C4 Mudflaps

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

SAMmy
pasionat

C4 Mudflaps

Mesajde SAMmy » Mar 14-Noi-2006 12:22

Am mudflaps-urile in portbagaj si ma gandesc inca daca sa le pun sau nu,
dar sunt curios cum se monteaza, nu am vazut gauri de prindere sau ceva...
Se prind cu holsurub-urile autofiletante furnizate in pachet?
Nu afecteaza rezistenta la coroziune in zona respectiva?
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mar 14-Noi-2006 12:30

pai daca trebuie sa dai gauri in masina ca sa le pui mai bine renunta... eu nu as gauri tabla, mai ales la exterior.

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mar 14-Noi-2006 12:32

Mie mi le-au montat baietii de la service dar nu m-au tinut prea mult...deh...bordurile prea inalte. In alta ordine de idei,nu prea au cu ce sa afecteze pt ca in zona aia e numai plastic,singurele predispuse la rugina fiind doar holsuruburile.

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 14-Noi-2006 12:34

Eu oricum nu prea vreau sa le pun, pentru ca nu-mi prea sunt utile, dar asa ca chestie, ma intrebam daca asta e procedeul standard...

@m.s.: s-au rupt?... hm... nasol! n-au luat cu ele si altceva?
Citroën C6 Exclusive

Citroën C4 Coupé VTR

Costin
pasionat

Mesajde Costin » Mar 14-Noi-2006 13:41

cele originale stau si la mine degeaba, am pus din targ din cauciuc ( ffff moale ).
se dau gauri in bara , de plastic , si sunt foarte utile contra mizeriei de pe luneta , mai ales ca stergatorul e de tot rasul. :D
fosta Xsara II, 2001, 1,6 16v bleu

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 14-Noi-2006 14:46

OFF: @costin: taci mah ca e de belea stergatoarea!?! ;) mie chiar imi place, e de mare exceptie, chiar daca nu e tocmai functionala...
Citroën C6 Exclusive

Citroën C4 Coupé VTR

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Mar 14-Noi-2006 14:51

- si eu le am montate , dar la mine inca rezista ! :lol:
- au fost montate la service , la revizia de 1500km.

Costin
pasionat

Mesajde Costin » Mar 14-Noi-2006 15:13

he he he , si mie imi place cum arata dar, ... prima oara cand am incercat sa folosesc stergatorul radeam singur in masina :lol:

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 14-Noi-2006 15:33

mie baietii mi-au zis sa nu montez mudflaps-urile, ca daca se acumuleaza moloz din ala inghetat e posibil sa il zmulga cu tot cu bara spate :shock:
pana acumk nu mi-a aruncat pe luneta (nu ca as fi cautat zone murdare sa porcesc masina)
stergatorul e funny, dar mai mare de atat nu se putea...eventual puteau incerca 2 stergatoare pe spate :lol:
si dupa cum citeam pe undeva nici nu e nevoie prea mult pe luneta verticala, pt ca respectiva sta curata tot timpul. si daca nu, activarea dezaburirii pe spate va rezolva situatia (doar daca nu arunca mizerie rotile spate pe ea)
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mar 14-Noi-2006 16:15

pai shi astia de la ats... au dat gratis la toti singura chestie de care NU era nevoie, unghiul in care e aruncata mizeria face imposibla stropirea propriei lunete. Mai bine bagau ornamentele de praguri gratuit sa nu mai dam 2 milioane pe ele :(
e o prostie sa pui tampeniile alea, singura sansa e sa le rupi, altceva nu prea vad ce. Nu ai cum sa rupi bara din spate totusi....
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

sosorin
simpatizant

Mesajde sosorin » Mie 15-Noi-2006 19:54

mie mi se par total aberante.in primul rand nu e camioneta ca sa pui ditamai mudflapsurile in al 2-lea rand daca citroen chiar dorea sa monteze asemenea dispozitive ar fi trebuit sa faca unele mai finutze....anyways,nu le folosesc si nu le voi folosi,cele din cauciuc imi aduc aminte de daciile 1100 deci NU MULTUMESC :D

bkdc
simpatizant

Mesajde bkdc » Mie 15-Noi-2006 20:10

sosorin, si eu am unele sigilate in portbagaj si nu cred ca o se le pun vreodata (cu siguranta nu iarna) tocmai pentru ca nu cred ca or sa reziste mai mult de 3 zile prin zapada -> o sa se adune zapada pe ele si se rup DAR sincer, in cazul in care ar fi fost proiectate altfel, mi s-ar fi parut de bun simtz ca toata lumea sa le aibe montate (eventual din fabrica). Mi s-a intamplat de multe ori sa umplu masina de noroi/praf/apa/zapada pentru singurul motiv ca cel din fatza mea nu avea mudflaps iar la viteze mari poti sa arunci particule in spatele tau pe lungimi considerabile astfel incat teoria cu tinutul distantei nu prea functioneaza (si mai clar e cand se intampla ca cineva sa te depaseasca la >100km/h, moment in care nu ai cum sa te feresti de ce arunca rotile respectivului).
Din punctul meu de vedere nu sunt deloc aberante in principiu (in practica... le consider prost proiectate) - reprezinta o solutie simpla, foarte ieftina si de bun simtz care adreseaza eventualele pb pe care le poti cauza altora in trafic si care nu este valabila doar pt camionete/camioane. Cat despre cele de cauciuc....sincer cred ca deshi mai urate macar n-ar risca sa se rupa impreuna cu juma de bara :)
caut inca un CX TRD2

Costin
pasionat

Mesajde Costin » Mie 15-Noi-2006 22:42

@sosorin: stiu la ce te gandesti cand zici aparatori de cauciuc si nu sunt alea. :P
arata exact ca cele de plastic de la ats numai ca sunt f moi
eu dupa primul drum pe autostrada buc-pitesti, pe ploaie, le-am pus imediat si chiar s-a simtit la cantitatea de mizerie de pe luneta :o
eu nu incurajez pe nimeni sa-si puna, am spus doar ce-am facut eu

apropo :twisted: am impresia ca aparatorile chiar sunt de logan :D adica tot dacie

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Joi 16-Noi-2006 01:34

el le-am avut montate si le-am dat jos singur. motivul: la coborarea unei borduri mai inalte, dupa ce trece roata urmatorul la rand este presul acela care este foarte dur!!!! eu am crezut ca mi-a ramas spoilerul acolo!!!!! a doua zi le-am demontat..................trebuiau totusi mai moi

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Joi 16-Noi-2006 09:36

danalarm scrie:a doua zi le-am demontat..................trebuiau totusi mai moi

Pe de alta parte daca erau mai moi atunci la viteze mari iti fluturau in vint si ar fi fost aproape ca si cum nu le-ai fi avut. Eu nici nu stiu ce sa fac, sa mi le montez sau sa le scot odata din portbagaj si sa le dau foc in fata blocului. Pot cauza o droaie de probleme (la coborit borduri, iarna, etc) singurul argument in favoarea montarii lor parind a fi diminuarea cantitatii de moloz ce poposeste pe luneta.

Înapoi la “Diverse C4”