Degresarea la spalatorie

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mie 29-Noi-2006 19:17

DanCld scrie:Da, am luat ºi noi Þeapã cu degresarea o datã. Cred cã pun placa asta la toÞi cei cu maºini foarte noi, posibil cu puÞinã experienÞã la volan :x Degresatã sau spãlatã cu soluÞie "clasicã" ºi apoi cu jet de apã - ni s-a pãrut cã tot cam aia ar fi, ºi am dus-o plinã de mizerii de pasãre, rãºinã de la o salcie, noroaie din România ruralã, praf de Bucureºti, microparticule de asfalt etc.

Pentru cei din Dr. Taberei - o spĂŁlĂŁtorie civilizatĂŁ e la barierĂŁ la DomneÂşti!

E o spalatorie si la bariera din Domnesti? Spre capatul lui 368? Eu ma duceam pe linia lui 368, pe Raul Doamnei si cand ajungeam la intersectia cu Prelungirea Ghencea faceam stanga si imediat pe dreapta e o spalatorie. Din ce spui tu, DanCld, inteleg ca ar trebui s-o iau in dreapta spre capatul autobuzului ca sa ajung la spalatoria de care pomenesti tu. Am inteles bine?

Multumesc tuturor pentru raspunsuri si o sa-ncerc sa fiu mai atent cu smecheriile baietasilor de la spalatorie.

DanCld
pasionat

Mesajde DanCld » Mie 29-Noi-2006 19:55

Da, mergi pe Prel. Ghencea spre câmp, aproximativ 4km de la ultimele blocuri pânã fix Înainte de barierã. Dacã nu ai noroc prinzi un trafic groaznic sau mai rãu - bariera pusã :lol: Da' cu 10 ron o speli cu spumã ºi mai laºi ºi o "atenÞie" amãrâtului care o spalã. Pentru preÞul afiºat ÎÞi dã ºi bon de casã! :drinkers:

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Mie 29-Noi-2006 22:16

Wow, super. Imi dau si bon de casa... Pai la spalatoriile din Dr. Taberei nici nu poate fi vorba de bon de casa!

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 14-Dec-2006 18:24

DanCld scrie:Da, mergi pe Prel. Ghencea spre câmp, aproximativ 4km de la ultimele blocuri pânã fix Înainte de barierã. Dacã nu ai noroc prinzi un trafic groaznic sau mai rãu - bariera pusã :lol: Da' cu 10 ron o speli cu spumã ºi mai laºi ºi o "atenÞie" amãrâtului care o spalã. Pentru preÞul afiºat ÎÞi dã ºi bon de casã! :drinkers:

Am fost la spalatoria cu pricina si intr-adevar oamenii au facut treaba buna, la un pret mai mult decat decent (m-a costat 11 RON, cu bacsis cu tot). Cred insa ca rezultatul final depinde si de baiatul pe mana caruia lasi masina. Tipul care mi-a spalat-o azi parea a fi genul mai cu rabdare si care nu tine cu orice pret sa dea rasol si sa scape repede de client. Am vazut ca prin jurul lui mai roiau niste indivizi mai tuciurii, dar care se ocupau de alte masini si il zoreau pe amicul meu sa termine mai repede cu buburuza mea :lol: .

Multam pentru sfat, DanCld! Se pare ca oamenii de la spalatoria asta tin preturile ceva mai jos, pentru ca sunt ceva mai departe de oras si de preturile de acolo. Din punct de vedere al calitatii serviciilor mi s-au parut a fi OK, in orice caz cel putin la fel de buni ca aia care imi cereau de 2 ori mai mult cu degresarea lor cu tot...

keos
pasionat

Mesajde keos » Dum 29-Apr-2007 11:25

silvius scrie:eu sunt maniac cu masina curata. am promis ca o sa scriu un topic cu curatatul si chestii, sunt oameni interesati?Ca o sa imi ia ceva de scris si pozat...

Da te rog deschide un topic pe seama curatatului, e foate util.

Înapoi la “Diverse”