M-a acrosat un nesimtit...

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

SAMmy
pasionat

M-a acrosat un nesimtit...

Mesajde SAMmy » Joi 23-Noi-2006 10:31

Mi-a dat bucata un nesimtit cu o Leganza alba...

Eram in coloana la o intersectie, si prostul a vrut sa traverseze coloana perpendicular de la stanga la dreapta exact prin fata mea...
In momentul in care ala din fata mea s-a miscat, asta a intrat in manevra, mi-a frecat botu' si si-a vazut de drum!!!

Pentru cei care simt nevoia sa ma razbune, nesimtitul conduce o Leganza alba cu numarul B 18 WVA... ;)

Intrebarea e... ce sa fac sa i-o platesc? Am sunat la Politie, dar astia vor sa depun plangere la sectia care se ocupa de sectorul ala.
Chestia e ca daca gagiul nu raporteaza in 48 de ore fapta ii salta carnetul, ceea ce ar fi imbucurator, dar daca o face,
nu se intampla mare chestie, iar eu vreau sa-l fac sa plateasca... muuuuuuuuult, ca sa tina minte... :evil:
poate nu ii mai vin idei d-astea!

Mi l-a ranit pe Tux... bahahaha :cry:
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Joi 23-Noi-2006 10:37

Imi pare rau pentru incident. Din nefericire, sint pline strazile de eroi si mai grozavi ca el. Poate cu noile asigurari, o sa-i mai potoleasca.
Te duci la politie si declari accidentul... Daca politia isi va face datoria, ala va avea destul de tras, inclusiv suspendat permis pe 3 luni, o mica amenda, etc. Carnetul ar trebui sa i-l salte oricum pt fuga de la locul accidentului. Daca nu declara accidentul la politie sau mai mult, declara ca masina a fost lovita in parcare, lucrurile se pot complica rau pt el.
Bafta!
Ultima oară modificat Joi 23-Noi-2006 10:39 de către nicum, modificat 1 dată în total.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Joi 23-Noi-2006 10:38

...Intrebarea e... ce sa fac sa i-o platesc? ...

Pai depinde cat de suparat esti !... parca stiam eu un lunetist :twisted:
Acum serios... imi pare rau pentru Tux , da' ai cam facut ce era de facut ( sunatul la politie)... doar sa te rogi sa nu raporteze "gagiul"

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Joi 23-Noi-2006 10:46

Nicu, in cazul acestui accident usor nu se pune problema de fuga de la locul accidentului, ce naiba doar nu a omorat pe nimeni.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 23-Noi-2006 10:54

In afara de a merge la politie si a depune plangere...altceva nu prea ai ce sa faci.

De ce nu te-ai dus dupa el? :shock:

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 23-Noi-2006 11:03

O poveste :
-un cunosct de al meu a patit ceva de genu acesta , numai ca el era in locul celui de la Leganta ,( depasise toata colana de la semafor , si la atins pe unu cu o dacie) care s-a dat jos la el l-a injurat , iar prietenul meu si-a vazut nestingherit de drum , a doua zii au venit doi politisti acasa la el , sa-i spuna de accident si sa mearga la politie !! Cel pe care il accidentase era un colonel sau ceva de genu asta de la circulatie , SI ASA a ramas prietenul meu fara permis 3 luni.
-->O alta poveste :
-parintii varului meu , si-au parcat masina in fata casei , in fata unu stalp , a venit unu a intrat in ea ......... masina facandu`se varza ...... se duc la politie .... SFATUL politiei : daca vreti sa va faceti masina cat mai repede mai bine o faceti pe CASCO (declarand ca asa ati gasit`o in parcare ) daca VRETI sa asteptati mult si bine puneti o plangere si sa vedem ce putem face .( si ei aveau numarul masinii , NUMAI ca aveau nevoie urgenta de masina care era avariata serios si atunci au apelat la varianta CASCO )

dragosm
simpatizant

Mesajde dragosm » Joi 23-Noi-2006 12:08

Super ok ca daca faci masina pe Casco si sti si numarul masinii care ti-a facut-o praf eventual si un act de la politie atunci firma de asigurari se indreapta cu drept de regres impotriva vinovatului si sa vezi dans atunci cu viteazul sofer care fuge de la locul accidentului. :D :D

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 23-Noi-2006 12:34

pai Politie, cu plangere. Daca nu se re. nimik si vrei sa il faci ori faci pe casco si il cauta ei apoi, plateste de se rupe, ori nu faci pe casco, stai asa, il gasesti prin politie si ii deschii proces de daune plus cheltuieli de judecata, taxe, etc
sau cand il prindem prin parcari deumflate roti si alte alea pan' se satura :twisted:
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 23-Noi-2006 13:24

silvius scrie:sau cand il prindem prin parcari deumflate roti si alte alea pan' se satura :twisted:

-mai degraba asa ..... decat ce ai spus inainte ca dureaza prea mult ...prea multa bataie de cap , incearca sa te duci pe www.chevroletclub.ro si sa vezi daca il cunoaste cineva numarul ala , poate cine stie ??? macar isi cere scuze !!!

balanel
pasionat

Mesajde balanel » Joi 23-Noi-2006 14:01

Slabe sperante sa-si ceara cineva scuze pe forumul ala...
Cel mai bine e sa te duci la politie, si ar trebui sa-l gaseasca repede, dupa numarul masinii.
Cat de rau e lovita? Necesita revopsirea barii?

Imi pare rau, am patit-o si eu... Asta e, asa se intampla (mai ales in Romania, unde fiecare are legea lui). Iti iei o masina, ai grija cat poti de bine de ea, apoi patesti ceva in genul asta...

Sper sa o rezolvi cu bine.
citroen - o pasiune permanenta

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 23-Noi-2006 15:22

daca era omul care sa isi ceara scue nu fugea, ci oprea si vorbeati, schimbati nr de telefon, alea, alea, dar asa :(
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Joi 23-Noi-2006 16:24

leganza cu combinaÞie Începând cu W mie Îmi sunã a...aleºi ai neamului, cu maºina statului, plãtitã din banii noºtri cu rca plãtit din banii noºtri...
...deci prinsul prin parcĂŁri Âşi dezumflatul roĂžilor...pe cine doare Âşi cine are acces ĂŽn garajul de la Victoria?
eu unul, aÂş apela la casco+acatiste/afurisenii/blesteme

Înapoi la “Diverse”