Rovinieta se dubleaza din 2008!!!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Alex Motan
pasionat

Mesajde Alex Motan » Mar 14-Noi-2006 00:07

SAMmy scrie:Ah, ca nu suntem noi toti printre ei... nu Basescu e vinovat pentru asta! ;)

Nu-i mai lua atat apararea pungasului asta de 2 lei si nesimtit si mitocan etc. peste masura. Recunosc ca l-am votat dar asta doar ca nu aveam alternativa si nici sa nu votez nu pot pt ca e DREPTUL MEU SI NU VREAU SA DECIDA ALTII PT MINE!!!

El este vinovat pt toate scandalurile din ziua de azi din transporturi si mai ales vinovat de taxele de drum actuale care sunt justificate dar FARA CONCRETIZARE!!

Nu reusesc sa gasesc articolul in care Basescu declara prin '97, cand de altfel a si renuntat la constructia A2 Buc-Cta, ca "Romania NU ARE NEVOIE DE AUTOSTRAZI!!!".

Gata m-am linistit. :D Sper ca pe viitor chiar daca vom plati mai mult macar sa se vada ceva ca pana acum NIMIC!! Macar de-ar fi k in Buc. ca de bine de rau aici am vazut ca se mai misca lumea, k la mine in Gl e jale.

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Mar 14-Noi-2006 10:44

@Alex Motan: Da man inteleg perfect situatia... exact despre asta si vorbeam...
Sa nu ne plangem ca taxele sunt mari, sa ne plangem ca nu se face nimic cu banii!
OFF: Esti din GL? Am fost acolo in weekend... Eu sunt din VN...
Cand treci din VN in GL e un pod distrus, pe care nici un C4 nu ar trebui sa-l traverseze ;) si apoi dezastru...
Dar nici cu VN nu mi-e rusine...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Mar 14-Noi-2006 15:15

...ce se mai aude , un fel de gura presei :lol:

" Cetãtenii români ar putea plãti, Începând cu 1 ianuarie 2007, ca ºi cei strãini care tranziteazã România, rovignete doar pentru o singurã zi, o sãptãmânã, o lunã sau sase luni, În cazul În care deputaÞii vor vota favorabil, ca ºi senatorii, proiectul legislativ al senatorului UDMR Gyorgy Frunda. Plenul Senatului a adoptat, marÞi, un proiect legislativ vizând modificarea ordonanÞei privind regimul juridic al drumurilor ºi care urmãreºte fracÞionarea taxei pentru utilizarea acestora În funcÞie de nevoile ºoferilor. "

sursa : Rompres

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mar 14-Noi-2006 16:21

partea asta cu fractionarea taxelor de drum este ok ...si mi se pare o idee rezonabila .. ;-)
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Mar 14-Noi-2006 21:44

Alex Motan scrie:
SAMmy scrie:Ah, ca nu suntem noi toti printre ei... nu Basescu e vinovat pentru asta! ;)

Nu-i mai lua atat apararea pungasului asta de 2 lei si nesimtit si mitocan etc. peste masura. Recunosc ca l-am votat dar asta doar ca nu aveam alternativa si nici sa nu votez nu pot pt ca e DREPTUL MEU SI NU VREAU SA DECIDA ALTII PT MINE!!!

El este vinovat pt toate scandalurile din ziua de azi din transporturi si mai ales vinovat de taxele de drum actuale care sunt justificate dar FARA CONCRETIZARE!!

Nu reusesc sa gasesc articolul in care Basescu declara prin '97, cand de altfel a si renuntat la constructia A2 Buc-Cta, ca "Romania NU ARE NEVOIE DE AUTOSTRAZI!!!".

Gata m-am linistit. :D Sper ca pe viitor chiar daca vom plati mai mult macar sa se vada ceva ca pana acum NIMIC!! Macar de-ar fi k in Buc. ca de bine de rau aici am vazut ca se mai misca lumea, k la mine in Gl e jale.

Vrei sã vinã Bãsescu sã-Þi asfalteze strãzile din GalaÞi? Ce are sula cu prefectura. Tu mai lipseai ca sã te iei de Bãsescu. 16 ani aÞi votat numai PSD-ul, de ce nu-l Întrebi pe Nãstase, Iliescu sau Durbacã de situaÞia din GalaÞi? . Dacã eºti implicat politic nu trebuie sã ne obligi sã-Þi citim inepÞiile politice care te macinã la 22 ani. Pânã În 2005 ce taxe ai plãtit tu ca sã emiÞi pretenÞii?
Consider cĂŁ pe forum este corect sĂŁ discutĂŁm numai despre maÂşini Âşi sĂŁ fim apolitici. Domnii moderatori cred cĂŁ ar trebui sĂŁ se implice.
Cineva de pe forum te Întreba de unde ai avut atâÞea bani la 22 ani ca sã-Þi cumperi VTS-ul
Subiectele de acest gen ĂŽmi displac Âşi nu este cazul sĂŁ aparĂŁ pe forum.

