de cateva luni incoace am constatat ca am muuuuulte puncte f mici si albe pe parbriz si pe geamurile laterale fata despre care cineva a spus ca ar fi urme de gazare(de la vopsea)
m-am tot chinuit sa le scot (intre timp mergand cu un parbriz prin care noaptea zici ca te uiti la un televizor cu purici) si n-a mers nimic
azi am constatat cu stupoare ca in geamul meu sunt mii de mici cratere de diferite forme si adancimi
ce sa fac acum sa le dau cu el in cap ca n-a fost tratat corespunzator (nici macar la dacie n-am vazut asa ceva mai ales ca vopseaua nu e sarita de la impactul cu diferitele proiectile) si sa mi-l schimbe pe garantie,sa apelez la casco sau s-o las balta si sa incerc cu pasta abraziva?
parbrizul intra sau nu la garantie?
Moderator: Echipa Tehnica
din pacate daca acele pete nu sint in interiorul geamului, adica in structura lui, nu o sa ai succes la garantie. eu am avut ceva similar la DSN dar atunci s a putut demonstra usor ca problema era strict constructiva - parbrizu de DSN e duplex si unu din geamuri avea defecte pe interior.
asta al tau nu stiu cum e.
oricum, incearca la ats fara discutie. macar sa ti dea o iesplicatie.
daca nu, cand devin intr-adevar suparatoare nu te juca, du te la casco. cu vizibilitatea, mai ales pe timp de noapte, nu i de joaca.
asta al tau nu stiu cum e.
oricum, incearca la ats fara discutie. macar sa ti dea o iesplicatie.
daca nu, cand devin intr-adevar suparatoare nu te juca, du te la casco. cu vizibilitatea, mai ales pe timp de noapte, nu i de joaca.
am sunat la ats si mi-au zis ca mai sar pietre de pe drum si nu se stie daca se poate pe garantie cel mai bine sa ma duc la ei sa vada problema
eu le-am explicat ca vopseaua nu arata asa si ca la nici o alta masina nu am mai vazut asta (deci e prost tratat) si mi-au zis ca vad ei acolo si daca tre schimbat il schimba repede
de casco mi-e frica nu de bonus ci de faptul ca am avut-o zgariata si a durat 2 saptamani pana am avut toate actele(mergi si cauta constatator in buc,trimis dispecera la un sediu fictiv....)
dar daca nu se poate pe garantie de-al dracu il fac pe casco ca poate un parbriz e vreo 10 mil si cu cele 9 cat m-a costat zgarietura macar stiu ca banii de pe asigurare iam folosit tot eu si nu le-au ramas lor
eu le-am explicat ca vopseaua nu arata asa si ca la nici o alta masina nu am mai vazut asta (deci e prost tratat) si mi-au zis ca vad ei acolo si daca tre schimbat il schimba repede
de casco mi-e frica nu de bonus ci de faptul ca am avut-o zgariata si a durat 2 saptamani pana am avut toate actele(mergi si cauta constatator in buc,trimis dispecera la un sediu fictiv....)
dar daca nu se poate pe garantie de-al dracu il fac pe casco ca poate un parbriz e vreo 10 mil si cu cele 9 cat m-a costat zgarietura macar stiu ca banii de pe asigurare iam folosit tot eu si nu le-au ramas lor

