Noul RCA
Moderator: Echipa Tehnica
-
- pasionat
-ce nu inteleg eu :
1. de ce exista diferente asa de mari intre asiguratori la RCA , adica la unele masina la alliatza poate ajunge la 5 milione in timp ce la asiban ajunge la 3.5 milioane ptr acelasi tip de masina
2.sunt convins ca daca imi fac la un "noname" asigurarea si sunt implicat intr-un accident , accidentatu` va alerga de 2 ori mai mult sa-si recupereze banii .
(1)
"Liviu Stoicescu, Presedintele Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, spune ca, acum, clientul va avea ca un criteriu de referinta calitatea serviciilor, insa acest lucru nu poate fi intuit atat de bine “pentru ca este vorba de asigurare de raspundere civila - cel care apreciaza calitatea serviciilor nu este cumparatorul politei, ci cel accidentat”.
-->este un fragment dintr-un comentariu pe care il gasiti aici : http://news.softpedia.com/news/De-unde- ... 4031.shtml
1. de ce exista diferente asa de mari intre asiguratori la RCA , adica la unele masina la alliatza poate ajunge la 5 milione in timp ce la asiban ajunge la 3.5 milioane ptr acelasi tip de masina
2.sunt convins ca daca imi fac la un "noname" asigurarea si sunt implicat intr-un accident , accidentatu` va alerga de 2 ori mai mult sa-si recupereze banii .
(1)
"Liviu Stoicescu, Presedintele Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, spune ca, acum, clientul va avea ca un criteriu de referinta calitatea serviciilor, insa acest lucru nu poate fi intuit atat de bine “pentru ca este vorba de asigurare de raspundere civila - cel care apreciaza calitatea serviciilor nu este cumparatorul politei, ci cel accidentat”.
-->este un fragment dintr-un comentariu pe care il gasiti aici : http://news.softpedia.com/news/De-unde- ... 4031.shtml
-
- pasionat
In limita timpului disponibil va pot raspunde la intrebari legate de asigurari,dar numai pe probleme asiguratorice de la Allianz.Sunt inspector coordonator la canalul de brokeri si sper ca informatiile oferite sa va fie de folos.
Referitor la preturile diferite va rog sa fecti comparatia urmatoare:
''Una este sa-ti cumperi pantofi din obor si alta e sa-i achizitionezi de la o firma serioasa''.
Atentie ieftin nu inseamna neaparat si bun.
Referitor la preturile diferite va rog sa fecti comparatia urmatoare:
''Una este sa-ti cumperi pantofi din obor si alta e sa-i achizitionezi de la o firma serioasa''.
Atentie ieftin nu inseamna neaparat si bun.
Adrian Musat scrie:Poate nu stiu bine... Eu am in clipa de fata la ASIROM. Daca vreau sa inchei la altii ar fi vreo problema?
Nu e nici o problema, numai ca e posibil sa fie necesar sa trimiti o notificare catre Asirom cu minim 30 de zile inaintea expirarii asigurarii. Detalii despre termen gasesti in contractul pe care l-ai semnat cand ai facut asigurarea.
Fun Citroen
-
- pasionat