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Mie 15-Noi-2006 10:29

@seridan.... : cred ca atitudinea ta fata de Motan este total nejustificata ...
tot ce a vrut sa scrie este ca se platesc bani insa nu exista nici un fel de concretizare ... daca tu consideri ca exprimarea opiniilor politice, chiar si intr-o forma ce diferea de cea academica nu este ok, asta inseamana ca vrei sa ingradesti dreptul la libera exprimare.

Consider ca in situatia data ar fi foarte bine daca ai incerca macar sa-ti ceri scuze pentru invectivele si acuzatiile aduse.

PS: si cu mult mai putin conteaza de unde a avut bani sa-si ia VTS. eu am avut coleg in facultate care proiecta jocuri si lumini cu LASER si la aceeasi 22 de ani(ceea ce este o varsta ok) conducea un M5 de la BMW luat din banii lui(baiatul ala chiar muncea enorm de mult). apoi a cumparat el la parinti o alta masina. Asa ca ... eu am 26 ... si sunt deja la a 4-a masina...
ce vrei sa spui?

NU e bine sa acuzi pe nimeni de dragul de a face asta.

Scuzele sunt bine-venite fata de el in situatia asta. si daca ar fi sa intervina un moderator este ok pentru a spune stop mesajelor de tip flame.

i rest my case!
Dan

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Alex Motan
pasionat

Mesajde Alex Motan » Mie 15-Noi-2006 13:43

@seridan
:lol: :lol: Hai ca esti haios nu am ce zice!!! :lol:
Poate daca citeai mai bine aflai ca eu am votat cu Base "pardon" iar legaturile cu strazile erau explicate in commentul meu!!
Oricum esti haios nu am ce zice si din cate imi aduc eu aminte tu tot timpul trebuie sa fii in contradictie cu cineva, sunt sigur ca ai mai avut raspunsuri dastea: Keep up the good work ca pe unii dintre noi chiar ne amuzi! :D
P.S. Bani de VTS am avut ca am deturnat fonduri Phare si am vandut vreo 4 vapoare la fier vechi si m-am gandit sa-mi iau VTS k sa nu sar prea tare in ochi la DNA ca parca cineva mi-a vazut masina pe acolo!!!
:lol: :lol: :lol:
AAA si inca ceva: se scrie atatia nu atatea...

MARIAN
Admin CITROclub
Masina: Xantia 1.9TD VSX
2: C5 2.0 HDI 110CP

Mesajde MARIAN » Mie 15-Noi-2006 14:58

am vandut vreo 4 vapoare la fier vechi si

Tu de unde le-ai mai scos pe astea? Io stiam ca le rezolvase unu' pe toate... :lol:

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mie 15-Noi-2006 15:08

MARIAN scrie:
am vandut vreo 4 vapoare la fier vechi si

Tu de unde le-ai mai scos pe astea? Io stiam ca le rezolvase unu' pe toate... :lol:

La noi s-a practicat/se practica vanzarea doar pe hartie :wink: si d'aia si-a luat mashina neagra ca'i luata cu bani negri :lol:

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Mie 15-Noi-2006 15:37

oricum vapoarele de la motan le-am luat eu ca trebuia sa imi pun tabla pe casa ... :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dan

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Mie 15-Noi-2006 15:44

....ce inseamna sa fii moderator / amic cu ei ... scrii ceva off-topic , si nu se intampla nimic
In schimb , mie :cry: ...si probabil altor forumisti , mi (li) se sterg(e) imediat mesajele!

m.s.
pasionat

Mesajde m.s. » Mie 15-Noi-2006 15:58

Prin off-topic incercam sa mai detensionam situatia :wink:
Oricum era off-topic la off-topic (s-a facut varza si subiectul asta :cry: )

DanT
Moderator

Mesajde DanT » Mie 15-Noi-2006 15:58

nu te supara de asta @dumiflo ...
si mi s-au sters mesaje ...
dar asta nu inseamna ca nu vreau sa mai scriu ...

daca o dau in balarii rau de tot ...se sterg ... nu o lua personal ..se sterg mesaje ca un subiect sa ramana macar pe ghidajul pe care a fost facut ... doar atat...
Dan

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 15-Noi-2006 16:31

Offtopic la offtopic...nu luati ca cenzura orice mesaj sters. Uneori chiar trebuie sterse cand se deviaza, mai ales la subiectele cu caracter cat de cat tehnic.

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Mie 15-Noi-2006 16:41

Matrixu scrie:Offtopic la offtopic...nu luati ca cenzura orice mesaj sters. Uneori chiar trebuie sterse cand se deviaza, mai ales la subiectele cu caracter cat de cat tehnic.

Cand nu sunt singurul care "deviaza" , dar doar mi-e imi "dispare" mesaju' ...
Oricum , sa revenim la subiect ! Am vrut doar sa-mi spun necazu'

Înapoi la “Diverse”