Garantie TE DUCI Degeaba ............ acele cratere sunt facute datorita mersului in afara localitatilor si mai ales in anotimpul iarna , cand trec din sens opus masini care arunca nicip , am sute de gropite in parbriz , NICI NU O SA TE BAGE in seama la garantie !!!
Fa-l pe casco !!!
P.S : nici la mine botul masinii nu are nimica m adica sa zici ca e sarita vopseaua , dar te asigur ca de la mers in afara localitatilor este . !!
-- Vorbeam de Kalos aici nu de C 4
Fa-l pe casco !!!
P.S : nici la mine botul masinii nu are nimica m adica sa zici ca e sarita vopseaua , dar te asigur ca de la mers in afara localitatilor este . !!
DMX scrie:Garantie TE DUCI Degeaba ............ acele cratere sunt facute datorita mersului in afara localitatilor si mai ales in anotimpul iarna , cand trec din sens opus masini care arunca nicip , am sute de gropite in parbriz , NICI NU O SA TE BAGE in seama la garantie !!!
Fa-l pe casco !!!
Ăl ameĂžiĂži de tot cu sfaturile. DMX, dute ĂŽntâi la ATS Âşi vezi ce spun ei, apoi poĂži sĂŁ alegi care din opĂžiunile date pe forum te avantajeazĂŁ.
hmmm, am mers 80% din km masinii in afara localitatii si parbrizul se prezinta bine, in schimb am vopseaua sarita in n locuri (as putea spune ciobita) pe capota, de la pietricele. Si credeam ca toate parbrizele la masinile de ultima generatie sunt duplex.
Seridan are dreptate, vezi ce afli la ATS.
Seridan are dreptate, vezi ce afli la ATS.
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
DMX are dreptate cu mersul in afara localitatilor
anul asta am fost in fiecare weekend la mare(chiar in fiecare) si dupa cum bine stiti pe A2 se da cu nisip iarna si nu cum ar trebui cu o solutie antiinghet
nisipul ala se depune pe marginea carosabilului(unde nici nu exista rigole) si cand bate vantul se nasc adevarate furtuni de nisip(exact ca in desert)
tin minte ca auzeam cum imi musca nisipul din vopsea si eu injuram in masina prostia romaneasca si regretam banii multi pe care ii dam administratiilor fara folos(in afara si autostrazile se matura si sunt echipaje care strang gunoaiele)
ma rog mi-era frica de vopsea nu de geam dar cred ca de la furtunile alea ca de la altceva nu cred sa fie
oricum ma duc la ats ca mi-a ramas un cd in cd-player nu-s de ce
va tin la curent
anul asta am fost in fiecare weekend la mare(chiar in fiecare) si dupa cum bine stiti pe A2 se da cu nisip iarna si nu cum ar trebui cu o solutie antiinghet
nisipul ala se depune pe marginea carosabilului(unde nici nu exista rigole) si cand bate vantul se nasc adevarate furtuni de nisip(exact ca in desert)
tin minte ca auzeam cum imi musca nisipul din vopsea si eu injuram in masina prostia romaneasca si regretam banii multi pe care ii dam administratiilor fara folos(in afara si autostrazile se matura si sunt echipaje care strang gunoaiele)
ma rog mi-era frica de vopsea nu de geam dar cred ca de la furtunile alea ca de la altceva nu cred sa fie
oricum ma duc la ats ca mi-a ramas un cd in cd-player nu-s de ce
va tin la curent
cand m-am urcat in masina sa plec spre ats am schimbat pe cd player si a inceput sa cante
am apasat repede pe eject si a iesit fara probleme
dupa 2 zile in care a ramas blocat si nici macar nu mai comuta pe cd player si-a revenit de la sine
o fi fost de la soft?
la ats m-au intrebat daca am scos mufa dar nici nu l-am atins si s-a rezolvat
probabil de frica
cu parbrizul n-am rezolvat inca nimic ca receptionerul pe care il cunosc eu e in concediu si raspunsul de la ceilalti deja il stiu"nu se poate domne"

am apasat repede pe eject si a iesit fara probleme

dupa 2 zile in care a ramas blocat si nici macar nu mai comuta pe cd player si-a revenit de la sine
o fi fost de la soft?
la ats m-au intrebat daca am scos mufa dar nici nu l-am atins si s-a rezolvat
probabil de frica

cu parbrizul n-am rezolvat inca nimic ca receptionerul pe care il cunosc eu e in concediu si raspunsul de la ceilalti deja il stiu"nu se poate domne"