Mda...Nu, deci eu raman increzator....Va fi livrata in Decembrie!

Si asa mi se lungeste gatul in fiecare dimineata cat ma uit dupa trailere care sa aiba coupeuri rosii pe ele, in fata la ATS

...
Frustrant e ca si daca intarzie nu prea ai ce face altceva decat sa astepti + sa gasesti o metoda cat mai putin frustranta de asteptare....
Stiu ca ei (ATS) au un software prin care la un moment dat pot sa iti zica si cate "surubele" sunt montate pe masina, in ce stadiu al tranzitului se afla ...ce mai..!!! ... tot parcursul....Mi se pare aiurea ca nu folosesc "activ"(popularizare printre clienti) output-ul softului.....Analizand parcursul comenzilor de la intrarea in fabricatie pana la livrare (eventual impreuna cu viitorul posesor), pot identifica mai repede problemele repetitive si le pot corecta.....totul bineinteles spre folosul actualilor si viitorilor clienti... Unde mai pui ca stiind in permanenta in ce stadiu se afla viitoarea ta masina esti mai pregatit si mai "abordabil" (in functie de caz) sa accepti anumite intarzieri....(atata timp cat se pastreaza intr-o anumita limita)...
Pana atunci insa....asteptam.