Pe cine am mai vazut ...
Moderator: Echipa Tehnica
- Alex Motan
- pasionat
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
eu pe alex motan cred ca l-am vazut acum 3 sapt in cuerte in spate la politehnica la leu .. ;-)
sau poate ma insel ...
cum sa facem sa ne recunoastem ... ?
sau poate ma insel ...
cum sa facem sa ne recunoastem ... ?
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
- Alex Motan
- pasionat
ahh, nu am ajuns acolo decat acum vreo 5 luni
De recunoscut nu prea cred ca e greu ca sunt singuru cu VTS care ma uit dupa alte c4 si mai salut lumea, ca ceilalti....am scris mai sus despre ei 

Ultima oară modificat Vin 03-Noi-2006 17:39 de către Alex Motan, modificat 1 dată în total.
dumiflo scrie:nebun sau ... homo
de acum inainte o sa imi tin prietena de gat in momentul cand o sa va salut

pt nava spatiala n-am avut bani, de asta mi-am luat C4 Coupe 1.6i 16v Jaune Scott VTRVroom Racing Bucuresti !![url=http://upload4.postimage.org/1947160/photo_hosting.html][img:520520e6fa]http://up
Motane, am vazut un C4 coupe visiniu, cu numar b XX FYS sau T (bine ca nu era FYZ
) sapca-n cap si incepator, e ruda cu tine?
Am mers vreo juma de km in fata lui pe dn 1 cu regulatorul, si-a pus si el regulatorul dar cam atat.Dup-aia ne-a claxonat o basculanta care se grabea, el a disparut pe banda 1 si eu m-am dus dupa manivela ala sa-l injur si eu
.Sper sa fi citit stickerul.

Am mers vreo juma de km in fata lui pe dn 1 cu regulatorul, si-a pus si el regulatorul dar cam atat.Dup-aia ne-a claxonat o basculanta care se grabea, el a disparut pe banda 1 si eu m-am dus dupa manivela ala sa-l injur si eu

Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
CX:

Ultima oară modificat Lun 06-Noi-2006 15:01 de către SAMmy, modificat de 2 ori în total.
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
- Alex Motan
- pasionat
Eu m-am intalnit sambata dimineata cu jgr1001 in parcare la Bricostore Orhideea. Din pacate, doar ne-am salutat pentru ca eu eram in conflict cu un tembel cu o Dacie Nova care-si sprijinise caruciorul de spoilerul meu.
Si tot el cu gura mare ca cica pe unde sa-si puna bagajele in masina ca nu e loc. Mai sunt multi tampiti in tara asta? Ca m-am cam saturat.

Si tot el cu gura mare ca cica pe unde sa-si puna bagajele in masina ca nu e loc. Mai sunt multi tampiti in tara asta? Ca m-am cam saturat.