Pe cine am mai vazut ...
Moderator: Echipa Tehnica
- Alex Motan
- pasionat
- Alex Motan
- pasionat
Am observat de multe ori ca daca ma uit la cineva cu C4 nu se uita dapai sa salute. Eu zambesc ma uit insistent si nimic.
Cateodata mi-e si rusine sa ma mai uit asa aiurea ca poate zice omu ca ma HOLBEZ
.
In fine ideea e ca am salutat odata pe cineva cu un c4 argintiu, cu niste caractere chinezesti pe masina, din avarii, dupa ce l-am depasit pe ruta Bran-Predeal(ma intreceam cu o octavia rs si cu o alfa
) si omu nu a schitat nici un gest...
Pacat ca am tras chiar in fata lui in coloana si a vazut avariile sunt sigur de asta si imi pare rau ca nu se impartaseste din entuziasmul meu cu toti soferii de c4 care i-am intalnit.

In fine ideea e ca am salutat odata pe cineva cu un c4 argintiu, cu niste caractere chinezesti pe masina, din avarii, dupa ce l-am depasit pe ruta Bran-Predeal(ma intreceam cu o octavia rs si cu o alfa

Pacat ca am tras chiar in fata lui in coloana si a vazut avariile sunt sigur de asta si imi pare rau ca nu se impartaseste din entuziasmul meu cu toti soferii de c4 care i-am intalnit.

Multi soferi pe care i-am vazut prefera sa stea mai precauti la drum, si eu daca cineva mi-ar face pe drum semn cu avariile nu stiu daca mi-as da seama din prima ca doar ma saluta. Am vazut destule prin tara pe drumurile patriei (avarii aprinse si dupa ce unul cu o Dacie te depaseste caraind la 135 ca nu poate mai mult, el vrand neaparat sa fie primul in fata ta - e doar un exemplu) si nu se stie niciodata peste cine dai, sincer vorbind acum.
Iar eu ma simt mult mai in siguranta sofand printre tiruri decat printre masini mici, nu stiu de ce.
Iar eu ma simt mult mai in siguranta sofand printre tiruri decat printre masini mici, nu stiu de ce.
@alex motan cred ca te-am vazut mai demult iesind din parcare de la plaza ... erau un vts negru dupa care m-am luuuuuuung
eu salut orice citroen care vad ..desi nu multa lume raspunde la salut 

pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up