am lipsit cam o luna din peisaj pe motiv de f putin timp liber, din pacate. intre timp m-am plimbat in multe locuri din tara si nu numai, si in peripetii am avut parte de o surpriza: ocazia de a conduce un Porsche 911 Turbo (in imagine) modificat aflat in teste impreuna cu alte 5 buc Porsche tot modificate pe un aeroport din Germania (Lahr, apoape de Strassbourg), test efectuat de Auto Motor und Sport Germania (cred ca articolul va aparea in primul nr din ian 2007). pe scurt, am avut de a face cu o tractiune integrala, jante cu piulita centrala, 530 CP, 700Nm, 0-100 km/h in 3,4 sec, vit maxima ?, o pista de 2,5 km si o talpa care m-a impins la 300 km/h. cuvintele nu au valoare ca sa descrie senzatia, pot doar sa spun ca mi-a fost f frica, contrar asteptarilor si ca mi-au tremurat picioarele de cind am urcat in masina si am vazut cit de puternica e si au continuat sa tremure inca 2 ore dupa ce am coborit. am gresit schimbarea treptelor, era sa incurc pedalele... nu am patit nimic, dar chiar iti da emotii o masina ca asta.

ar mai fi de adaugat citeva senzatii tari cu Loganul MCV pe autostrada in Germania, citeva clipe interesante la volanul unor masini ca noul BMW 335i, noul Z4 coupe sau noul Audi TT V6 3,2 si multe drumuri in sus si in jos (cred ca am facut 10000 km la volan luna asta)
in cu totul alta ordine de idei, ii multumesc mult lui AlexD si lui WLD care mi-au facilitat achizitionarea unui hayon de 16V cu tot cu eleron si a prizelor laterale de aer de pe aripile din spate, care vor completa fericit kitul de caroserie de 16V care urmeaza sa fie montat in intregime pe masina