Salut.
Grigoret: poti te rog sa imi zici codul de la "valva pinion de la caseta" ce ai schimbat-o?
Ca eu nu am gasit pe net decat caseta completa:"0004000QV - STEERING GEAR ASSEMBLY"
Oare se potriveste si la Peugeot 307, ca am un coleg ce are nevoie?
Mersi.
valva distribuitor servodirectie-steering distribution valve
Moderator: Echipa Tehnica
4000QV e intradevar toata caseta;
Valva e ceva de genul 4048W7 sau 40048W8; sunt 2 coduri pt ca unul e pentru masinile cu volan pe dreapta
Ma uit pe factura/cutia piesei diseara si iti spun
Nu stiu daca se potriveste la 307; daca manualul tehnic 307 sau eurialul spun acelasi cod atunci da, merge schimbat

LE: codul e 4048W7, pe cutie scrie doar citroen (nu si pejo ca la altele)
se poate sa fie la fel, cel putin la 206 valva se aseamana (din pozele vazute nu si din alte surse)
Am pus si o poza pe http://www.megaupload.com/?d=ZHKVJC7Y
daca va da mesajul :
All download slots (50) assigned to your country (Romania) are in use.
Please try again later. nu veti putea vedea poza
((
Altfel va cere sa bagati un cod ca sa downloadati poza....
Valva e ceva de genul 4048W7 sau 40048W8; sunt 2 coduri pt ca unul e pentru masinile cu volan pe dreapta

Ma uit pe factura/cutia piesei diseara si iti spun
Nu stiu daca se potriveste la 307; daca manualul tehnic 307 sau eurialul spun acelasi cod atunci da, merge schimbat

LE: codul e 4048W7, pe cutie scrie doar citroen (nu si pejo ca la altele)
se poate sa fie la fel, cel putin la 206 valva se aseamana (din pozele vazute nu si din alte surse)
Am pus si o poza pe http://www.megaupload.com/?d=ZHKVJC7Y
daca va da mesajul :
All download slots (50) assigned to your country (Romania) are in use.
Please try again later. nu veti putea vedea poza

Altfel va cere sa bagati un cod ca sa downloadati poza....

- ovicti
- simpatizant
- Masina: Citroen Cactus 1.6 HDI
- 2: Citroen Xsara 1.6 16V
- 3: Citroen Xsara 2.0 HDI
Mersi pentru detalii.
Intre timp am gasit si eu valvele pe "citroen-pr.net" doar ca trebuia sa dau un clic pe iconul de langa casetele de directie ("Steering track rod arm detail" in loc de "Steering rack").
Despre 307 am descoperit impreuna cu proprietarul ca reperele de la Citroen nu se potrivesc in acest caz.
Putin off topic: Stiti vreun site (preferabil frantuzesc) unde se pot gasi piese pentru Peugeot? Ceva similar cu "citroen-pr.net" sau "citroen-auch"?
Intre timp am gasit si eu valvele pe "citroen-pr.net" doar ca trebuia sa dau un clic pe iconul de langa casetele de directie ("Steering track rod arm detail" in loc de "Steering rack").
Despre 307 am descoperit impreuna cu proprietarul ca reperele de la Citroen nu se potrivesc in acest caz.
Putin off topic: Stiti vreun site (preferabil frantuzesc) unde se pot gasi piese pentru Peugeot? Ceva similar cu "citroen-pr.net" sau "citroen-auch"?