Mesajde eugenro2001 » Vin 17-Noi-2006 15:02
Am impresia ca pentru multa lume "impecabil" are un inteles f larg.
Pentru mine "impecabil" inseamna un singur lucru - ca iesit din fabrica chiar mai bine decat atat. De exemplu, un CX pregatit la CX Basis, are toate cavitatile din sasiu, praguri, etc, umplute cu o substanta speciala care impiedica aparitia condensului si deci a ruginii. Are conductele hidraulice inlocuite cu unele din cupro-nichel care nu ruginesc.
O masina impecabila fie este ca noua, adica, in ciuda vechimii, nu are nimic deteriorat, ruginit, gaurit, fie reparatiile au fost facute doar cu piese originale, prin inlocuirea intregului subansamblu, si aici ma refer in primul rand la caroserie, in conditii profesionale. Cand vorbesc de conditii profesionale, ma gandesc la ceea ce vedem pe Discovery, in seria de emisiuni "Rides".
O masina impecabila trebuie sa aiba toate garniturile, furtunele, colierele, ornamentele, autocolantele si orice amanunt va vine in minte - ca si noi. Trebuie sa fie fara defect in orice coltisor, pe dinafara si pe dinauntru.
Asadar, imi vine greu sa cred ca se poate gasi o masina in aceasta stare la un pret mic. Cel care are o masina in aceasta stare stie ce are si pretuieste acea masina, de aceea a si pastrat-o astfel Asa ca va sti si cat sa ceara pe ea.