Pentru cine are drum: B-49-FYT pe la Romana ma vede-ti deobicei sau pe Ion Mihalache(am drumuri dese pe acolo).
Am intalnit un sofer de VTS negru mai demult acum vreo 2 luni si m-am oprit chiar langa el la universitate.
M-AM UITAT LA EL, AM ZAMBIT, AM DAT DIN MANA : NIMIC
Ma simteam asa de prost incat cred ca mai aveam putin si ma rasteam la el sa schiteze CEVA, ORICE!!! In fine, pacat ca persoana respectiva nu stiu de ce si-o fi luat VTS, si sincer as fi vrut sa aflu si pareri de la el mai ales ca in plus fata de mine avea navigatie color in rest IDENTICA(...pacat).
Am mai vazut un VTS argintiu pe Ion MIhalache....Femeia care conducea cred ca avea peste 40 de ani, scaunul ridicat pana (nu mai zic nik), si m-am gandit sa nu o deranjez ca eu cred ca nici nu stia ce masina conduce.
Pt posesori de astfel de masini, care chiar am vazut ca nu intra pe forum imi pare rau pt ca sunt putine masini in tara si chiar as fi vrut sa mai vb cu cineva care are. Nu vreau sa vb pe forumuri din Franta unde toate soselele sunt presarate cu parfum de Bordeaux...