cat dureaza de la data fabricatiei pana in tara?

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

dannastasa
simpatizant

Mesajde dannastasa » Joi 02-Noi-2006 09:04

wow :shock: sper sa nu regret ca nu am luat o masina de pe stoc - am zis ca nu ma grabesc si pot sa astept o luna pt o masina noua - dar sa astept pana in ianuarie e deja exagerat - ii dau in judecata :x - ii sun astazi sa vad ce zic :twisted:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 02-Noi-2006 09:08

Pai ori se fabrica luna asta, ori e masina pe stoc deja? Daca e pe stoc ai sanse mari sa o ai pana la sfarsitul lunii...daca nu, ianuarie scrie pe tine.

dannastasa
simpatizant

Mesajde dannastasa » Joi 02-Noi-2006 09:09

poate cineva de aici sa afle daca masina mea e fabricata sau daca nu cand e programata daca ii dau un id de comanda?

JJAkja
just curious

Mesajde JJAkja » Joi 02-Noi-2006 09:30

eu am facut comanda la o masina la inceputul lui octombrie si mi-au spus ca dureaza cam 3 luni. asa ca astept...pana prin ianuarie.

george
pasionat

Mesajde george » Joi 02-Noi-2006 09:32

sa nu-ti para rau ca nu ai luat masina de pe stoc. nu stiu de ce, dar stocurile venite "bon pour l'Orient" nu-mi inspira incredere.
comanda e altceva; cred ca si posibilitatea sa fie de calitate mai buna e mai mare

rova
simpatizant

Mesajde rova » Joi 02-Noi-2006 12:58

Nu cred ca masinile facute la comanda ar fi de calitate mai buna. Doar comanda vine tot pentru "orient". Poate doar daca faci comanda dintr-o tara din vest...

shomoyoque
just curious

Mesajde shomoyoque » Mie 29-Noi-2006 14:14

Buna ziua tuturor,

Eu si cu prietena mea am facut comanda (c4 coupe vtr 1.4) in Octombrie ca si JJAkja, iar pe bonul de comanda scrie "productie Noiembrie, livrare Decembrie" (fara date..). Am vorbit acum vreo doua zile la ATS Pipera si mi-au zis ca masina intra in fabricatie in saptamana 48 (27 nov - 1 dec) si ca livrarea va fi exact cum am stabilit (adik Dec)...... Acum avand in vedere cele discutate de voi pana acum intreb: Am I missing smth....??? Sunt prea credul...???

Eu tot mai sper sa avem masina anul asta.... :roll:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 29-Noi-2006 14:20

E greu, dar nu imposibil..
A mea s-a fabricat in mai, si am primit-o la sfarsitul lunii iunie..:)

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Mie 29-Noi-2006 14:33

A mea s-a nĂŁscut pe 12 octombrie, am dat avansul pe 3 noiembrie iar pe 15 am primit-o!
Din câte ºtiu eu, Þi-o pot aduce În 30 de zile de la data naºterii!
BaftĂŁ, cĂŁ Âştiu cum e...parcĂŁ merge ceasul invers...

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mie 29-Noi-2006 14:43

Cum aflati cand exact e produsa masina???
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

shomoyoque
just curious

Mesajde shomoyoque » Mie 29-Noi-2006 14:44

Mda...Nu, deci eu raman increzator....Va fi livrata in Decembrie! [-o< Si asa mi se lungeste gatul in fiecare dimineata cat ma uit dupa trailere care sa aiba coupeuri rosii pe ele, in fata la ATS :lol: ...
Frustrant e ca si daca intarzie nu prea ai ce face altceva decat sa astepti + sa gasesti o metoda cat mai putin frustranta de asteptare....

Stiu ca ei (ATS) au un software prin care la un moment dat pot sa iti zica si cate "surubele" sunt montate pe masina, in ce stadiu al tranzitului se afla ...ce mai..!!! ... tot parcursul....Mi se pare aiurea ca nu folosesc "activ"(popularizare printre clienti) output-ul softului.....Analizand parcursul comenzilor de la intrarea in fabricatie pana la livrare (eventual impreuna cu viitorul posesor), pot identifica mai repede problemele repetitive si le pot corecta.....totul bineinteles spre folosul actualilor si viitorilor clienti... Unde mai pui ca stiind in permanenta in ce stadiu se afla viitoarea ta masina esti mai pregatit si mai "abordabil" (in functie de caz) sa accepti anumite intarzieri....(atata timp cat se pastreaza intr-o anumita limita)...

Pana atunci insa....asteptam.

shomoyoque
just curious

Mesajde shomoyoque » Mie 29-Noi-2006 14:53

SAMmy scrie:Cum aflati cand exact e produsa masina???

Eu am sunat si am intrebat. Pe bonul de comanda la mine scria productie noiembrie....asa ca dupa 15 noiembrie am "lansat" prima intrebare....dupa alte doua intrebari am aflat si raspunsul....:sapt 48. (acum sper sa fie adevarat) :oops: .

@tipitip: Mersi frumos! In prima luna a fost usor.....dar acum ca stiu cand s-a dat in productie parca nu mai am stare.... 8-[

tzun
simpatizant

Mesajde tzun » Mie 29-Noi-2006 16:14

dak maine ma duc sa dau avansul la un leasing si semnez contractul !! cam in cat timp ar trebui sa vina avand in vedere ca este in vama si ca eu sunt din galati !! mc

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Mie 29-Noi-2006 16:22

locuieÂşti ĂŽn galaĂži sau eÂşti nĂŁscut acolo? glumeam!
ºi-a luat cineva de la Belvedere Motors? la ATS, dacã maºina este În vamã, dureazã max. 2 sãptãmâni din momentul achitãrii avansului.
ĂŽntrebĂŁ Âşi tu la Belvedere.

tzun
simpatizant

Mesajde tzun » Mie 29-Noi-2006 16:34

mc mult pt inf !! o astept cu nerabdare !!

Înapoi la “Diverse C4”