine canta, daca linia melodica e buna, daca versurile spun ceva si au rima si ritm si daca interpretul are voce.
Iar mai presus de asta ma scoate din sarite faptul ca cei mai multi dintre "interpreti" nu au calitati vocale si au nevoie de efecte computerizate pt a se auzi cat de cat.
Nu conteaza cine canta, daca linia melodica e buna, daca versurile spun ceva si au rima si ritm si daca interpretul are voce.
Eu maine daca as avea bani multi de bagat intr-o masina mi-as lua un AMG(E sau un CLS si daca as avea si mai multi bani SL 65) ...chiar daca tuciurii si manelistii si ce mai vreti voi se lafaie in masini Mercedes.
Nu mare mi-a fost mirarea cand acum vreo 2 zile pe o ploaie imensa, un acordionist romanas de-al nostru, scotea manele pe gura mai ceva ca Guta si company... Se facuse cerc in jurul lui cu finlandezi.....care fredonau
.
Cred ca ar fi o afacere sa te apuci de cantat manele pe aici....se baga cineva?
Nu mare mi-a fost mirarea cand acum vreo 2 zile pe o ploaie imensa, un acordionist romanas de-al nostru, scotea manele pe gura mai ceva ca Guta si company... Se facuse cerc in jurul lui cu finlandezi.....care fredonau

Cred ca ar fi o afacere sa te apuci de cantat manele pe aici....se baga cineva?

- Alex Motan
- pasionat
Cred ca erau obisnuiti cu ritmuri rusesti ca aia mai canta la acordeaoane sau cu acordeonisti de-ai lor care canta balade...si cand l-au vazut pe al nostru cu ritmul romanesc/tiganesc ce-o fi el, au ciulit urechile mai bine..
@Jgr...nu stiu cat de prosti erau finlandezii aia, insa cu siguranta nu intelegeau versurile si ce se vrea a fi muzica aia.
@Alexmotan...dap, a fost ceva super tare, imi pare rau ca n-am avut aparatul la mine sa fac un filmulet..

@Jgr...nu stiu cat de prosti erau finlandezii aia, insa cu siguranta nu intelegeau versurile si ce se vrea a fi muzica aia.
@Alexmotan...dap, a fost ceva super tare, imi pare rau ca n-am avut aparatul la mine sa fac un filmulet..

CUGINO scrie: Hai sa fim seriosi,cati nu v-ati destrabalat pe "Of viata mea"-C. Ionita sau "Ochii tai..."-L.A.,insa erau de-ai nostri...mai "luminati" la tegument...
NICIODATA
plec imediat (cum aud asa ceva) sau cat de repede posibil...
imi provoaca o repulsie instantanee...eu am mai zis faza cu atractia spre genul asta de lalaiala. si mai ales cand e pe o piata noua, care nu a avut de-a face cu ei. e ceva nou si atrage. tocmai ca si la noi se prelinge in locul muzicilor de dans, si ajunge la rangul de muzica de petrecere. si aia mai micii, care nu au avut posibilitatea sa aleaga dintre mai multe genuri de muzica de dans si petrecere sunt sustinatori orbi...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::