Revizie C5
Moderatori: mesersmith, Echipa Tehnica
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
oricum costurile pe care le-ai dat la C5 imi dau si mie speranta ...
ca mi se pare aberant (scuza-ti daca expresia asta lezeaza pe cineva) ca distributia sa te coste 500 euro....

ca mi se pare aberant (scuza-ti daca expresia asta lezeaza pe cineva) ca distributia sa te coste 500 euro....

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
-
- just curious
Duceti-va la Citroen pentru revizie! Cred ca e cel mai ieftin! SI NU SCCHIMBATI ULEIUL DIN CUTIE!!! NU SE SCHIMBA!!! Spun cei autorizati, de la Citroen!
Ca idee... stiti cat costa schimbarea distributiei la Audi A4 diesel? Va spun eu pretul cerut de reprezentanta lor: 2.300 RON fara manopera si TVA

Ca idee... stiti cat costa schimbarea distributiei la Audi A4 diesel? Va spun eu pretul cerut de reprezentanta lor: 2.300 RON fara manopera si TVA

Passion pour C5
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Ma indoiesc ca uleiul ala nu se schimba. Asta ar insemna ca tocmai s-a inventat uleiul forever si nu cred ca vreun dealer nu e dispus sa ia si el un ban.
Pretul ala la A4 e doar pt piese. Numai cind pui TVA-ul te duci la aproape 2900 de RON pt piese doar. Pot sa va spun ca distributia la O1, 1.9 TDI costa la PBN 7900 de RON cu totul (piese, manopera, TVA). Jaf pe fata.
Pretul ala la A4 e doar pt piese. Numai cind pui TVA-ul te duci la aproape 2900 de RON pt piese doar. Pot sa va spun ca distributia la O1, 1.9 TDI costa la PBN 7900 de RON cu totul (piese, manopera, TVA). Jaf pe fata.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
e mai scump sa repari o cutie decit sa schimbi uleiul, asta e explicatia. de altfel si la BX incepind din 90 incoace exista acceasi prevedere. ca fapt divers, la eurial (si peug are aceleasi cutii) se schimba uleiul la o interventie asupra cutiei (ambreiaj, simeringuri...)
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available