Consum
Moderator: Echipa Tehnica
sa zic ca ar fi multisor
...dar zi si tu ce viteza medie iti indica
eu am ~3500, oras 99%, consum 8.8%, viteza 32km/h
si putea fi si mai jos..dar de la 2000km am crescut regimul de mers...si cam scot 10%...

eu am ~3500, oras 99%, consum 8.8%, viteza 32km/h
si putea fi si mai jos..dar de la 2000km am crescut regimul de mers...si cam scot 10%...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
mai baieti voi ma puneti rau pe ganduri in privinta manierei mele de condus!!!!!!!
eu am C4 1,4 90cp si am consum de 10,5-11,5, e adevarat ca merg numai in bucuresti dar totusi voi aveti motor dublu (180cp) si consumati mai putin ca mine.
deci: nu stiu eu sa merg cu C4 sau este defecta!!!! (alimentez numai mol98 - si cateodata mol95)
eu am C4 1,4 90cp si am consum de 10,5-11,5, e adevarat ca merg numai in bucuresti dar totusi voi aveti motor dublu (180cp) si consumati mai putin ca mine.
deci: nu stiu eu sa merg cu C4 sau este defecta!!!! (alimentez numai mol98 - si cateodata mol95)

- Alex Motan
- pasionat
danalarm scrie:deci: nu stiu eu sa merg cu C4 sau este defecta!!!! (alimentez numai mol98 - si cateodata mol95)
Da cine a zis ca scot 11 daca merg numai in Bucuresti? Mers in Bucuresti ziua i-mi "ia" 13-14, in conditii de trafic aglomerat, iar seara imi ia 11,5-12 asta in conditii de mers decent si normal.
Deci, cred ca iti consuma bine... cat despre benzina care o pui in ea...ma abtin sa comentez pt ca sunt atatea subiecte pe forum pt benzina.
... si nu stiu daca a incercat cineva din RO ...ca ar exista ceva mai ieftin : GPL
Am citit pe un forum - www.planete-citroen.com - ca " le moteur 1.6l est compatible"
Matrixu: Nu e prea indicat sa se ajunga la o discutie de GPL pe topicul asta de consum
Am citit pe un forum - www.planete-citroen.com - ca " le moteur 1.6l est compatible"
Matrixu: Nu e prea indicat sa se ajunga la o discutie de GPL pe topicul asta de consum