Moderator: Echipa Tehnica
tipitip scrie:Si eu am invatat faza cu geamurile, mi-am alungat un pitic de pe creier legat de relanti (mi se parea ca are un usor tremurat).
...si a propos de faptul ca a intalnirea nu a fost prevazuta in calendarul clubului...nici in decembrie nu este prevazuta niciuna...ceva propuneri?
Adrian scrie:Impresii la rece...
Dumiflo , dupa ce ne-am plimbat amandoi cu VTS-ul, am intrat pe site sa vad cam cat ar fi rata la el... Stii ca m-ai intrebat...
Deci, daca o iei standard- adica cu de toate -si daca dai avans de 50 la suta cu val reziduala la sfarsit, ai o rata cu tot cu CASCO de 780lei... Parerea mea ca daca imi iau un job mai bine platit cu 250 lei (eu am rata 530 lei la a mea) ma bag la un VTS! Pe cuvant, am ramas cu gandul la 7200RPM si la consumul ala NESIMTIT de mic... La 80km/h in a 5a - 3.5l/100km!
Alex avea mediu pe ultimii 200, 9.2l/100km! Pai eu am la amarata mea 8.7l/100km, in conditiile in care merg numai la plimbare cu ea!![]()
Ia zi, ne bagam la vara la un VTS?![]()
![]()
![]()
Adrian scrie:Pe cuvant, am ramas cu gandul la 7200RPM si la consumul ala NESIMTIT de mic... La 80km/h in a 5a - 3.5l/100km!
bkdc scrie:sper sa nu ma injurati :P am adaugat 220mb de poze (nu-s multe, vreo 50, dar le-am lasat la rezolutia "nativa").
Daca va doare rau, spuneti si o sa fac o varianta mai mica a pozelor.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori