Xsara

Forum de discutii generale despre Citroen Xsara. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Xsara

Mesajde adytzu » Vin 18-Iul-2003 14:38

Cred ca e mai bine sa fie un topic cu numele asta ca si la celelalte modele. Rog Admin sa mute aici toate discutiile despre Xsara.

Si acum intrebare: stie cineva daca inafara de un pic de facelift (includerea proiectoarelor de ceata in spoiler) noile modele de Xsara au ceva in plus fata de Xsara2?

toshy
simpatizant

Mesajde toshy » Vin 18-Iul-2003 20:47

da, insertzii de aluminiu in interior si pe hayon, cadranele schimbate, suspensii muuult mai moi, maneta de control al radio/cd-ului (in locul butoanelor de la xsara 1 si 2), schimbari minore la electronica, plastic si antifonare mai bune... cam de astea mi-au zis cei de la service si cam astea le-am vazut si eu.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 21-Iul-2003 10:19

Dupa cum v-am mai spus, saptamana trecuta i-am facut revizia de 20.000Km si nu mi-au schimbat placutele de frana. Au zis ca nu e cazul inca. Intr-adevar, franele tin inca foarte bine (putin mai slab ca la inceput, dar tin). Problema e ca scartaie ingrozitor. Le-au uns ei putin, dar a tinut doar doua zile, dupa care iar au inceput sa scartaie.
Ce sa fac? Sa le schimb totusi? Mi-e si rusine sa pun frana la stopuri ca se uita toata lumea la masina. :oops:

toshy
simpatizant

Mesajde toshy » Lun 21-Iul-2003 13:11

te obisnuiesti :) mai ales ca e ca un fel de 'warning' :)

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Lun 11-Aug-2003 11:22

Salve!
Tocmai m-am intors din concediu, dar vad ca pe aici e liniste si pace. Se pare ca toata lumea e plecata.
Toshy, m-ai intrebat la un moment dat daca-mi zdrangane portierele spate. Ei bine, au inceput sa zdrangane. Nu-mi dau seama daca faceau asa de la inceput, dar acum ca stiu ma enerveaza ingrozitor. Tu cum ai rezolvat problema?
O alta chestie e ca-mi pacane ceva la roata stanga spate (cand merg incet, ca la viteza nu se mai sesizeaza), ca si cum as avea o pietricica intre striuri. M-am uitat pe toata circumferinta rotii si n-am vazut nimic. Crezi ca poate fi ceva de la discul de frana?

toshy
simpatizant

Mesajde toshy » Lun 11-Aug-2003 18:58

ma pregatesc sa plec si eu ;)

cu portierele... te duci la service si le zici. e o problema cu modelele din 2001. probabil ca itzi vor pune burete prin ele si itzi vor schimba chederele. alta solutzie e sa le strangi putzin, dar vor intra inauntru si vor arata aiurea. le potzi strange din surubul care il au pe cant la mecanismul de inchidere. e unul mare argintiu.

de la discurile de frana nu prea are cum sa fie... poate de la rulmentzi, dar nu cred ;) oricum incearca sa mai verifici dupa cuie sau pietre, sigur asta e.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 12-Aug-2003 09:54

Concediu placut si, daca pleci la mare, sa ai parte de vreme cel putin la fel de buna cum am avut eu!
Atentie la RADARE! E full pe drumul spre mare atat in localitati cat si in afara. Eu n-am putut sa trec de 120Km/h.

...dead or alive...
just curious

xsara31

Mesajde ...dead or alive... » Sâm 06-Sep-2003 20:06

salutare la toata lumea!

eu voi fi un viitor posesor xsara(in cca 3 sapt),motor 1.4,versiuneaX,CU PROIECTOARE,CASS-CD,culoarea gri-fulminator.
astept sfaturi.

deabia astept sa o am ,pt.-ca,tot m-am schimbat ,ba c3,ba 206, chiar si 307,si in final m-am decis xsara3.am o intrebare daca stie cineva daca trebuie sa astepti cu adevarat 3 luni sa iti vina masina pe care o vrei tu in cazul cand nu o au in vama?!

...dead or alive...
just curious

Mesajde ...dead or alive... » Sâm 06-Sep-2003 20:16

si inca o problema!

imi poate spune si mie cineva cam care sunt costurile de intretinere,cam cat costa o revizie,la ce interval se fac,in general cam ce probleme ati avut cu xsara,cum e la service...?o gramada de intrebari!
ce mi-ati recomanda. :?:

...dead or alive...
just curious

Mesajde ...dead or alive... » Sâm 06-Sep-2003 23:37

sunt curios sa aflu(de la cineva in cunostinta de cauza!!!) care sunt diferentele dintre xsara2 si xsara3-atat partea mecanica(suspensii,motor,cutie,directie...) cat si de detaliu(exterior-cum ar fi:cromul,proiectoarele...si cam atat stiu eu).

astept cu interes... :shock:

toshy
simpatizant

Mesajde toshy » Vin 12-Sep-2003 00:57

la partea mecanica nu sunt diferente, doar suspensiile sunt mai moi. in schimb interiorul e mult mai bine lucrat, si proiectoarele acum sunt integrate in spoilerul fata. cromul la portbagaj e singurul lucru de exterior.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mie 11-Feb-2004 11:19

Stie careva, posesor de Xsara, daca poate fi reglat bratul stergatorului astfel incat sa sterga pe partea stanga pana la keder sau cat mai aproape?
La mine ramane un spatiu de vreo 5-6cm nesters si daca mergi pe vreme ploioasa si noroioasa, practic se dubleaza latimea stalpului din stanga.

toshy
simpatizant

Mesajde toshy » Lun 16-Feb-2004 22:16

da ;)
eu am facut asta. dai jos capacul, desfaci surubul si il pui un pic mai sus. tot ramane un spatiu dar e mai mic ;)

Vizitator

Mesajde Vizitator » Mar 17-Feb-2004 09:35

Thanks, si bine ai revenit printre noi. Ti-am simtit lipsa o perioada.

adytzu
RETRAS LA PENSIE

Mesajde adytzu » Mar 17-Feb-2004 09:36

Sorry, am uitat sa ma autentific.

Înapoi la “Citroen Xsara I-II - Berlina, Picasso”